Şu an bilgisayar labında monitörümün üstünden kestiğim güzel hatun kişi.
kız arkadasım ve dukkanın etrafında dolanıp duran opel corsa
sen ne diye iki saattir möitörün üzerinden kesion ki?? git yanına otur... nasıl olsa aynı nane?? senin makine nete girmiyor olamaz mı yani... acemi kullanıcıyı oyna....
walla ben en son sigara pakedimi gördüm.... şimdi de güzel güzel içiyotum
Akşam bizim sokakta gördüğüm ve gözümün içine içine bakan hatun.Oldüm,bittim,mahvoldum.
gecen yaz anıden denızde gordugum caretta sırtına tutunarak yuzmeye calısmıstım cok guzeldı
bakkaldaki cipsler
şşşş burda bi memur var adı mualla be be be be ben onu gördüm anlatamıcam o bi güneş ya buraya doğan
en son gördügüm yukarııdaki ferrari garaja koyarken sağ dikizi çizdim biraz sonrada geldim bilgisayarımı actım donanim haber e girdim
ben en son salonda çalışann balerin kızı gördümm
geçen pazar sabahın erken saatlerinde denize çıktım balığa. saat takriben sabahın 05.00 iydi ve yunus gördüm. böyle bir güzellik arasanız bulamazsınız birkaçtane vardılar. kimbilir şimdi hani sürünün peşindedirler
en son çalıştığım iş yerinin servisni ve iş yerinin kapısını ve ürettiğimiz ürünleri ve masamı ve bilgisayarımı ve iş arkadaşalarımı ve bilgisayar monitörünü ve sağ tarafımda duran ve içilmeyi bekleyen çayımı (du bi fırt alıyım ohhhhhh) gördüm ve hala yaşadığımı gördüm
Sabah kalkınca,aynada kendimi gördüm. Hayran kaldım. Aradan 3 saat geçti kendimden daha güzel kimseyi görmedim...
tabii ki muhteşem bir kız
bir yeni kuruş
Pew in imzasını ve avatarını gördükten sonra unuttum.