Bu gece her şeyimi anvilde yakıp oyunu bıraktım ...
Yaktıklarım : 8 adet +7 fp 5 adet +7 chitin (no reb) 5 adet +7 shell (no reb)
5 adet +8 cleaver __ 1 adet +7 ib 1 adet +7 lobo staff 1 adet +7 DV (no reb) sonuç: KIPKIRMIZI
Knighttan tamamen kurtuldum Allah çarpsın rahatladım ...
NOT : SS almadım !!! LOGOS __ VELEDİZİNA____
h.o. gerçek hayatta başarılar
quote:
Orjinalden alıntı: xxAziZxx
h.o. gerçek hayatta başarılar
Saolasın ... arada SS eklerim __- hatıra babında :)
Eski nickim DenizKızıAdam onla ilgilide SS ler varda Yanlış anlama olmasın
Umarım tekrar geri başlamazsın ben gibi
Yok tekrardan başlamam
Ben 21 yaşındayım __ en azından 17 + ların (kendilerini çok kaptıranlar) ben ne yapıyorum diye düşünmeleri lazım bence____Çok boş geldi bana CİDDİ anlamda düşününce, benim için oyun olmaktan çıkıyordu_Ego tatmini gibi bişey bi nevi tam olarak anlatamıycam...
Son olarak kimseye ahkam kesip ders vermek değil amacım ;kimse yanlış anlamasın ama bunun oyun olduğu unutulmasın !! Bu konunun forumda kirlilik olduğunu düşünen arkadaşlardanda özür dilerim....
Herkese ii forumlar iyi oyunlar__________ Şu oyunu bırakma işini bi daha düşünün derim en azından kafanız güzelken ama benim gibi yapmayın YTL satın
Az ekmeğinide yemedik ama oyunun hakkını veriyim.
Bazı sınırlar var.O sınırları aştıktan sonra ya bütün itemleri yakıyorsun yada hepsini satıyorsun.Bölece kurtulmuş oluyorsun.Ama kişi kafasında silemediyse gene geri dönüyor.Sigara gibi
quote:
Orjinalden alıntı: peka
Bazı sınırlar var.O sınırları aştıktan sonra ya bütün itemleri yakıyorsun yada hepsini satıyorsun.Bölece kurtulmuş oluyorsun.Ama kişi kafasında silemediyse gene geri dönüyor.Sigara gibi
+1 katılıyorum:)
keske satsaydin yaf
bende bıraktım ama ytl ile sattım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme