Şimdi Ara

En seri D segmenti 2.0 atmosferik hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fa229

opel vectra gt 150 beygir c20xe motor 8.5 saniye

Efsanevi opel 2.0 motor blogu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit : Atmosferik olayını kaçırmışım. Pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 1 Nisan 2015; 21:35:56 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Bu araçlar ne zamandan beri atmosferik beslemelide bizim haberimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

quote:

2001 avensisim bu konuda fena değil.

2.0 150hp 196nm tork. Ağırlık 1240kg, 0 - 100 9.1sn.

Manuel vitesli olsa yeni mazda 6 daha iyi sürede ulaşır ama manueli yok galiba.

mazda 6 alınacak en kazık araba benim gözümde fiyat olarak ..

Bu vergi sistemine gore alinacak araba degil zaten. Ama kazik araba istiyorsaniz vwlere de bakabilirsiniz.

Passat 2.0tdi highline 155.000
    passat 2.0tdi 190 highline 167.000

Mazda 6 daha donanimli bir arac 137bin. Passata opsiyonlari da ekleyince 10 15bin daha artiyor fiyatlar.

Biri Benzinli biri dizel karsilastirmak mantiksiz 10 bin Cikar dizelden o zmaan biraz daha.mantikli olur ..

Mazdada olup passatta olmayan donanimlarin opsiyon fiyatini az cok biliyorsunuzdur. Bu opsiyon fiyatlari 2.0 olanlarda daha da yuksek.

Serit takip, kor nokta uyari vs vs guvenlik donanimlari, 11 hoparlorlu bose ses sistemi, sunroof gibi donanimlar passatta opsiyon olarak sunuluyor.

Dizel benzin farkini hesaplasan passat yine daha kazik. Benzer donanimda 25 - 30bin fark oluyor.

Mazda mantikli demiyorum ama kazik ariyorsaniz once vw fiyat listesine bakin.

Mazda 6 donaniminda jetta alsan bile fiyati 110binleri bulur. Asil kazik bu degil mi? Ayni vergi dilimine girseler jetta mazda6 dan daha pahali olacak.

Yeni polo 1.4 90hp dsg 61.500

Panoramik Açılır Cam Tavan 2.700 TL
    Klimatronik 3.600 TL
    16" "Portago" alüminyum alaşımlı jantlar (Comfortline donanım) 2.500 TL
    Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) 2.150 TL
    %65 karartılmış arka ve arka yan camlar 710 TL

Yan hava yastigi olmayan polo bir iki donanimla 70 bin oluyor. Asil kazik bu.

• 2.0 165 hp subaru legacy de kenarda durmalı

• 4everford kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yalan söyleyeyim hiç kullanma fırsatım olmadı ama aracı araştırmışlığım var biraz. Aracın yol tutuşunun standart 320lerden çok ilerde olduğunu hatta m3 seviyesine yakın olduğunu, zaten wtcc homologasyonu için 2600 tane üretilmiş bir araç olduğunu biliyorum. Yüksek sıkıştırmalı, karbon kapaklı, özel egzozlu, 18" jantlı gerçekten özel bir araç. Güç olarak belki aracınızdan geride kalabilir ama araç hakiki spor bir araç olduğundan eskisini aramazsınız diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2001 avensisim bu konuda fena değil.

2.0 150hp 196nm tork. Ağırlık 1240kg, 0 - 100 9.1sn.

Manuel vitesli olsa yeni mazda 6 daha iyi sürede ulaşır ama manueli yok galiba.

mazda 6 alınacak en kazık araba benim gözümde fiyat olarak ..

Bu vergi sistemine gore alinacak araba degil zaten. Ama kazik araba istiyorsaniz vwlere de bakabilirsiniz.

Passat 2.0tdi highline 155.000
    passat 2.0tdi 190 highline 167.000

Mazda 6 daha donanimli bir arac 137bin. Passata opsiyonlari da ekleyince 10 15bin daha artiyor fiyatlar.

Biri Benzinli biri dizel karsilastirmak mantiksiz 10 bin Cikar dizelden o zmaan biraz daha.mantikli olur ..

Mazdada olup passatta olmayan donanimlarin opsiyon fiyatini az cok biliyorsunuzdur. Bu opsiyon fiyatlari 2.0 olanlarda daha da yuksek.

Serit takip, kor nokta uyari vs vs guvenlik donanimlari, 11 hoparlorlu bose ses sistemi, sunroof gibi donanimlar passatta opsiyon olarak sunuluyor.

Dizel benzin farkini hesaplasan passat yine daha kazik. Benzer donanimda 25 - 30bin fark oluyor.

Mazda mantikli demiyorum ama kazik ariyorsaniz once vw fiyat listesine bakin.

Mazda 6 donaniminda jetta alsan bile fiyati 110binleri bulur. Asil kazik bu degil mi? Ayni vergi dilimine girseler jetta mazda6 dan daha pahali olacak.

Yeni polo 1.4 90hp dsg 61.500

Panoramik Açılır Cam Tavan 2.700 TL
    Klimatronik 3.600 TL
    16" "Portago" alüminyum alaşımlı jantlar (Comfortline donanım) 2.500 TL
    Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) 2.150 TL
    %65 karartılmış arka ve arka yan camlar 710 TL

Yan hava yastigi olmayan polo bir iki donanimla 70 bin oluyor. Asil kazik bu.

hay vw kadar tas düssün basına ya vallahi her konuyu su markaya cekmekten bi yorulmadınız mantıksız fiyat ararsan dünya kadar ona bakarsan dolu 3 serisi 170 180 bin olamaz kardeşim asıl kazık bunlar ohooooo ..

• C230 k 192hp 0-100 8.2sn (1.8 motor) w203

• Hocam o zaman 3.25i lerde modelden dolayi dusuk vergili belki degerdende dusuyordur hatta 3.28i veya 3.30i bile 7-11 yas araliginda 2.0dan az vergi oduyor yasindan dolayi

• Kompresor var atmosferik degil

• nissan primera gt.

En seri D segmenti 2.0 atmosferik hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebo -- 2 Nisan 2015; 0:24:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everford

Hocam o zaman 3.25i lerde modelden dolayi dusuk vergili belki degerdende dusuyordur hatta 3.28i veya 3.30i bile 7-11 yas araliginda 2.0dan az vergi oduyor yasindan dolayi

Kasko degerine gore oluyor ustam o. Onun bi hesabi vardi tam cozemedim simdi. Kasko degeri dusukse bi alt dilimden odeniyor vergisi. Yani eger denk getirilirse vergiyi hesaplamak lazim. Dusuk cikabilir Bmwde olur niye olmasin. Yakitinin az olacagini soyledim sadece.

• E90 3.20si kafama yatti ama 220bg 400-450nm torklu chipli 2.0 dizel powershiftli mondeodan sonra cok mu hantal olur diye dusunuyorum ama atmosferik candır type r felan basit kacar birazda prestijli bi arac lazim 3.20si piyasada az ama tam bi f/p

• 1.3 Rx8 9k RPM

• quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

1.3 Rx8 9k RPM

Doğru cevap. Tebrikler. 1,3 litre 231 hp atmosferik

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Alfa 156 2.0ts olabilir, 8.5sn gibi olması lazım 0-100ü (yurtdışında birde 2.0jts satıldı bir dönem, 7.8sn 0-100)
    2005te Honda Accord 2.0 sport manueller vardı, onlarda fena değil.

Bilen de konuşuyor, bilmeyen de...

2005te Honda Accord 2.0 sport manueller vardı.

Bir tane bu dediğiniz araçtan gösterir misiniz lütfen?

B İ R T A N E .

• 3.28 i
    O-100. 5,9 saniye 2.000 motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Alfa 156 2.0ts olabilir, 8.5sn gibi olması lazım 0-100ü (yurtdışında birde 2.0jts satıldı bir dönem, 7.8sn 0-100)

B İ R T A N E .

Türkiyede olmayabilir, yanlış hatırlamış olabilirim de, noluyor hava mı basıyorsun etrafa böyle küstahlık yapınca?

• quote:

quote:

quote:

B İ R T A N E .

Türkiyede olmayabilir, yanlış hatırlamış olabilirim de, noluyor hava mı basıyorsun etrafa böyle küstahlık yapınca?

Yoo...

Boş bulunca sallayanları böyle ifşa ediyorum.

• quote:

Yoo...

Boş bulunca sallayanları böyle ifşa ediyorum.

Ha, heralde bir iki konuda VW'ne sardığımı gördün, baban VW'nin kurucu ortağı olduğu için kanına dokundu, nerden sarsam da içimi soğutsam hesabı

Tamam evlat, anlaşıldı içini ferah tut daha sarmam daha VWne :) Blok liste de dalya arıyordum, iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.