Border defans war iptal ediliyorsa 70 lvl eslan defans war neden iptal edilmedi. Bazıları +9 itemler yaptıktan sonra mı iptal edilecek?
Sizce?
Aynı bug orda varmı ki
en son upgrade +30 rebirth dir ve konunun başlık la alakası yok her neyse o bug varmıki 70+ da?
sen hiç +21 den büyüğünü gördün mü rebirth de ben görmedim yani bu bir hurafe mi yoksa gerçek mi
quote:
Orjinalden alıntı: _LyRi[C]s_
en son upgrade +30 rebirth dir ve konunun başlık la alakası yok her neyse o bug varmıki 70+ da?
quote:
Orjinalden alıntı: RedLightning
sen hiç +21 den büyüğünü gördün mü rebirth de ben görmedim yani bu bir hurafe mi yoksa gerçek mi
quote:
yalan ya.+21 rebirth = +10
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
quote:
quote:
zaten +10 yaptıktan sonra rebirth bastıktan sonra +30 yapabiliyorsun
quote:
Konunun başlıkla alaksı olmaz olur mu? Eslant 70 lvl war; yeni itemler Gemlerden çıkıyor bildiğim; yanlışım varsa düzeltin!
Sonradan çıkan 2. zırhlar defans hp vb. özellikler haricinde; asıl amacı +9 veya +10 zırhları gizlemek için olmasın?
oNu ßunu bilmem benım gördüğüm en son +10 +11 görmedim duymadım bilmiyorum zaten ne kadar +sı yüksek itemin varsa düpe filan yaptılar die çamur atarlar itemin varrr derdin var kardeşim
en son rebirt +30 yani rebirt +31 olursa + 11 olacağından +10 . 9 da bırakmışlar
kim +21 itemini +22 ye denerki bilemeyiz varmı yokmu
quote:
Orjinalden alıntı: knightsever
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
quote:
quote:
zaten +10 yaptıktan sonra rebirth bastıktan sonra +30 yapabiliyorsun
32 değilmiydi o?
reb max +31 dir wer 33 bonus werir kıyafetlerde silahlarda sadece ap artar...
herkes biyerinden uyduruyo en son+21 olur oda +10 a eşittir kanıt varsa gösterin +30 rebirth item inanıyım ama ps olmasın
kodb de +30 olduğuna bakmayın +21dir
kodb yi baz alarak +30 rebirth olabilmektedir
Itemler en son rebirth +21 dir gm lerin itemleri özel oldugundan rebirth +30 olabilmektedir kısacası biz kullanamadığımız için bizim için geçerli olan rebirth +21 nokta
bende en son +21 rebirt diye biliyorum yani +10
hayır border defance bug fix lendi ve bug dan yararlananlar ncs bassalar bile banlandılar..
bnim bildigimde rebitlerde +30 a kadar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme