Şu an bilgisayar labında monitörümün üstünden kestiğim güzel hatun kişi.
quote:
Orijinalden alıntı: Tyrael
Alıntıları Göster
kız arkadasım ve dukkanın etrafında dolanıp duran opel corsa
quote:
Orijinalden alıntı: Tyrael
Alıntıları Göster
sen ne diye iki saattir möitörün üzerinden kesion ki?? git yanına otur... nasıl olsa aynı nane?? senin makine nete girmiyor olamaz mı yani... acemi kullanıcıyı oyna....
walla ben en son sigara pakedimi gördüm.... şimdi de güzel güzel içiyotum
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
sen ne diye iki saattir möitörün üzerinden kesion ki?? git yanına otur... nasıl olsa aynı nane?? senin makine nete girmiyor olamaz mı yani... acemi kullanıcıyı oyna....
Alıntıları Göster
Akşam bizim sokakta gördüğüm ve gözümün içine içine bakan hatun.Oldüm,bittim,mahvoldum.
Sonuç;0 + 0 = 0
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
gecen yaz anıden denızde gordugum caretta sırtına tutunarak yuzmeye calısmıstım cok guzeldı
quote:
Orijinalden alıntı: Hz_Ti3sTo
gecen yaz anıden denızde gordugum caretta sırtına tutunarak yuzmeye calısmıstım cok guzeldı
Alıntıları Göster
bakkaldaki cipsler
quote:
Orijinalden alıntı: Kelepce
bakkaldaki cipsler
Alıntıları Göster
şşşş burda bi memur var adı mualla be be be be ben onu gördüm anlatamıcam o bi güneş ya buraya doğan
quote:
Orijinalden alıntı: esermikli
şşşş burda bi memur var adı mualla be be be be ben onu gördüm anlatamıcam o bi güneş ya buraya doğan
Alıntıları Göster
en son gördügüm yukarııdaki ferrari garaja koyarken sağ dikizi çizdim biraz sonrada geldim bilgisayarımı actım donanim haber e girdim
quote:
Orijinalden alıntı: tedoa
en son gördügüm yukarııdaki ferrari garaja koyarken sağ dikizi çizdim biraz sonrada geldim bilgisayarımı actım donanim haber e girdim
Alıntıları Göster
ben en son salonda çalışann balerin kızı gördümm
quote:
Orijinalden alıntı: KirkH
ben en son salonda çalışann balerin kızı gördümm
Alıntıları Göster
geçen pazar sabahın erken saatlerinde denize çıktım balığa. saat takriben sabahın 05.00 iydi ve yunus gördüm. böyle bir güzellik arasanız bulamazsınız birkaçtane vardılar. kimbilir şimdi hani sürünün peşindedirler
quote:
Orijinalden alıntı: friendly
geçen pazar sabahın erken saatlerinde denize çıktım balığa. saat takriben sabahın 05.00 iydi ve yunus gördüm. böyle bir güzellik arasanız bulamazsınız birkaçtane vardılar. kimbilir şimdi hani sürünün peşindedirler
Alıntıları Göster
en son çalıştığım iş yerinin servisni ve iş yerinin kapısını ve ürettiğimiz ürünleri ve masamı ve bilgisayarımı ve iş arkadaşalarımı ve bilgisayar monitörünü ve sağ tarafımda duran ve içilmeyi bekleyen çayımı (du bi fırt alıyım ohhhhhh) gördüm ve hala yaşadığımı gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
en son çalıştığım iş yerinin servisni ve iş yerinin kapısını ve ürettiğimiz ürünleri ve masamı ve bilgisayarımı ve iş arkadaşalarımı ve bilgisayar monitörünü ve sağ tarafımda duran ve içilmeyi bekleyen çayımı (du bi fırt alıyım ohhhhhh) gördüm ve hala yaşadığımı gördüm
Alıntıları Göster
Sabah kalkınca,aynada kendimi gördüm. Hayran kaldım. Aradan 3 saat geçti kendimden daha güzel kimseyi görmedim...
tabii ki muhteşem bir kız
quote:
Orijinalden alıntı: friendly
tabii ki muhteşem bir kız
bir yeni kuruş
quote:
Orijinalden alıntı: pew
bir yeni kuruş
Alıntıları Göster
Pew in imzasını ve avatarını gördükten sonra unuttum.