Bildirim
En ucuz psp nerede bulabilirim (istanbul)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Khalkeon ucuz ve kaliteli. -
Khalkeon nedir dostum biraz daha açabilirmisin? -
Khalkeon bu işlerle ugrasan ünlü bir satıcı internette khalkeon diye aratırsan adresini bulursun . Tam olarak adresini bilmiyorum :) ama güvenilir biri. Yanlıs hatırlamıyorsam CFW li psplere bile garanti veriyordu. :) -
Peki teşekkürler -
Arkadaşın adı khalkedon bu arada yanlış olmasın.
Bana kalırsa en ucuz sitenin ikinci el bölümünde bulursun. İstanbul'da elden alacağın birçok seçenek çıkacaktır karşına -
quote:
Orjinalden alıntı: herdem09
Arkadaşın adı khalkedon bu arada yanlış olmasın.
Bana kalırsa en ucuz sitenin ikinci el bölümünde bulursun. İstanbul'da elden alacağın birçok seçenek çıkacaktır karşına
Khalkedon'un topicine baktım 280 ytl yazıyordu. İkinci el bölümüne baktım adamın biri 350 ytl'ye satıyordu. Pek de ucuz değil yani. -
ne kadar bütçe veriyorsun psp ye ? Yani sana göre ne kadar olmalı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: JasoNBuraK
ne kadar bütçe veriyorsun psp ye ? Yani sana göre ne kadar olmalı ?
En fazla 300-320 ytl arası falan. -
Bu söylediğim fiyat aralığında khalkedon'da bulabilir miyim (veya benzeri bir yerde hatta 350 tl de olabilir ama 350 den fazla olmasın) -
quote:
Orjinalden alıntı: LastStand
Bu söylediğim fiyat aralığında khalkedon'da bulabilir miyim (veya benzeri bir yerde hatta 350 tl de olabilir ama 350 den fazla olmasın)
Dsotum khlakedon a baktm demişsn ve 280 yazıyordu demişsin. Eee o zman?? -
quote:
Orjinalden alıntı: cemsnt
quote:
Orjinalden alıntı: LastStand
Bu söylediğim fiyat aralığında khalkedon'da bulabilir miyim (veya benzeri bir yerde hatta 350 tl de olabilir ama 350 den fazla olmasın)
Dsotum khlakedon a baktm demişsn ve 280 yazıyordu demişsin. Eee o zman??
Fiyat yükseldi falan diyorlardı bende başka ucuz biryer varmı diye bakıyım dedim. -
Ucuz psp dönemi bitti arkadaşlar sürekli psp sattıgım için bu lafıma güvenebilirsiniz.
Artık Psp slim 2000 lerde kırılabilen anakartlı modeller piyasaya düşmüyor artık 3000 üretiliyor
Ve 3000 lerde kırılmadı henüz bu yüzden rabet çok
Doğubankta psp slim 2000-2001-2003-2004 ler 400 TL ile 450 TL arasında
Khalkedon da yani serbülente şuan psp yok en son satış fiyatı 370 TL idi.
Teknosada psp peşin alırsan baya bi ucuza gelirdi 2 sene garantili ucuz dediğim gene 390 TL var ama Kırılmayan versiyon bu sadece UMD oyun açar Ms carrdan oyun açmaz.
Ben mesela 440 -450 TL den sasıyorum doların durumuna göre 2000 yada 3000 psp fiyat aynı .
3000 heryerde kaynıyor ama 2000 slim kırık versiyonlar artık çok az ee çok az olunca fiyatta kabarıyor
Herkezin umudu 3000 lerin kırılması birgün oda kırılcak benden tavsiye 3000 alın ve bekleyin çünki 3000 kırıldı haberi gelince 3000 lerde zamlanıcak.
-
Bu psp lerin fiyatı dolar yükseldiği için mi fırladı acaba? -
önceden psp 2001 slim kırılır versiyon 220 dolar ile 230 dolar arası idi
dolar uçtu şimdi 1,70 ne oldu fiyat 370 TL
üstüne bide 2001 slimler bitmeye başladı
olay bu arkadaş 430 altında kırık 2000 bulursan al derim ama bitiyor
yada 3000 al kırılmasını bekle -
bende var versiyonlu temiz 8 gb kart var kartın çinde 5 oyun var.fazla aramanıza gerek yok 330 veriyorum ekran çiziksiz ölü piksel yok. -
Valla seniin psp yi almak isterdim ama malesef en erken 2 hafta içinde alabilirim. -
psp fat piano black 2 gb kart çok temiz 250 ytl -
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
psp fat piano black 2 gb kart çok temiz 250 ytl
Ben psp slim alacağım -
Elimizde Ara sıra oluyo ve bu bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuk rakamlar biz kadıköy yazıcıoğlunda bu işi yapıyoruz
örnek:
psp slim model xxxxx
aksesuarlar : taşıma çantası--8 gb memory card--taşıma kılıfı--1yıl garanti version 220,250
arası değişiyo fiyatları
elektrotuning.com
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X