Şimdi Ara

En stabil Netbook hangisi, Asus 1101HA önerirmisiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kızıma netbook almayı düşünüyorum fakat hala karar veremedim. 11 saatlik batarya ömrü ve 11.6" ekran özellikleri ile Asus 1101HA listenin en başında. Fakat hakkında okuduğum yorumlar kafamı karıştırıyor. İşlemcisi yavaş, kablosuzda kopmalar oluyor, 2gb ram takınca overclok olmuyor, Asus teknik servisi iyi değil vs. gibi yorumlar okudum. Ayrıca bunun Win7 ve XP işletim sistemi ile satılan farklı modelleri mevcut. Win7'de bir sürü şey kısıtlı vs. gibi yorumlar var. Yorum ve önerilerinizi dikkate alarak bir karara varmak istiyorum artık. 10" ekran için pek olumlu düşünmüyorum.
    Ayrıca birde 1101Ha istanbulbilisim'de 549.91 TL'ye (12 ay) satılıyor, acaba problem yaşar mıyım? Aynı ürün vatan'da 644 TL (6 ay) gibi bir rakam ile satılıyor. Siz hangisini önerirsiniz, yorumlarınız nelerdir?

• Bence acer aspire one d250 alın derim bende en yakın zamanda alıcam 6 hücreli batarya ile - asus da güzeldir ama oyuncak gibi duruyor kasası tavsiyem acer al derim 2 gb destekliyor
  • resmi distribütör garantisi veren yerlerden alışveriş edin...
    baktığınız asus ta netbooklar içinde 11.6 olarak güzel bi model 11.6 olarak pke fazla seçenek yok zaten bide acer var buda şık duruyo çoğu özelliği aynı

http://www.pcdepo.com/asp/product/66936/ACER-ONE-AO751H-52BW-WHITE-ATOM&view=2

http://www.pcdepo.com/asp/product/66713/ASUS-EEEPC-1101HA-Z520-160GB-1GB-11-6-W7ST-BEYAZ&view=2

• Arkadaşlar bu Asus 1101 HA'yı bir arkadaşım için ben de araştırıyorum da, aklıma takılan bir kaç şey var? İşlemcisi biraz düşük gibi geldi bana, diğer tüm özellikleri mükemmel ama arkadaşım 720p izleyebilir miyim diye soruyor, ne dersiniz?
  • 720p olarak izliyebilmek için gerekli ayarları yapmanız gerek ama nasıl ayar bende bilmiyorum bir yerde okumuştum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Arkadaşlar bu Asus 1101 HA'yı bir arkadaşım için ben de araştırıyorum da, aklıma takılan bir kaç şey var? İşlemcisi biraz düşük gibi geldi bana, diğer tüm özellikleri mükemmel ama arkadaşım 720p izleyebilir miyim diye soruyor, ne dersiniz?

Netbooklarda 720p film izlemeniz çok zor çoğusu oynatamıyor zaten. Eğer multimedya amçlı netbook düşünüyorsanız onun yerine ipad önerebilirim.
  • Netbook ta 720p video sorunsuz çalışıyor. coreavc codec ile oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.