Kötü film kotamı doldurdum artık. Ne oyunculuk, ne senaryo tatmin edici. Yönetmenin geçmişi vaatkar idi fakat boşa çıktı. Eskilere veya sevdiğim yönetmenlerden izlemediklerime geri dönücem. Bu arada mesaj atarken son attığım mesajı getirip duruyor, anlamadım bir bozukluk var sanırım forumda. |
En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5128. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Fall (Düşüş) - Puanım: 6/10.
Genel olarak izlenebilir bulduğum bir film. İçerisinde 1-2 klişe barındıran bir macera filmi. Gerilim ve heyecanı iyi kotarılmış. Filme aslında 7 puan da verebilirdim ama beni rahatsız eden bir mantık hatasından ötürü 6 verdim.
İki tane tırmanıcılık yapan kadının 600 metrelik eski bir televizyon kulesine tırmanıp orada mahsur kalma macerasını anlatıyor.
İzleyenler için mantık hatası gördüğüm kısım:
Alıntı
metni:Çantayı almak için çanak antene inerlerken neden o halatı bulundukları yerin boşluklarına asıp uç kısımdan bağlamadılar anlamadım. Böylece daha fazla aşağıya inebilirlerdi. Çok rahat o sarktıkları uç kısma bağlanabilirdi o kancayla halat. Halatı tutturmak için demirde yeterince boşluklar vardı. İnatla tam orta direğe bağladılar. __________________________________________________________________
ımdb
28 Days Later (2002) ⭐ 7.5 | Drama, Horror, Sci-Fihttps://www.imdb.com/title/tt0289043/?ref_=lsedt_t_128 Days Later - Puanım: 8/10.
Başrol: Cillian Murphy
Klasik hayatta kalma - zombi temalı bir film. Ama bu konseptin kült filmlerinden biri sanırım. Benim fazla ilgilenmediğim, sevmediğim bir konsept. Ona rağmen bu filmi beğendim.
Filmde zombilerle aksiyona pek fazla girilmiyor, girilen yerler de tek tük. Genel olarak drama kısmı ağırlıkta filmin. Yani öyle her saniye insanı geren, sürekli üzerinize zombi yığınlarının yağdığı bir film beklemeyin. Daha çok hayatta kalanların birbirleriyle olan ilişkileri ve bazılarının yaşadığı yozlaşmışlıklar vb anlatılıyor filmde.
Bu açıdan herkes beğenir mi bilemedim, ben işin hikaye kısmını aksiyonundan daha çok sevdiğim için olsa gerek beğendim filmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 7 Şubat 2025; 1:11:34 >
-
Kızının esrarengiz biçimde kaybolması sonucu dijital hafiyelik ile kızını bulmak için adeta yardıran bir babanın yaşadıkları anlatılıyor. Kendisine "dedektif" Rosemary Vick karekteri eşlik ediyor. İşte filmin son 20-25 dakikası bu noktada plot twist kimliğine bürünüyor ve ifşaatlar peş peşe geliyor. Eskilerden XP nostaljisi ile başlayan film MacOS ile son buluyor. Film 2023 yapımı "Missing" filmi ile göbekten benzerlik taşıyor ve finali de öyle. Ancak mükemmel bir eser diyemiyorum zira konu son bölüme doğru hızlı geçiştirilmiş ve plot twist uğruna bazı kriminal detaylar üstünkörü işlenmiş, ayıp edilmiş. Yine de puanım net şekilde 7/10. İzlenir.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Dedektif Vick hanım ve oğlu tam bir pislik çıkıyor. Herşey 2500 USD için mi oldu şimdi? Neyse ki mutlu sonla bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Şubat 2025; 2:58:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ımdb
The Prophecy (1995) ⭐ 6.4 | Action, Crime, Dramahttps://www.imdb.com/title/tt0114194/?ref_=ext_shr_lnkSupernatural horror, melek ve şeytan savaşını hafifde polisiye katarak işleyen lokum gibi bir film, tam sevdiğim tarzda. Supernaturarl dizisinin çıkış noktasının bu film olması yüksek ihtimal. C.Walken iyi seçim, izleyen olursa diye ismini söylemiyim Lucifer rolünde sevilen oyuncuyu görmek filmi renklendirmiş. Kenarda kalmış değerli bir film.
9.5/10
-
ımdb
Jaws (1975) ⭐ 8.1 | Adventure, Drama, Horrorhttps://www.imdb.com/title/tt0073195/?ref_=lsedt_t_1Jaws - Puanım: 7/10.
Çoğu kişinin bildiği bu seriyi ilk kez izliyorum ve sanırım da son kez izlemiş olacağım. Çünkü diğer filmlerinin puanları yerlerde. Muhtemelen hiç bakmam gibi. Bununla yetinirim.
Filmde tüm olay son 10-15 dakikada gerçekleşiyor. Bir türlü sadede gelmiyor film o yüzden de puanını biraz kırdım. Özellikle adada geçen ilk yarısında uzattıkça uzatmışlar, politikaya gönderme yapacağız diye kasmışlar. 2 saat 4 dakikalık filmin 1 saat 50 dakikası asıl olaya bir türlü girememesi beni biraz gıcık etti. Son 15 dakikadaki kısım iyiydi, gerilimi güzeldi. Bunun dışında film bende heyecan uyandırmadı.
Son 15 dakika için de bu puan verilir mi o da soru işareti, bilindik seri diye abartılı düşük puan vermek istemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X