Şimdi Ara

EN UCUZ CANON 600 D Yİ NEREDE BULABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon 600 D fotoğraf makinası almak istiyorum ıs lensli olsun 18-55, 18-135 mm fark etmez yardımlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşlar yok mu önerebileceğiniz br teknoloji marketi güvenilir bir site uygun fiyata
  • istanbul hayyam
  • güvenilir site dersen yeniçarşım.com bence gayet güvenilir daha yeni nikon d5100 aldım oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_apple_5461

istanbul hayyam

hayyamın meşhurluğunu duydum ama malesef istanbula çok çok uzağım teknoloji marketi olarak bakıyorum o yüzden yardımınız için teşükkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

güvenilir site dersen yeniçarşım.com bence gayet güvenilir daha yeni nikon d5100 aldım oradan.

site olarak belki güvenilirdir ama sonuçta dükkanlar var ayn gittigidiyor sanalpazar gibi ve ithataçı firma garantili diyorlar ne olduğunu dahi bilmiyoruz aldığın nikon hakkında biraz bilgilendirir misin şimdiden tüşükkürler
  • Vanatanda 1900TL ye satılan ürünü(indirimli fiyatı) hayyamdan 1470 e aldım haberiniz olsun
  • bu hayyam istanbul'un neresinde hangi semtinde olmazsa bir arkadaşa aldırayım
  • güncel
  • arkadaşlar bu aralar almam lazım istanbul da olsam bu hayyam denen yerden alırdım ama gitmem mümkün değil yok mu hiç uygun fiyata güvenilir site
  • YENİ ÇARŞIM
    yeniçarşım

1599 tl 12 taksit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.