Şimdi Ara

En Ucuz PSP ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu sıralar psp almayı düşünüyorumda, en ucuz pspyi (sıfır) nereden alabilirim? gittigidiyordan bakıyorum 350TL - 500TL arasında değişiyor fiyatlar gittigidiyorda güvenebileceğim ucuz psp satan biri var mı ? bu arada bu psp lerin üst sürümleri ve alt sürümleri varmış.Bana orta seviyede bir psp lazım yani çok kötü de olmasın çok iyide olmasına gerek yok tabi ben bilmiyorum grafik farkı felan varmı ama mutlaka bir fark vardır aralarında, siz hangi sürümünü önerirsiniz? Ve son olarakta hangi oyunlar zevkli olur güzel bir oyun önerisi verirseniz iyi olur

Edit: Az önce 129 TL ye psp buldum orada "normalde piyasa değeri 300 - 350 TL arasındadır." diyor.Neden bu kadar ucuza satıyorlar sıfır ürün hemde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 8 Mart 2012; 17:02:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

Ben şu sıralar psp almayı düşünüyorumda, en ucuz pspyi (sıfır) nereden alabilirim? gittigidiyordan bakıyorum 350TL - 500TL arasında değişiyor fiyatlar gittigidiyorda güvenebileceğim ucuz psp satan biri var mı ? bu arada bu psp lerin üst sürümleri ve alt sürümleri varmış.Bana orta seviyede bir psp lazım yani çok kötü de olmasın çok iyide olmasına gerek yok tabi ben bilmiyorum grafik farkı felan varmı ama mutlaka bir fark vardır aralarında, siz hangi sürümünü önerirsiniz? Ve son olarakta hangi oyunlar zevkli olur güzel bir oyun önerisi verirseniz iyi olur

Edit: Az önce 129 TL ye psp buldum orada "normalde piyasa değeri 300 - 350 TL arasındadır." diyor.Neden bu kadar ucuza satıyorlar sıfır ürün hemde ?

nerde buldunuz o fiyata?

• çakmadır
  • Yurt dışından getiriliyormuş neyse ben zaten aldım çok oldu alalı..
  • çakma değildir sadece wi fi yoktur
  • Hiç birinde grafik farkı yok dostum.Şimdiden hayırlı olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.