Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
22
Favori
79.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen merak edip açtım. İlk bölümü izledikten sonra birdaha asla izlememek üzere Yu Gi Oh defterini kapattım. Nitekim geçmişin güzel anılarını acı gerçekle gölgelemeye gerek yok hafızamdaki güzel versiyonu kalsın...

• Yugioh benim izlerken en eğlendiğim animelerden biri Jojo gibi düşünebilirsin. İlk 20 bölüm biraz yavaş ve sıkıcı olabilir.

• Periah kullanıcısına yanıt

Açıkcası Yugioh'a dandik Pokemon animesi gibi muamele yapmana şaşırdım çünkü yugioh zaten eğlence odaklı bir anime hatta bugün Jojo gibi sadece eğlenceye odaklı serilerden çok daha iyi.

Bunun gibi sahneler vardır ki bütün animelerin %99'undan daha iyi.

En Son İzlediğiniz Anime ve YorumlarınızBlackSwordyoutube
    Likely Kaiba's greatest crowning moment of awesome. In this scene, right when Ishizu has foreseen Kaiba's defeat, seemingly locking Kaiba into an inescapable future, he escapes through the embodiment of his pride and his soul, his loyal servant the Blue-Eyes White Dragon! Japanese subbed!
    https://www.youtube.com/watch?v=xOJr1dTPSis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 6 Şubat 2022; 7:19:47 >
  • Yugioh benim için efsane bir seridir her zaman da öyle kalacak. İlk bölümü izleyip animeyi bırakmayın bence.

• Çizimler yeni animeler izleyen kişiler için katlanılması güç, hikaye sadece ilk bölüm için konuşursam ortaokul seviyesinde umuyorum ki ilerde güzelleşiyordur çünkü bu seviyede bir senaryo ile zaten bugün bile hatırlanacak bir anime olamazdı kesinlikle fakat ben izlediğimde yaşını ciddi derecede hissettirdiği için anılarımdaki versiyonu bozmak istemedim. (Birde ingilizce dub ile izlediğimden daha da felaket kötü hissettirdi.)

Öte yandan az önce Kimetsu no Yaiba 2. sezon 10. bölümü izlediğim için bundan sonra hiçbir animenin animasyonlarını beğenmeyebilirim muhtemelen En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız  Muazzam bir iş çıkarmışlar animeyle az biraz bile ilgileniyorsanız mutlaka açıp bakın. Bir arkadaş animasyon derslerinde okutulur demiş harbiden öyle.

@Okeanix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Şubat 2022; 1:10:28 >

• Periah kullanıcısına yanıt
    Ahahah ne demek istediğinizi çok iyi anladım hocam. Ara sıra pek beklentim olmadan izlerim artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar öyle diyorsanız devam edeceğim @Okeanix@Ainz Ooal Gown

• Uzun zamandır doğru düzgün anime izlemiyordum, Aot yeni sezonla beraber başladım ufaktan. Komedi dizileri dışında dizi izleyemiyorum şu aralar, dikkatimi toplayamıyorum 40 dakika boyunca, konu da çok ileri gitmiyor tabi. Animeye devam etme zamanı gelmiş dedim.

Şu an Cowboy Bebop izliyorum ama günde 1 bölüm maksimum. Rainbow ile seri izlemeye başlayacağım, başka önerisi olanlar varsa da alabilirim. Maksimum 40 - 50 bölüm olması daha iyi olur.

Bu arada şöyle bir şey soracağım, 2 yıldır sanırım Monster'ı bitiremedim 60 küsürüncü bir bölümde kalmıştım sanırım. İşin ilginç yani ilk 50 - 55 bölümü çok hızlı bitirdim ama ondan sonra konuya ilgim de azalmamasına rağmen birtürlü izleyemedim. İlk bıraktıktan aylar sonra denedim, yine 2 bölüm izledim kaldı. 1 yıldır izlemedim sanırım ama hala aklımda olayların birçoğu. Napsam bilemedim, bitirmeyi çok istiyorum ama baştan başlamak da istemiyorum. Devam etmeye kalkarsam bu sefer de detayları unutmuş olabileceğimden dolayı anlamakta sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

Monster en büyük sıkıntılarından biri 30 bölümlük hikayeyi 74 bölüme uzatmaları bu yüzden konu çok dağılıyor. Sıkılanların çoğu bu yüzden sıkılıyor. Ben tüm seriyi bitirdim ve tatmin olmadım. O kadar bölümlük bir buildup karşılığını vermedi tam tersine gereksiz uzatıldığını anladım.

Dönüp tekrar izlemeliyim, bir şey anlamadım dedirtecek kadar derin bir senaryosu vs. yok. Johan bence en overrated villainlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 8 Şubat 2022; 3:2:48 >
  • Kuroko no Basket'in 2. Sezonunu bitirdim.. Ost'ları da çok güzel.. Basketbolu seven biri olarak bu tür animeler daha fazla olsa keşke..En son ortaokul yıllarımda Slam Dunk’ı izlemiştim..Eski bir anime ama favorilerimin arasındadır kendisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar komedi animelerine sardım. İzlediğim birkaç animeyi buraya da yazmak isterim.

Gekkan Shoujo Nozaki-kun
    Giften de anlaşılacağı üzere bu animede odun bir karakter var. Romantizmi az olsa da (benim için daha iyi) komedisini çok eğlenerek izledim. Her bölüm ayrı bir eğlenceydi. Ayrıca shoujo manga konusu, manga çizimleri ve arka planlar gibi detayların da tadında işlenmesi hoştu. Yan karakterler de çok iyiydi.

8/10

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız
    Gabriel DropOut
    Cennet’teki melek ortaokulundan üstün başarıyla mezun olan Gabriel, insanları tanıma adına Japonya’da bir liseye gönderilir. Tabii melek olur da şeytan da olmaz mı animede? Buradan da belli ki bu anime biraz fantastik. İşin içine komedi de eklenince güzel bir absürt komedi ortaya çıkmış. Gabriel ve arkadaşlarının dünyadaki yaşamını anlatan bu 12 bölümlük kısa anime, kendi içinde birkaç eksiği olsa da gayet eğlenceli ve izlenmeye değer bir anime. Absürt komedi severler kaçırmasın.

8/10

Aggretsuko
    Netflix yapımı 4 sezonluk bu animeye aslında ilk başta ön yargılarım vardı. Çünkü çizimleri hiç anime gibi değil. Neden böyle yapmışlar bilmem ama animeye başlayınca konusu, karakterleri ve espirilerini görünce o eksi gözümden kayboldu.
    8/10

Sanırım komedi animelerinde de doktoramı bitirdim. 😂 Daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yapıp buraya yazdığım yazılardan birinin linkini bırakacağım. Buyrun:
    en iyi 20 komedi animesi.

• maybe4you kullanıcısına yanıt

Kaguya Sama ve Spy x Family çıkacak bu Nisan. Spy x Family güzel bir komedi olacak gibi. 2. sezondan sonra Kaguya Sama'dan şüphem yok zaten.

• Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt

Gumball'da öneririm. Çizgi film densede son dört sezonu çok iyidir. Mutlaka izleyin pişman olmazsınız.

• maybe4you kullanıcısına yanıt

• Denpa Onna to Seishun Otoko

Bir grup aykırı kız karakter, bu tarz çoğu animede benzer olan silik bir erkek karakter ve erkeklerin hoşuna gidecek türden bir harem animesi... İzlerken son derece sıkıldığımı söylemeliyim sadece yarım bırakmamak adına devam ettim.

Animede bol miktarda absürt görünümlü kişi olsa da komik değil. Bunun yanında lolicon esintileri taşıyor yani pozlar vb pek hoşuma gitmedi. Seriyi diğerlerinden farklı kılan unsur animeyi izlemeye başladığınızda sanki olağanüstü birşeyler varmış ve buradan bir noktaya varabilir izlenimi fakat anime ilerlerken olağanüstü birşeyler olmadığını bize hissettiriyor daha çok karakterlerin hayattan ve gerçeklikten kaçtıkları için böyle davrandıklarını düşünmemize yol açıyor fakat animenin son bölümlerine geldiğimizde ise dümeni 180 derece diğer tarafa kırıp bitiriyor.

Kısacası başarılı olduğunu düşünmüyorum, zamanınızı çok daha değerli serilerde harcayabilirsiniz. Bu şekli ile Denpa Onna to Seishun Otoko erkekler ucuz bir absürt romantik anime olmanın ötesine geçemiyor.

10/4

Not: Animenin en sevdiğim yanı openingi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Şubat 2022; 22:18:35 >

• @Are You Hitting On Me @Periah yorumlar için sağolun. Dediğiniz animelere de bakacağım.

Ben kaldığım yerden devam ediyorum. İki güzel anime daha izledim. Bir tanesi @-erna-nın incelemesini gördüğümden beri aklımdaydı zaten.

Zombieland Saga

Bu anime evet zombi animesi ama aynı zamanda idol animesi. İdol animelerine absürt bir komedi yorumu getirmişler resmen :)) İlk bölümü fena zaten. Bir şans verin derim. Ben daha çok müzikleri için izledim ve özellikle ikinci sezonu beni bu konuda tatmin etti. Seiyuular çok başarılıydı. Başrol seiyuulardan Mamoru Miyano'nun sesini de çok seviyorum. (nam-ı diğer hououin kyouma) Müzik türü anime sevenler bu animeyi kaçırmasın derim.

8/10

Ansatsu Kyoushitsu (Assassination Classroom)

Çok güzel bir animeydi. İki sezonu da çok sevdim. Anime tarihinin en iyi öğretmenini izledim bence. Hani izlerken keşke bizim de böyle öğretmenimiz olsa diyorsun ama tabii ki mümkün değil :)) anime tam da ismi gibi tam bir suikast sınıfını anlatıyor. Tüm sınıf suikastçi. Hedefleri ise öğretmenleri. Aksiyon ve komedi türüne giren bu anime, iki türün de hakkını sonuna kadar veriyor. Bittiği için üzüldüm resmen.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Aslında en üzücü ölümler diye bir başlıkta (niye girersin öyle bir konuya) bu animeyi gördüğüm için spoiler yemiştim ve sonunu biliyordum. Ama yine de çok duygulandım, gözlerim durmadı resmen. Çok fena bir final yaptılar.

9/10

• @maybe4you

Taglediğin için teşekkürler arkadaşım. Bayadır buraya yazmıyorum. Nedenleri de:

- Bu ana konuda çoğu yazılan yorumun arada kaynayıp gitmesi.

- Forumun taraflı üye kayıran adminleri yüzünden artık destek vermek istememem.

Tek konu yerine anime bazlı ana konular olsa oralara yazılsa incelemeler daha faydalı ve search enginelerde de aratırken kolay bulunurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Şubat 2022; 17:53:18 >
  • Anime forumunda admin mi var ben hiç görmedim.

• Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

Yok bütün forum için konuştum

• Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

Zaten toplasan 3-5 kişiyiz anime bölümünde En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız Takılıyoruz aramızda...

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.