Şimdi Ara

En sevdiğiniz kamyon markası (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
660
Cevap
0
Favori
290.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alıhun yurt dısındakı yollar ıcın otoban demıssın kac defa cıktın bulgar romen yoluna adam turkıye yollarını arıyo o yollarda kac tane köruk patladı o yollarda haddı hesabı yok hele o burgaz varna arası bıde kar varsa aman allahım bıde hain bogazı mesurdur bulgarın buralar turkıyeyı aratır adama bı yagmur karda kapanır bu yollar -20 dereceyı bulur mazot bıle donuyo buralarda ama axor lar buraları asıp da gelıyo turkıyeye orda dokulmuyoda burda mı dokulcek
  • sahi ya,eray kaptan Tircilik yapsa,gecenlerde isler durgun diyordu,arabayi zaten soföre vermis,...
    kendiside tircilik yapsa fena olmaz...

jasperny kardes,TR-Macaristan 3000 euro diyordun yani 1 tur...yada benmi yanlis anladim...
    diyelimki,3000euro..o zaman,niye millet yurdumzda otobüscülüge önemveriyor,gidip 250 000 euroya
    otobüs alip arti bir o kadarda hava parasi vs.vs.....birdedogru dürüst para yapmiyorlar ( UCAK.otobüs rekabeti )
    peki ,niye ozaman milet uluslararasi islerine girmiyor...biraz bahsedermisin...bu TIRCILIGIN ,bu isin eksi yanlara ne
  • sende haklisin kaptan, TIRCILIK zor,,,,hani diyordum,girerdin bir firmaya ,hem avrupayi görmüs olurdun,hemde
    ek gelir....ama sende haklisin....karda,buzda yanlis bir fren,TIR birbirie girer...hele birde KISIN brandanin,dorsenin
    üstü buz tutsun....üstten asfalta tas halinde düsüyor...tabiki bir de arabalarin üstüne

MAN TGS den nefis resimler

http://trucks.autoreview.ru/archive/2007/07/man/
  • tırda yağışlı havalarda dikkatli olmak lazım yazın samsunlu bi tırcıyla Ankara da yük sararken maceralarını anlatıyodu arabası 2006 r420 scanıa arabayı yeni aldığında yağışlı bi havada rampa inerken reterdarı 3. kademeye çekmiş
    -ulan bi baktım sağ aynadan bizim dorse yok bide sol aynaya baktıydım dorse benimle beraber yanımda geliyo o anda dorse frenine bi yapıştım nasıl olduysa araba düzeldi, diyor rampayı indim aşağı durdum arkadan gelen bi başka tırcı arkadaş ben seni uçtu dediydim artık verilmiş sadakan varmış demiş.

yağışlı havalarda ani hareket sonucu heran makaslayabilir ama piyasa tıra döndü artık yurtiçinde bile tırlar daha çok çünkü aynı mazotla daha fazla yük = daha fazla kazanç.
  • Asil çocuk...

• SCANIA R 470 kırkayak ne bu araba ya ilk defa görüyo6rum adamlara 420 de yetmemiş 470 almışlar.

• orjınal dııl bu r470 7 ıle 2 yı degıstırmısler.türk abı yapar.bende yaparım actrosa 25 in yanındakı 40 silerim yeıne 57 yazarım olur bıter

simdi gelelım yurt dısı olayına yurt dısı zaten yeterınce tır var hergun yenı fırma cıkıyo uluslararası pıyasada gelelım macar olayına turkıyede otobusculuk artık zevk ısı oldu bızımde 1989 ta otobusumuz vardı aydın truzımde 2 sene sonra prensesler cıkınca degıstıremedık satmak zorunda kalmıstık.yurt dısı öyle dııl sen alırsın 10000 eur pesınatla tırını calısrsın macar yada alman hattında duzgun calıstıktasn sonra o tır 2 sene de hem taksıdını öder hemde evıne bakar tr dekı kamyoncular gıbı yok k1 mıs yok tonajmıs gecıcen bunları yuklersın max 20 ton yurt dısında ısıne bakarsın.

• yaaa kamyoncular nerdesınız kayboldunuz bıraz canlanın yawww
  • hadı buyrun benden bı reno premıum 2007 model eskı fırmam olan trans asyada kı arac halkalı gumrugune gırmek ıcın sırada beklerken cekmıstım.

http://img102.imageshack.us/my.php?image=15032007002sw2.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

orjınal dııl bu r470 7 ıle 2 yı degıstırmısler.türk abı yapar.bende yaparım actrosa 25 in yanındakı 40 silerim yeıne 57 yazarım olur bıter

simdi gelelım yurt dısı olayına yurt dısı zaten yeterınce tır var hergun yenı fırma cıkıyo uluslararası pıyasada gelelım macar olayına turkıyede otobusculuk artık zevk ısı oldu bızımde 1989 ta otobusumuz vardı aydın truzımde 2 sene sonra prensesler cıkınca degıstıremedık satmak zorunda kalmıstık.yurt dısı öyle dııl sen alırsın 10000 eur pesınatla tırını calısrsın macar yada alman hattında duzgun calıstıktasn sonra o tır 2 sene de hem taksıdını öder hemde evıne bakar tr dekı kamyoncular gıbı yok k1 mıs yok tonajmıs gecıcen bunları yuklersın max 20 ton yurt dısında ısıne bakarsın.

degerli bilgiler icin sagolasin......
    bu islerlerden biraz daha anlassam,birazda cesat´retim olsaydi,belki 8-10 sene evvel bu islere girebilirdim...
    neyseki,otobüscü ,soför olduk
    peki jasberny kardes,sormasi ayip,o 3000 eurodan arac sahibine net ne kadar kalir ???
    saygilar

arkadaslar,mesajlari,resimlerimizi,yeni topic,D H kamyoncular grubunda paylasalim,haydi oraya....
    konular,resimler bir topicte paylasilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 7 Kasım 2007; 22:07:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ALİHUN

SCANIA R 470 kırkayak ne bu araba ya ilk defa görüyo6rum adamlara 420 de yetmemiş 470 almışlar.

ney ya bunlar böyle üfff

• hosbulduk senın o scanıa aracın karda gıtmez bı kere debelenır anca.biz kamyonculukta yaptık otobusculukte ve tırcılıkta yapıyoruz.kamyonculuk yaptıgımız da yataklı carrgolar yenı cıkmıstı.daha pıyasada dogru duzgun yataklı arac yoktu. her taraf d1210 kaynıyodu neyse bunu ek bılgı olarak verdım.sen kac tane frenı arıza verıpte bı yere gıren merso gördun.ama ben ımdatını cektıgın halde kayan bmc gördum.çesme kurutan bmc gördum.senın scanıa na gelınce daha oncekı mesajlarını okudum 80 ton fln atıyomussun bu 80 tonu kaldırcak arabayı bırak tr de yol mu var sen o 80 tonu atta görıyım ben senın scanıanı ortadan ıkıye ayrılmıyomu.axor u gecıyorum actrosa laf yapamassın. SCANIA DEDIGIN ARABA karda buzda gıtmez arkadas ama MERCEDES gider buna canlı sahıt olduk yoldakı butun scanıa cı ve volvocu arkadasları kurtardık.hepsı bındı bızım araca bu ne ya dozer gıbı gıdıyo dedıler agzı acık kaldı hepsının bızım arabalar araba dııl dıyolar.

bızım arac: actros 2540

• quote:

bu ne ya dozer gıbı gıdıyo dedıler agzı acık kaldı hepsının

bızım arac: actros 2540

bunun gibimi jasberny ???

http://www.autokraz.ru/kraz_truck/kraz/img/kraz_kdm1522_s.jpg

• jasberny kardeş "SCANIA DEDIGIN ARABA karda buzda gıtmez arkadas ama MERCEDES gider" demişsin ama bunu söylemenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum, Scania'da gider Mercedes'te gider önemli olan yürütebilmek -TECRÜBE-. Örnek olarak babam 1968'den beri taşımacılık sektörünün içinde uluslararası taşımacılıkta da 1980'den beri çeşitli firmalarda önce şöförlük daha sonraları üst düzey yöneticiliğe kadar bir çok pozisyonda bulundu hala da bulunmakta onun profesyonelliği araç bilgisi tecrübesi ve daha sayamadığım birçok özelliğini gördüm ve bunlar ile büyüdüm. Volvo marka araçlar ile 28 senedir çalışıyor babam yani direksiyonunda da bulundu masa başında yöneticilikte yaptı ama hiç bir zaman araba şurda kaldı burda kaldı diye Volvo karda buzda kalır diye birşey duymadım, ne babamdan nede firma şöförlerinden, heleki çalışılan yollar İskandinav ülkelerinden tut Sibirya ya kadar uzanıyor aracın bi arızası olmadığı sürece kardan yolda kalan Volvo hiç görmedim ve hiç bir şöför gidemiyor bu Volvo'larda demedi. Şöför şöför olduğu sürece kabiliyetsiz olmadığı sürece bu araçlar gider yeterki gerekli tecrübeye sahip olsunlar. Sırf o da değil amcalarım ve dayılarımda şöförlük yapıyorlar bende binlerce km gittim ama Volvo Scania karda buzda kalır diye birşey görmedim

Volvo ve Scania'nın ülkesi İsveç'te 12 ay yaz mevsimimi yaşanıyor da adamlar ağır hava şartlarını görmezden gelecekler, bu araçların ağır hava koşullarına göre üretilmediğini gitmediğini söylemek çok komik oluyor, karda buzda debelense adam kendi ülkesinde her işe koşturmaz bu araçları lafmı bu şimdi fanatiklik boyutlarına ulaşmış bu araç sevgisi, bende Volvo'yu çok seviyorum ama gerçekleri görmezden gelip çamur atmak çok kötü.

Şöförlük meslek olarak görülmediği her önüne gelenin direksiyona çıktığı üç kuruşa hiç bir şey bilmeyen adam çalıştırıldığı için ayrıca o Volvo'ya o Scania'ya çıkan adamlar bi halt bilmediklerini itiraf etmektense arabaya çamur atmayı tercih ettikleri için bu yollarda daha çok kaza görür daha çok böyle yanlış dedikodular duyarız.

Ben araçlara çamur atma taraftarı değilim heleki kulaktan dolma bilgilerle konuşmayıda hiç sevmem görüp yaşamak lazım heleki işi bilmeyen bir sürü adam etrafta dolanırken ve firmalar her servis bi şöför değiştirirken arabaların hiç bir kabahati yok kabahat kullanamayan aracına bakmayan yollarda dengesiz dengesiz giden kullanıcıların.

Herkese sevgiler, saygılar.

• scanıa_124_g bana 100 tonu gectım 80 ton yukledıgın yukun kantar fısını maılden atarmsıın. volvocu arkadas a da gelınce dedıgın cok dogru ama aynı zaman da aracla da alakalı. SCANİA'nın hic bır solo kamyonu 80 ton tasımayamaz.bı tarafını kırar mutlaka ha avustralyadakı road tranınlere lafım yok adamlar 5-6 tane dorseyı arka arkaya baglayıp 200-300 ton tasıyolar ama senın dedıgın bu dedıgın kırkayak scanıa lar tasımaz kardesım. volvo 660 baban hangı fırmada ? benım babamda tır söföru
  • ya acırım ben oyle arabaya ..nedir o 80 ton

ayrıca yazık yollarımıza. kısa vade de para bırakan bu illegal yontem uzun vade de verdigi zararın yanında hic bir şey.

hadi 40 tonluk araca 45 at max 50 at ama 80 yazık..hem ulke ekonomisine hem o araba sahibine zararı buyuk
  • he tamam ozaman ama 80 yine cokkk neyse saglık olsun.

sebenlım nerelerdesın uzun zamandır gorunmuyodun.

bu arada arkadaslar yarın tıcaret arac fuarına gıdıyorum iznlenimlerimi yarın aksam aktarırım sıze.
  • quote:

bu arada arkadaslar yarın tıcaret arac fuarına gıdıyorum iznlenimlerimi yarın aksam aktarırım sıze.

resim cekmeyi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

he tamam ozaman ama 80 yine cokkk neyse saglık olsun.

sebenlım nerelerdesın uzun zamandır gorunmuyodun.

fotoğraflarını bekliyoruz.

biraz yogunluk var bu sıralar..
    ama sizleri takip ediyorum
    iyi çalışmalar

• Slm bence VOLVO kaliteli tırlar üretiyor.

Axor yada scania traş onlar.

VOLVO'dan şaşmayın.

Herkeze selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.