Şimdi Ara

En sevdiğiniz kamyon markası (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
660
Cevap
0
Favori
290.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Orada Scanialar Milyonu Zor Çıkartırken Axormu Milyonu Görecek..Magentis02 300.000 km yi Normal Otolarda Yapıyorda Onlar Yük Çekiyormu.Dağ Bayır Gidiyormu.30 Ton Çekiyormu.300.000 Yapması Normal..İkisini Karşılaştırmak Çok Saçma.

bende kamyon-oto motoru kiyaslamiyorumki--laf 300 000km den acilmisti.....motordan anlamayan bilir:kamyon motorlari
    1milyon devirmesi lazim...Peki,siz kamyonlara ne kadar fazla tonaj atiyorsunuski,prolariniz ,fatihlerinizin motoru
    bu kadar erken dagiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 2 Ekim 2007; 23:26:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Sen Bmc Nin Motoruna Bakıcağına O Savunduğun Cargonun Motoruna Bak.Ecotoroymuş.Görüyoruz Yolda Rampada Dağda.Ecotoro Pısıyor.Bmc Ve Mercedes, Bir Scania,Volvo Değilki.Bende Katılıyorum 1 Milyonu Devirmesi Lazım.Arkadaşımda 320 Lik Renault Premium Vardı.1 Milyon Km Gördü Motor İflas Etti.Motor Dediğin Öyle Olacak.Tabi Renault Premium Bunu Yaparsa Scanialar Ne Yapar Bilemeyiz.Bmc Nin Motoru Maksimum Gideceği 750.000 Km.Bu Neden Böyle.Kasa Alt Yapı Hepsi Dahil 125 Milyar Lira.Scania Bakarsak Hepsi Toplam 155-160 Milyar Lira.Fark Burada.Cargonun Motorunu Hiç Sorma.400.000 Bin Km Giderse Öpte Başına Koy.Ne Kadar Tonaj Atıyorsunuz Demişsin.Zamanı Gelince 20 Tonla Gittiğimiz Yerler Oluyor Olmuyor Değil Tabiki.Ama Yaz Mevsimi Başladığında 30 Tondan Aşağıya Tarladan Çıktığımızı Pek Görmüyorum.Zaten Benim Arabamın Sen Kasasının İçine Girsen Kaybolursun.Eee Bide Tonaj Atıyoruz.Motor Tabiki İstediğimiz Kilometreyi Göstermiyor.Eminim 2 Sene Sonra Benim Arabam 550.000 Km Ye Gelir Ben O Motoru Atarım.Ama Araba 310.000 Km ye Girdi Daha Bir Kere Teklediğini Çalışmadığını Performans Düşük Söz Konusu Olmadı.Önümde İki Sene Var Olucağınıda Sanmıyorum.Ben Motoru Değiştiridiğimde Cebimden En Fazla Çıkacak Para 5 Milyardır.Oda En Fazla.Scania,Mercedes Gibi Sosyete Arabalarında Bu Fiyat 10 Milyar.Eee Bmc Nin Farkı Burada Yine.

Bilgiler icin sagolasinInsallah ekmek teknenle nice kM görürsün......Ama :
    Eqotork Türk yapimi bir motor,bununla gurur duymak lazim

• acaba bilen arkadaşlar bu işin ekonomisi hakkında bilgi verebilirmi? mesela bu araçlar ortalama kaç paradır,y6akıtı ne kadardır,ne kadar iş yapar aylık kaç para kazanılır filan...
  • AXOR 1843 LS çekici hakkında bilgisi olan var mı?
  • Buyrun Size Yeni Arabam.Öbür Tombul Balık Gitti.4.5 Yaşına Girdi.Ama Giderken Yine Her Yeri Orjinaldi.Sebenlim Arabayı Satarmısın Satıcanmı Derken Nazar Deydi.

En sevdiğiniz kamyon markası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 7 Ekim 2007; 16:04:48 >

• HACI,sanki eskisi biraz daha güzeldi...neyse,artik boya attirirsin....83 000 km ,daha yeni sayilir
    emekar ( cargo ) kamyonlari sollarsin

Hayirli olsun,bol kazanclar

( keske Cargo alsaydin )
  • Moda Değişiyor Yavaş Yavaş Model Yükseltmek Lazım.2006 Model Daha.Buçuklu Şanzıman.Yolda Ne Cargo Bırakır Ne Fargo.Cargo Alsaydın Diyorsun Da Ben Cargoyu Kapımın Önüne Sokmam.Birde Onumu Alıcam.Yollarda Rezil olmaya Niyetim yok.Daha Dur Zaten Araba Elime Geçeli Bir Hafta Olmadı.Heryeri Sade.Orasına Burasına Birşeyler Yaptırınca Öbürüne Benzer..

Sağolasın..Sanada Hayırlı İşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 7 Ekim 2007; 16:30:39 >
  • quote:

Erkan Axor u Napıcan Senidemi Kaybettik..

Yok be abi.
    Öyle olsa imzam halen Bence...BMC olurmu?

Bir abim sordu da.
    Araçla ilgili bir bilgi yokmuş.
    Türkiyede de üretilmiyormuş galiba.
  • uzun bir sesisizlik doneminden sonra satırlar dolmuş...elinize saglık

öncelikli olarak BmCpRo827 kardeşim hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız bol kazançlar inşallah. 935 li gunlerinden de foto bekleriz.
    fırsatını buldunmu değiştireceksin, iyi yapmışsın..yanlız arabadaki o ahtapot olmamış be

scania_124_g arabanin kralını değiştirince yaşasın yeni karl diyelim..fotolar güzel..
  • ayrıca BmCpRo827..
    hala imza eski..
    yenisiyle değiştir artık..alışamadın yenisine galiba
  • hayırlı uğurlu olsun kaptan iyi vermişsin 70 e öteki arabayı öteki arabayı
    bu arabanında yapıştıma ları söktürüp kasayı boyattırıp kuşak arttırırsan birazda paça yaparsan iyi olur...
  • hyundai icin bi iyilik düşünüyormusun?
    (söyledim artık yakında satarsın )
  • scania güzel kamyon yapıyor
  • ayrıca renault un türkiyede pek olmayan ama avrupa pazarındada olanlar kaliteli hatta afrika ülkerinin çoğunda o eski ranault kamyonlar kullanılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

ayrıca renault un türkiyede pek olmayan ama avrupa pazarındada olanlar kaliteli hatta afrika ülkerinin çoğunda o eski ranault kamyonlar kullanılıyor

evet,Afrika ülkeleri Renolarin hastasi...cogunlukla araclarda Renault-berliet logosu vardir
    Renault Trucks,afrika pazarinda bir dev diyebiliriz
  • abi hayırlı olsun kazasız belasız.
  • önce adam akilli boya attir,ne öyle..ahtapot yakismamis....cocuk resmi gibi
  • kamyon olsunda ,saglam olsun........yeni aracinla Kazasis belasis ,uzun ( motor ) ömürlü yolculuklar
  • eskisi daha bi abi duruyor

önce kendisini amorti etsin sonra makyaj yaparsın.
  • eskiye özlemmi var BmCpRo827

hey gidi günler mi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.