Şimdi Ara

En seri D segmenti 2.0 atmosferik hangisi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam hepsini geçtim o torku ararsınız hele atmosferinin lineer hızlanması iyice canınızı sıkar benden söylemesi, ama zaten tork sevmiyorum diyorsanız beklemeniz hata.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Yani 220bg 400-450nm den sonra 2.0 atmosferik kesmez. Peki 2.0 benzinlilerden turbo ne var ise yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4everford kullanıcısına yanıt
    2.0 mondeo 240 beygir 340'de torku var
    2.0 s60 t5 240 beygir onunda bir 320 torku var 400-450 torktan sonra nerden aldım bu arabayı dedirtmez rakamlar. Birde benzinde turbo gecikmesinin daha az oluşuda düşünülmeli.
    Audi a4 quattro falan bakılabilir 211 beygir 350 tork var, ancak tfsi motorlar da malumunuz yağ yakmasıyla nam salmış motorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

Evet bende aradim taradim ama 3.20si gibisini bulamadim. Atmosferik motoruyla 173bg ve 8.1 saniye 0/100 ustune birde 8000 devir ceviriyor (si bunun icin uretildi zaten) 2.0 220bg 400/450nm turbo dizelden gecmeyi dusunuyorum bariz bi hantallik olur mu acaba yoksa turbo laginin olmamasi saniyelik ivmelenmesi bekletmemesi bu hantalligi unutturur mu ?

Turbo dizelden sonra Si motorun sürekliliği yeterince tatmin eder. Test edince tadını alırsın.
  • UgurKRN kullanıcısına yanıt
    kim 3.20si bulmuşta biz test aracı olarak bulalım yoksa yardımcı olabilecek misin bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

kim 3.20si bulmuşta biz test aracı olarak bulalım yoksa yardımcı olabilecek misin bu konuda

Nerde ya, 1 kez kullanma fırsatım oldu. Keşke yardımcı olabilsem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.