Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
88
Favori
45.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmuyor mu hocam? O zaman komisyonsuz RUS PSN ve genel olarak Rus psn devri kapandı, FIFA alacaktım TR psnden 20-30 tl daha ucuzdu ama TR'ye kaldık o zaman.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Evet alınamıyor malesef. En az komisyon ile G2A ile alınabilir yada Türkiye psn.
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    Merakımdan ben de deneyeyim dedim olmadı yandex money kredi kartımı kabul etmedi. O zaman TR Psn devam. Zaten eskisi kadar çok farkı kalmamıştı, 60 liraya zamanında millet FIFA 16 almıştı şimdi FIFA 18 RUS PSN'de de 240 lira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 25 Eylül 2017; 0:49:11 >
  • Kur yüzünden rus psn'nin bi özelligi kalmadı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

4000rub=147.5tl

şuanda

4000rub=247.5tl
  • Rus PSN'den şuan oyun alabiliyor muyuz? Yandex yöntemi çalışıyor mu veya çalışan başka yöntem var mı? FIFA 19 alacağım ama rus psn ile ilgili bulduğum bilgilerin hepsi eski
  • Rus psnden alma rehberi güncel mi değişen bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 19 alabilen varmı halen çalışıyormu bu sistem arkadaşlar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • Yandex wallete para attım ama çekemiyorum böyle saçmalık olamaz oyunda alamıyorum nal gibi kaldım ortada

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    hocam emin deyilim ama bu sistem şuan işlemiyor diye biyorum yandex wallete ile oyun alinmiyor uzun zamandir

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    Gift kart satın alarak kurtarabilirsin muhtemelen diye tahmin ediyorum illaki vardır walleti destekleyen gift satan siteler

• arkadaşlar merhaba

daha önceleri rus psn store'da yandex money üzerinden cüzdana para ekleyip sorun yaşamadan oyun almışlığım oldu ancak şuan cüzdanda yeterli miktarda para olsada oyun alamıyor muyuz ?
    satın alma sırasında sadece kart no girerek mi ilerliyor ?
    ayrıca tr kart girişlerini kabul etmiyor mu ? deneyen var mı ?
  • selamlar,
    wallet ile 200 ruble aktardım, çalışıyor yani.
    Bilginize.
    En son 2016de eklemişim 1000ruble, şimdide olacak mı diye 200ruble attım. Oldu, %1 komisyon alıyor yandex o kadar.
    RDR2 indirimi bitmeden yapıştıracağim gibi special edition :D
    GiftCard alıp fazladan komisyon ödemeyin.

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 12 Şubat 2019; 21:27:2 >
  • blasph B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende almak istiyorum rus psn den yardim edermisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt
    ilk sayfadaki işlemleri sırasıyla yapın, sorun cıkmıyor.
    1- yandexWallet acma,
    2- yandexWallet'a kendi kartınızı tanımlama,
    3- yandexWallet a kendi kartınızdan para atma,
    4- psn rus uyelik acma,
    5- psn rus hesaba yandexWallet ile para ekleme,
    6- psn rus ile oyun alma

Durum bu. Yine bir sıkıntı olursa yardımcı olmaya calsırım.
    Tek sıkıntı rusca :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 15 Şubat 2019; 14:7:44 >
  • Konuyu açan arkadaştan birisi konuyu devralırsa iyi olur.
  • Aman beyler, garanti kredi kartından attım para ancak kredi kartından nakit çekimi gibi görüyor. Nakit komisyonu kesmiş *pneler. Banka kartı deneyeceğim, belki ondan kesmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 15 Şubat 2019; 10:6:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasph

ilk sayfadaki işlemleri sırasıyla yapın, sorun cıkmıyor.
    1- yandexWallet acma,
    2- yandexWallet'a kendi kartınızı tanımlama,
    3- yandexWallet a kendi kartınızdan para atma,
    4- psn rus uyelik acma,
    5- psn rus hesaba yandexWallet ile para ekleme,
    6- psn rus ile oyun alma

Durum bu. Yine bir sıkıntı olursa yardımcı olmaya calsırım.
    Tek sıkıntı rusca :D
    yandex money'de card oluşturup mu para aktardınız? yoksa eski sistem yandex money üzerinden kendi kartınızdan mi çekim yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 15 Şubat 2019; 10:42:19 >
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Kendi kartımdan parayı yandexMoney'e aktardım, psnde de yandexMoneyden para aktar var, onu kullanarak aktardım psne.
    Haklısınız yanlış yazmısım, psnde yandexMonay card kullanmadım. Postu düzenleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 15 Şubat 2019; 14:2:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasph

Kendi kartımdan parayı yandexMoney'e aktardım, psnde de yandexMoneyden para aktar var, onu kullanarak aktardım psne.
    Haklısınız yanlış yazmısım, psnde yandexMonay card kullanmadım. Postu düzenleyeyim.
    ne kadarlık bi islem yaptınız hocam bide bu islemden ne kadar komisyon aldı?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.