Şimdi Ara

En sıkıntılı sınır 1000 1300 arası tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi 1000 1300 arası telefon tavsiyesi istiyorum. İlk gözüme çarpan modeller,
    Samsung c5
    Samsung a3 2017
    Huawei p9lite 2017
    Nokia 6
    Motorola e4
    Asus zenfone 3
    Sony l1
    Hangisi olabikir model tavsiyelerine açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu aralıga bakıyorum

Bunları da ekleyebilirsin
    Samsung C5 pro
    redmi note 4
  • turk telekomdan 12 ay kontratlı p9 lite aldım anneme hediye.tavsiye ederim

• ZF3 1500 den başlıyor bu arada
  • LG Q6? Pop 4 (6) ?
  • J7 prime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zf3 ü o fiyata bulabilirsen kaçırma

• p9 lite

• Valide icin gecen telefon bakmaya gittim teshirdeki cihazlari kullandi bakti J7 Prime hosuna gitti onu aldim 1300 liraya ha bana kalsa ben 2.el daha baska cihazlara bakardim ama valide sifir cihaz istedi.Cihaza gelirsek inanilmaz bi sarj suresi var kendim s7 edge kullaniyorum bi an satip bende mi alsam diye dusundum.Dün baktigimda 2 gun 17 saattir cihaz acikti ve 7 saatte ekran suresi vardi.1 gunluk kullanimda tahminen 9 10 saat ekran suresi alinabilir.Oyun performansini bilmiyorum test etmedim ama orta seviye oyunlarda üzmez cihazda gezinirken islem yaparken performansi oldukca yeterli.Kamerasi orta seviye cihaza goree iyi ois olmadigindan elinizi titretmeden foto cektiginizde basarili kareler yakalanabiliyor.3GB ram gunumuz kosullarinda olmasi gerektigi gibi bildirim ledi mevcut.Benim s7 edgemde parmak izi okumasi home tusuna basmadan calismiyor ama J7 primeda boyle degil dokunman yeterli ve basarili calisiyor.Cihazin tek hosuma gitmeyen yanı ekranin tft oluşu gerci amoled olsa bi kac ay sonra leke iz vs olusmaya baslayacak bence fiyatina gore J7 Prime gercekten iyi..

Ithalatci garantili telefon alicaksan da Xiaomi modellerini önerebilirim Mi5 veya Mi5S olabilir onun disinda yine Samsung C serilerine de bakabilirsin.

• Zenfone 3
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Ben de valideye telefon alayım dedim. bahsettiğiniz model ile huawei p9 lite 2017 arasında gidip geldikten sonra büyük ekran sevmediğini de göz önünde bulundurarak huawei p9 lite 2017 aldım. birkaç gün kendim kullanma fırsatı da buldum zira simkartında problem vardı vs. onların giderilmesi sorun oldu.

Valla çok beğendim. şebeke çekimi gayet güzel, gps ve navigasyon hakkını vererek çalışıyor. Güncelleme konusunda sorunu yok, android 7yi aldı zira. pili gayet güzel gidiyor, zaten tasarruf modları da var. pil bitmeye yakın tasarruf moduna alırsanız gerçekten koklamaya başlıyor pili. Eğer halen priz bulamamışsanız, ultra güç tsarruf modu da bulunmakta zaten.

Tasarımı da gayet iyi. İnce hafif ve ekranı tek elle yönetebiliyorsunuz. Tek elle kullanım modu da var zaten. Parmak izi okuyucusu müthiş çalışıyor. Kendim iphone 6s plus kullanıyorum, ondan daha iyi kesinlikle. Üstelik aramaları bu sensöre basarak bitirebiliyorsunuz, üst menüyü aşağı çekebiliyorsunuz, fotoğraflarda sağa sola gezniti yapabiliyorsunuz. Özçekimlerde yine bu sensör kullanılarak fotoğraf çekmek mümkün.

Teknik servis konusunda kutusundan bir kağıt çıkıyor, ekranı kırarsanız 3 ay boyunca ücretsiz değiştirmek mümkün. Bozuk cihazı evden alıp, 1 haftada tamir edip yine eve bırakıyorlar.

Sonuç olarak, ilk defa huawei tanıma fırsatı buldum ve çok memnun kaldım. Valide de kolayca alıştı arayüzüne. s plus eskidikten sonra yani takribi 3 sene sonra huawei tercih edebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.