Şimdi Ara

En sevdiğiniz değer verdiğiniz insan size (sen bir hiçsin) dese neyapardınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size oyle diyen birine siz o an nasıl bir cevap verirsiniz??? lütfen cvp yazın bekliyorum.....

• "Sana en çok değer veren bir insan hiçse sence sen ne olabilirsin?" Derim ya da "aman keyfin bilir bye" derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrem

"Sana en çok değer veren bir insan hiçse sence sen ne olabilirsin?" Derim ya da "aman keyfin bilir bye" derim..
    Evet sevdiyim.Sesimi çıkaramadım.Uzaklaştım herkezden ağladımİmzada belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 7 Aralık 2006; 12:58:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Evet sevdiyim.Sesimi çıkaramadım.Uzaklaştım herkezden ağladımİmzada belli

Alıntıları Göster
    her zaman yaptığım şeyi; Susarım ve çekip giderim hayatından, bi dahada konuşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_wind

her zaman yaptığım şeyi; Susarım ve çekip giderim hayatından, bi dahada konuşmam

Alıntıları Göster
    Diyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Diyemez.

Alıntıları Göster
    sana "hiçsin" diyecek birisine o kadar değer veriyorsan kusura bakma ama arıza sende hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

sana "hiçsin" diyecek birisine o kadar değer veriyorsan kusura bakma ama arıza sende hocam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

evet sana

• quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

evet sana

Alıntıları Göster
    Seni bilmem ama bana Hiç diyecek adamın Hiç oldugunu, bugüne kadar neden bi hiçle muhattap olacak kadar Hiç oldugunu sorardım

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Alıntıları Göster
    "sen yo çok safsın,yada hiç dayak yememişsin" derim."safım" derse çeker giderim,"hiç dayak yemedim" derse döverim sonra çeker giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

"sen yo çok safsın,yada hiç dayak yememişsin" derim."safım" derse çeker giderim,"hiç dayak yemedim" derse döverim sonra çeker giderim

Alıntıları Göster
    ben olsam

- Lan it sana değer verdim hayatıma soktum ama sen böyle dedin hayatına sokacam derim girişirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Alıntıları Göster
    hiç bişey söylemeden arkamı dönüp giderim sanıyosan yanılıyosun asıl sen benim için bi hiçsin defol gözümün önünden derim

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Barkley

hiç bişey söylemeden arkamı dönüp giderim sanıyosan yanılıyosun asıl sen benim için bi hiçsin defol gözümün önünden derim

Alıntıları Göster
    sen nesin biliyomusun haa, sen lanet olası bi beyzbol sopasısın...

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

sen nesin biliyomusun haa, sen lanet olası bi beyzbol sopasısın...

Alıntıları Göster
    ben hiç sem sende .iç sin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moses19

ben hiç sem sende .iç sin derim

Alıntıları Göster
    Demez.
    Benim öyle değer verdiğim arkadaşım zaten bana da öyle değer veriyordur. o yüzden demez. ha senin durumunda olsam sallamazdım bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Demez.
    Benim öyle değer verdiğim arkadaşım zaten bana da öyle değer veriyordur. o yüzden demez. ha senin durumunda olsam sallamazdım bir daha.

Alıntıları Göster
    eğer diyemeyeceğiniz biriyse???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yami-yugi!!!

Alıntıları Göster
    beni anlamak için benim yerinde olmanız gerekir....
  • quote:

beni anlamak için benim yerinde olmanız gerekir....

Alıntıları Göster
    bana ölee dediine göre elbet benimle bi sorunu war demektir boşu boşuna böle bişey diemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiko büşra

bana ölee dediine göre elbet benimle bi sorunu war demektir boşu boşuna böle bişey diemez

Alıntıları Göster
    benimle sorunu olsa bile yüzüme demez arkamdan iş cevirir. yada bi şekilde belli etmeye calışır. anladığım zaman ise o olaylar yaşnmamış gibi davranır..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yami-yugi!!!

Bak kardeşim; Eger bana böle bişi derse biri bırak kardeşim olsun ( yani bunu diyen herşeyi hakeder anlamında ) Sana sürdürdügüm saltanat buraya kadar şimdi s. git derim.. Eger kız ise ( Sevdigim ise ) Bumudur söylüceğin derim.. Tmm Şimdi defol der Telefon u açıp birini arıyomuş gibi yapar; Ya kusura bakma sevglm geç kaldm burda bi bit le muhatapa girdim de geliom şimdk cnm der ve kapatmış gibi yaparak cebime koyarım ve son bir kez şunu söylerim.. Yeni anladıgına çok sevindim.. Ztn sen en başdan beri bir hiçdin ve arkadaşlarımın arasında damsız kalmıyım diye seni kullanıyordum emin ol derdim ve giderdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.