Şimdi Ara

En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.905
Cevap
39
Favori
114.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar?
  • ben de 1 gecede agatha christie bitirdim acı kahve.
    herkese tavsiye ederim okuyun.
    çok sürükleyici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

quote:

Orijinalden alıntı: Joplin

quote:

İstanbul Sahaf Alışverişi

güzel kitaplar özellikle gazap üzümlerini çok merak ediyorum,okuduysan bilgilendir hocam bizleri.
    bir de kitaplıklar hoşuma gitti. ikeadan falan mı aldın ?
    gerçi ben daha az derin ve raf arası daha kısa bi kitaplık yaptırmayı düşünüyorum ama o kadar da geniş değil herhalde o kitaplık ?

Gazap üzümlerini daha okuyamadım :(

Kitaplıklar evet ikea, sadece roman ve türevleri gibi kitaplar koymayı düşünüyorsanız geniş kalıyor, ansiklopedi içinse çok uygun. Yükseklik ayarlanabiliyor. İkea'nın Billy serisi internetten derinliğini filan inceleyebilirsiniz hocam.

boyunun ayarlanabilmesi harika da çok derin olunca nefret ediyorum arta kalan boşluklardan.
    peki ekstra raf takılarak raf sayısı arttırılabiliyor mu hocam ? yani romanlarım için öyle bişey düşünüyorum. çok rafa bi parmak girebilecek şekilde boşluklarla dizmek. ama derinlik mevzusu kafama çok takılıyor en iyisi kendim yaptıracağım sanırım böylece arta kalan boşluk olmayacak.
    bu arada sadece roman değil çizgiroman,karikatür kitapları ve mizah dergisi ciltleri de biriktiriyorum yani boyut olarak çok fark oluyor haliyle. bu billynin derinliğini öğreneyim ben en iyisi.

•  En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar?
  • Yarın paraya yatıracağım, uzun zamandır almak için yırtınıyordum.

• Kürk Mantolu Madonna
    Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer
    Kızıl Nehirler
    Sek Votka
    Hiç Kimse Sıradan Değildir
    Uçurtma Avcısı
    Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

Okuduysanız kitap hakkındaki düşüncelerinizi almak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

quote:

Hayatın akışında yaşanan bazı olaylar sonunda, yaşadıkları hayattan sıkılan bir doktor seyahat ederek yeni düşüncelere kapılıyor, ve hayatın anlamını bulmaya çalışıyor.Kısaca ''into the wild'' tarzı, bir düşündürücü roman.4 lira almıştım d&r dan fiyata göre alınıp okunabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

quote:

Hayatın akışında yaşanan bazı olaylar sonunda, yaşadıkları hayattan sıkılan bir doktor seyahat ederek yeni düşüncelere kapılıyor, ve hayatın anlamını bulmaya çalışıyor.Kısaca ''into the wild'' tarzı, bir düşündürücü roman.4 lira almıştım d&r dan fiyata göre alınıp okunabilir.

Teşekkürler bir süre daha bekleyebilir :)

• Hayvan Mezarlığı
    Veba- Camus
  • Polisiye/Gerilim/Bilim kurgu karışımı.3 günde bitirdim çok beğendim.

Sirius Komplosu

Yazar:Uwe Schomburg

• Ormanı ben okudum arkdaşlar güzel bir kitap hatta yazarla beni tanıştıran kitaptır
    bu arada grange in leyleklerin uçuşunu okuyorum hayal kırıklığı şu ana kadar hiç beklediğim
    gibi değil herşeyi tahmin ediyorsunuz kitapta sürpriz yok nerdeyse henüz bitmedi ama biter
    yakında göreceğiz. Bİr arada şibumi diye bir kitap önderdiler şiddetle daha çok boş bir kitap
    adamın bir süpermen olmadığı kalmış okuduğum zamana acıdım.
  • kızıl pençe - mustafa armağan
  • Kevin Guilfoile - Kulüp 1000
  • istanbulda ölüm babilde aşk İskender Pala.. tavsiye ederim harikaydı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbul Sahaf Alışverişi

güzel kitaplar özellikle gazap üzümlerini çok merak ediyorum,okuduysan bilgilendir hocam bizleri.
    bir de kitaplıklar hoşuma gitti. ikeadan falan mı aldın ?
    gerçi ben daha az derin ve raf arası daha kısa bi kitaplık yaptırmayı düşünüyorum ama o kadar da geniş değil herhalde o kitaplık ?

Gazap üzümlerini daha okuyamadım :(

Kitaplıklar evet ikea, sadece roman ve türevleri gibi kitaplar koymayı düşünüyorsanız geniş kalıyor, ansiklopedi içinse çok uygun. Yükseklik ayarlanabiliyor. İkea'nın Billy serisi internetten derinliğini filan inceleyebilirsiniz hocam.

boyunun ayarlanabilmesi harika da çok derin olunca nefret ediyorum arta kalan boşluklardan.
    peki ekstra raf takılarak raf sayısı arttırılabiliyor mu hocam ? yani romanlarım için öyle bişey düşünüyorum. çok rafa bi parmak girebilecek şekilde boşluklarla dizmek. ama derinlik mevzusu kafama çok takılıyor en iyisi kendim yaptıracağım sanırım böylece arta kalan boşluk olmayacak.
    bu arada sadece roman değil çizgiroman,karikatür kitapları ve mizah dergisi ciltleri de biriktiriyorum yani boyut olarak çok fark oluyor haliyle. bu billynin derinliğini öğreneyim ben en iyisi.

Evet ekstra raf takabilirsiniz. ekstra kat bile çıkabiliyorsunuz :) güldüğüme bakmayın, cidden.

Fakat siz arta kalan derinlikten hoşlanmıyorsanız dediğiniz gibi özel yaptırmanız gerekecek. Mutlaka derinlik kalıyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Dostoyevski - Yeraltından Notlar

20 Temmuzda almışım ama daha okumadım. 30-35 sayfa kadar okudum. Bugün de aşağıdaki kitabı aldım. Buna başlayacağım.

Sistem'i 7 Ağustosta almışım. Bugün bitirdim. Okuyacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. Yarın veya pazartesi alacağım kitap ise

• D&R'dan 4 adet kitap aldım.

• D&R'dan e-kitap satın aldım. Karamazov Kardeşler
    Basılı Kitaplardan sanırım en son Haliçte Yaşayan Simonları almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Hart - Deja Vu

Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar

Dan Brown - Dijital Kale

Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes(Ölümün Sesi)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.