Evet beyler ıdeal para kasma yolları hakkında bıraz bılgım var.Tosbagalarda felan kasıyorum ama ınanılmaz sıkıcı oluo zaten 10dkya kalmıyo ks oluo bıde ks cı adamlarla uraşıyorum ıtem basma ısıde tehlıkelıı 1 gecer 2 gecer 3 de yanacagını bılemeyız.sızın bılgınız guzel bır para kasma yolu varsa lutfen paylasırsanız sevınırım sımdıden teşekkürler iyi forumlar
bu işler böyle sabreden derviş charını düzmüş
zamanında günde 50kez cleavera giriyordum sabah 8den 11e kadar dinazor kesiyordum şimdi düzdüm itemlerimi bugün 1 chitinim silindi ticaret yapıyorum inş. güzel bir char yapıcam
bi rogue aç 46 yap clewar görewine sınırsız sok ama lwl 51 e kadar lwl 50 olunca lwl düşmen lazım
ama ronarkta oynayan bılır oyle ks oluyorkı cıldırmamak elde degıl Ronakta oynayan varsa halımı anlar saygılar
35-39 ve 41-45 lvl arası sınırsız cleaver +2 ve cleaver +5 görevleri var ayrıca 35-45 lvl arasında border war eventı var.buradan red treasure chest denen bi şey düşüyor.para kasmak için yan char aç 35 level ol 45 in üstüne çıkma moradon da takıl bu dediğim görevleri yap.1-2 hafta içinde charını ortalama itemlerle dizersin.
quote:
Orjinalden alıntı: semihsc17
ama ronarkta oynayan bılır oyle ks oluyorkı cıldırmamak elde degıl Ronakta oynayan varsa halımı anlar saygılar
cleawer görewinde ks ne arasın
quote:
ben dınazorlardan bahsedıyorum
46 ya çarını kas cleaver görevi yap akşamları forgetten templeye gir bu aralar kapalı ama açılır yakında kutu alırsan birazda şansın varsa kalite item düşebilir satar para yaparsın ama şimdilik cleaver görevi diyorum birde fp işindede para var +5 fp leri +6 ya basarsın +6 olanlara hp- str dex ekleyip +7 e denersin o şekildede iyi para yapılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
46 ya çarını kas cleaver görevi yap akşamları forgetten templeye gir bu aralar kapalı ama açılır yakında kutu alırsan birazda şansın varsa kalite item düşebilir satar para yaparsın ama şimdilik cleaver görevi diyorum birde fp işindede para var +5 fp leri +6 ya basarsın +6 olanlara hp- str dex ekleyip +7 e denersin o şekildede iyi para yapılıyor
En güzeli bu
quote:
quote:
ben dınazorlardan bahsedıyorum
bilmemmi be azmı ks yedik ama slotu bırakmıcan biraz sağlamsan sonuna kadar inat gitcen öle daha zevkli oluyor
başlığına hayran oldum biraz kitap oku en sıkıcı olmayan
quote:
bak e n iyi taktik clan kur ally al aadama deki 1m veya 2 m vercem haftalık sonra calana alınır die bağır adamdan 250k iste 10 adam gelse günde 2.5m belki daha fazla belki daha ama sana sunu diim bizim clan başkanı adamları alıp atarak 10m para yaptı bende ronarktayım bilirim
pot param bitince bütün itemlerimi normal piyasasının %50 fazlasından korum.bazen cekler.bazen az bi indirim yapar satarım sonra daa ucuzdan alırım.bugün yabancı bi arkadasımız AOD uma PP ve 150 m verdi.
Bence gelmiş geçmiş en güzel para yöntemi 60lwl healer priest açıp pot satmaktır (ticaretten soraki en iyi yöntem) Ben 59 priesttim we nerdeyse ne ıtem ne para 5 kuruş yoktu.Kankamdan reskill parası aldım 60lwla kastım 1 hafta boyunca pot sattım 380m biriktirdim 1 haftada (server edana 4.7k dan çok rahat satılıyo) chitin rebith set,priest bone crasher +1 rebith,scimitar +8 ve 150m parada extra bana kaldı bunu bence bi dşün
quote:
Orjinalden alıntı: daniel archer
35-39 ve 41-45 lvl arası sınırsız cleaver +2 ve cleaver +5 görevleri var ayrıca 35-45 lvl arasında border war eventı var.buradan red treasure chest denen bi şey düşüyor.para kasmak için yan char aç 35 level ol 45 in üstüne çıkma moradon da takıl bu dediğim görevleri yap.1-2 hafta içinde charını ortalama itemlerle dizersin.
bunu anlayamadım . o 60+ lar için değil mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme