Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
87
Favori
45.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hic bulasmayin ps4 e pc yi yukseltin keyfinize bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Rus Psn'den Fifa 2016 ve Star Wars Battlefront almayı düşünüyorum yakın zamanda indirime girer mi sizce beklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 24 Şubat 2016; 11:47:41 >
  • Ben zaten her zaman pc oyuncusu olmuşumdur, playstation'ı sadece arkadaşlarla kafeye falan gidince oynamışımdır hep ama bilgisayardan gerçekten bıktım artık bide hep arıza çıkartıyo ayda bir servise gönderiyorum bilgisayarı, hani iyi yine özellikleri, oyunları rahat oynayabiliyorum ama artık içim daraldı yine bozulacak diye, onu da daha geçen yıl aldım yani eski bi şey de değil, artık bilgisayarı bi derslerimde kullanmak, internete gireceğim zaman girmek ve dota gibi oyunları oynamak için kullanıcam, artık oyun oynayarakta fazla zaman geçirmek istemiyorum, playstation'ı evim salonundaki tv ye bağlıyıcam ailem de kullanıyo yani tv yi çok fazla oynayamamış olucam ve playstation'ı özellikle dvd ve blu-ray film seyretmek için almak istiyorum çünkü bilgisayarım anlayamadığım bi sebepten film açmıyor, internettende akk yi aşınca hiç bi şey izleyemiyorum dolayısıyla film izlemek için de istiyorum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

Ben zaten her zaman pc oyuncusu olmuşumdur, playstation'ı sadece arkadaşlarla kafeye falan gidince oynamışımdır hep ama bilgisayardan gerçekten bıktım artık bide hep arıza çıkartıyo ayda bir servise gönderiyorum bilgisayarı, hani iyi yine özellikleri, oyunları rahat oynayabiliyorum ama artık içim daraldı yine bozulacak diye, onu da daha geçen yıl aldım yani eski bi şey de değil, artık bilgisayarı bi derslerimde kullanmak, internete gireceğim zaman girmek ve dota gibi oyunları oynamak için kullanıcam, artık oyun oynayarakta fazla zaman geçirmek istemiyorum, playstation'ı evim salonundaki tv ye bağlıyıcam ailem de kullanıyo yani tv yi çok fazla oynayamamış olucam ve playstation'ı özellikle dvd ve blu-ray film seyretmek için almak istiyorum çünkü bilgisayarım anlayamadığım bi sebepten film açmıyor, internettende akk yi aşınca hiç bi şey izleyemiyorum dolayısıyla film izlemek için de istiyorum bunu

konsola alışırsan artık pcde hiç oyun oynamak bile istemezsin. şahsen ben 98den beri pc kullanıyorum ama ps2den sonra bi daha pcde oyun oynamadım doğru dürüst. pcde oynayacak olursam da konsolun kolunu pcye bağlayıp oynuyorum. artık klavye mouse ile fps oynamak bile bana zulüm haline geldi. konsol rahatlığı malesef pclerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRnTuNeS -- 24 Şubat 2016; 12:24:40 >

• Ben alisverisi gerceklestirdim sorunsuz oluyor isteyene yardimci olabilirim yapamayanlara psaport bilgilerine tc kimliginin son rakami Haric yazacaksiniz fotografin gorunmedigi sayfada russia psn sayfasi turk psnyi acin pc den cuzdana giris sekline bakin profil hesap ayarlari cuzdan a geliyoruz sonra rus psnde ayni oldugu icin yerler o sekilde girin bulursunuz zaten gerisi kolay arkadas yeterince iyi sekilde anlatmis fotolarin linkleri kirilmis bazilari sanirim

• Bu arada alisverisi birkere gerceklestirdiginzde birdahaki sefere hic bir soru sormuyor ceptelefonuna gelen mesaji yanitlamaniz yeterli 3d secure olayi gayet basit yaparsiniz

• Arkadaşlar
    RUS PSN hesabını nasıl açacağız? Forumda bu konuyu bulamadım.
    Linkini atar mısınız acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Merhaba arkadaşlar, Rus Psn'den Fifa 2016 ve Star Wars Battlefront almayı düşünüyorum yakın zamanda indirime girer mi sizce beklemeli miyim?

Her ikisi de çok sık indirime giren oyunlar, indirim gelmeden almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Merhaba arkadaşlar, Rus Psn'den Fifa 2016 ve Star Wars Battlefront almayı düşünüyorum yakın zamanda indirime girer mi sizce beklemeli miyim?

Her ikisi de çok sık indirime giren oyunlar, indirim gelmeden almayın.

Peki çok teşekkür ederim, indirime girmesini bekliyeyim ben o zaman

• KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi zaten bilgisayarın başında geçirdiğim süreyi azaltmak istiyorum çünkü bu güne kadar fazlasıyla zaman geçirdim, ha yine sonuçta oyun konsolu alıyorum ana işlevi oyun oynamak ama onu da dediğim gibi film izleme içinde alıyorum ve evde takabilceğim bi tv var onu da genelde ailem kullanıyor ve ben kendimi biliyorum konsolun karşısında geçirdiğim süreyle pc'nin başında geçirdiğim süre aynı olamaz.Ben ps2'de fps olarak medal of honor falan oynuyordum ve baya kötü oynuyordum :D zaten fps sürekli oynadığım bir tür değil, bilgisayar oynamak istememek ve oynayamamak konusunda da haklı olabilirsiniz ama kişiden kişiye değişir mesela konsolcu bi arkadaşım benim pc de gta 5 oynadı (oynayamadı) şaştım kaldım mouse+klavye de nasıl oynayamaz diye, ben onun ps de oynamaya çalıştım ama sadece çalıştım çünkü çok zor geldi, ha ps4'te fps oynamaya çalışcam çünkü star wars limited edition almayı düşünüyorum dolayısıyla alışmaya çalışıcam başta elbette çok zor gelir.

Bilgisyardan artık bezdim ama dota'yı bırakamam :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yandex money de üyelik açtım link card dediğimde isim Yazılan yere ismimi yazıyorum kart üzerinde ki hata veriyor sebebi ne olabilir hata da yazan şey "lütfen istenen metini eleştirin" bir türlü kartı ekleyemedim acil yardım

• Bide ben bi şey daha sormak istiyorum, amerika psn'den oyun aldım indirdim, rus'dan aldım indirdim, tr'den de oyunum var ve kutulu oyun şeklinde de oyunum var, mesela rusyadan veya tr'den de psn plus aldım diyelim ben bütün oyunları online şeklinde oynayabilir miyim hesap hangi ülkeye ait olursa olsun umarım anlatabilmişimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

Bide ben bi şey daha sormak istiyorum, amerika psn'den oyun aldım indirdim, rus'dan aldım indirdim, tr'den de oyunum var ve kutulu oyun şeklinde de oyunum var, mesela rusyadan veya tr'den de psn plus aldım diyelim ben bütün oyunları online şeklinde oynayabilir miyim hesap hangi ülkeye ait olursa olsun umarım anlatabilmişimdir.

Hiç fark etmez oynayabilirsin.
  • 2 hesabı'da açtım ama bir sorum olacak ilk sayfadaki paypal altındaki yandex resmi gözükmedi psn'de nerde hata yapmış olabilirim
  • Division almak için Rus Psn hesabına paraları ekledik.Peki oyunun İngilizce çıkmama ihtimali var mı?

Adres satırına bakalım;

Rus psn Division : CUSA01262
    TR psn Division : CUSA01262

Baktık.

Gördüğünüz gibi rakamlar aynı bu da demek oluyor ki oyun ingilizce olarak Rus psn'e gelecek.Hatta oyunun Türkçe gelme şansı olsaydı Rus psnden Türkçe dil seçeneği olarak alabiliecekmişiz.Ama Division'da Türkçe maalesef yok.

Özetle,Division'ı Rus Psnden Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Dün bu yöntemle Division'ı kolaylıkla aldım, bilgi veren arkadaşa teşekkür ediyorum.
  • Çok başarılı konu emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim. Tr psn ye kart eklemeye çalışmaktan kolay oldu.
  • Money yandex e üye olurken kendi ismimizi yada türkşye adresimizi yazmamız sıkıntı olurmu.

• TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey soracağım ilk mesajdaki resimlerde ıkı fotograf açılmıyor.orda bilmemiz gereken bilgiler varmı.

• Biri yardım etsin ya ruble ekleme ekranına nerden gid2ceğim kartı girdikten sonraki onay şifresi gelme ekranından sonra birtane görsel açılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.