Şimdi Ara

En sevdiğiniz kamyon markası (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
660
Cevap
0
Favori
290.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi benım babam da var zaten tır o almanya calısıyo bende uluslararası bır naklıye fırması olan ımzamdakı fırmda operasyon sorumlusu olarak calısıyorum.bızım hatta macarıstan - turkıye gıdıs donus 3000 euro verıyoz 10 gunde bı sefer atarsın 30-35 gunde uc sefer atarsın hızlı olursa bu 1142 dedgın arac bu tempoya ayak uyduırmaz yolda kalır roman yollarında dokulur o araba eray abı axor ıcın kötu dıyo ama arabalar roman bulgar yolunda dedıgı daf xf lerden daha süper gıdıyo ok gıbı ya anladın mı sımdı bızım ACTROSUN resmını de koycam yakın da herkese slm uluslararası calısmak ısteyen arkadaslar olursa yardımcı olurum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

ı sefer atarsın 30-35 gunde uc sefer atarsın hızlı olursa bu 1142 dedgın arac bu tempoya ayak uyduırmaz yolda kalır roman yollarında dokulur o araba eray abı axor ıcın kötu dıyo ama arabalar roman bulgar yolunda dedıgı daf xf lerden daha süper gıdıyo ok gıbı ya ı olurum .

zaten 1142 yi sakasina söylemistim....erayin demek istedigi, kendisine nakliye isinde bir Bmc nin yettigini,bir Markali aracin
    kendisine lüks geldigi...yoksa erayin actrosa,scaniayaya lafi olmaz....

neyse,bilgiler icin Tsk jasberny....
  •  En sevdiğiniz kamyon markası

İŞTE BU BİZİM ACTROSSS 2003 MODEL 650000 KM DE TIK YOK. MASALLAH DEYIN ARKADASLAR
  • olmadı gecen sefer buyrun işte bu krall

En sevdiğiniz kamyon markası
  •  En sevdiğiniz kamyon markası
  • ya arkadaslar bu resım nıye eklenmıyo problem mı var sıtede
  • simdi oldu resim jasberny.....mobilya tasiyorsunus,zahmetli is degil mi ,mobilyayi cikar,indir

2540 fena degilmis,kasasi alcak monte edilen actroslardan....nede olsa merso....yildizi yeter
  • [img=http://img360.imageshack.us/img360/3790/23062007kw7.th.jpg]

sonunda oldu 2003 model 650000 km de daha tık yok MASALLAH
  • evet cok zahmetlı iş almanyadan turkıyeye mobılya yanı kullanılmıs ev esyası tasımacılıgı turkıyeden almanyaya ıse textıl transport yanı askılı tesktıl tasımacılık yapıyoruz.
  • ya fena degılmıs bıraz hafıf kalmıs normal bı tır degıl gördugun uzere cok fonksıyonlu şeytan römork lu kullanması yurek ıster hele gerı gerı gelmesı aman allahımmm
  • bıraksana abı ya ımdatını cekıpte kayan bmc gördum ben hatta kazdaglarında rampanın bıtımıne dogru bı cesme orda aynen söle yazıyo "bu cesmeyı bmc kuruttu" bundan ötesı varmı dır.
  • resimler
    pro-cargo-as.-merso

www.autotruck-press.ru
    Турецкие зарисовки - Журнал «АВТОТРАК»
    http://www.autotruck-press.ru/archive/number38/article169

http://www.radikal.com.tr/veriler/2006/01/23/kamyon.gif

• resimleri bekliyoruz eray usta.............
    benden birtane eski kasa karga....hani eskilerini begeniyordun ya

• Nakliyatcilarin BEBEKLERI....................

GÖKBORA

ÜNKAR

ULUSTRANS

EKOL

digerleri

• abı benım bır sey bılmedıgımı nerden bılıyosun ben kendımı bıldım bılelı bu ısın içindeyım. senın gıbı gece gunduz yollarda olmasamda hergun söförlerın ıcındeyım.ama sen bıde dıyosun kı 1142 axordan üstünmüş olabılırmı böle bı sey o 1142 anca sehırıcı konteyner tasımacılıgı yapar.yurt dısında alman polısı onu görunce şok olur
  • abı bmc profesyonelın kralı axordan ustun olamaz sonucta abs yı ılk ıcat eden ve kullanan mercedestır.kaldıkı bmc nın frenlerı axordan ıyı olcak.ABI ALNINDA BMC MI YAZIYO BITMISTIR OLAY.ama senın de bır bmc kamyonun var saygım var cunku senın ekmek teknen hepsınden ustun görmen normaldır.ama ınat etme gel sanada bı yıldızlardan alalım.sana daha cok yakısır.
  • sohbet iyice kizisti
    bende bu ara resim linkleri ekleyeyim

yeni MAN TGS /TGX 2008 yilin kamyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 7 Kasım 2007; 18:08:23 >
  • Bırak eray abi ya uluslararası çalışanlar BMC yi hep beğenmez zaten çünkü adamın gidip geldiği yol hep otobandır. Onlar bilmezler 40 tonla mermer ocağından blok taş getirmenin nasıl olduğunu BMC sert işlerin adamıdır yada yurtiçi çalışmak için uygundur bencede 1142yle yurtdışına çalışmak mantıksız çünkü konforlu araç olması lazım uzun yolda ama kamyon olarak BMC Türk yapımı arabalar içinde 10 numara arabadır.
  • gördum abı güzel caca bı arabaydı.butun forumları takıp ettım.senın ne kadar fantık bır bmc cı oldugunu da ögrendım.ama o kazdaglarındakı cesmeyı gercekten bmc kurutmus bu bı gercek adamlar kocaman yazıyla yazmıslar bu cesmeyı bmc kuruttu dıye

haklısın bmc kötu araba degıl senın 835 arkasına tandem romork takıp bulgar roman calısan cok tanıdıgım tır söföru var.ıstıyosan sende tak arkaya bı romork calıs bulgara ama rampalarda konvoyun kralını yapıyolar %5-10 bıle rampa olsa apışıp kalıyo kamyoncu degımıyle kamyon tır dedın mı rampaya geldıgı zaman kupayı kaldırcak bmc gıbı egmıycek one dogru

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.