Şimdi Ara

En ucuz Vdsl paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut tarifem nisanda bitiyor. Superonline kullanıyorum. Yeni bir iss ye geçmek istiyorum. Altyapım 68 mbps destekliyor. En uygun fiyatlı hangi firmayı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabit internette şuan memnumsan değişmeni önermem 100-200 TL için.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Efsanenet var 1 temmuza kadar bu fiyatlar geçerli, sonra zam geliyor tüm firmalara, 3 aylığına buraya geçebilirsiniz

Ben Netgsmdeyim, efsanenetin abone sayısı az hizmet kaliteleri nasıldır bilmiyorum.

Gıbırnet var onlar da Nisan da zam yaptılar mı bilmiyorum, sitelerindeki fiyatlar Mart ayı kampanya fiyatlarıydı en son güncellememişlerdi.

Aylık 320 TL referans ile 300 TL, 50 TL de modem kira ücreti alıyorlar 350 TL
    (100 megabit fiber)

Çoğu firma Mart ayı içinde kampanya yaptı abone çekebilmek için sonra eski fiyatlarına döndüler, temmuzda da yine zam gelecek hepsine enflansyon durumuna ve firmaların takdirine göre, ne kadar zam gelir bilmiyorum ama en az 50 en fazla 100 TL daha zam gelecektir diye tahmin ediyorum.

https://www.efsanenet.com.tr/vdsl-internet/

https://www.efsanenet.com.tr/fiber-tarifeler/

En ucuz Vdsl paketi

En ucuz Vdsl paketi

En ucuz Vdsl paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Nisan 2025; 18:23:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Önerilere kulak asmayıp tecrübe edin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kendi kullandığı firmadan memnunsa devam etsin, yok piyasada şu an en ucuz hangisi diye soruyorsa, sanırım efsanenet en ucuz konumunda

Ben şu anda Netgsm internet kullanıyorum, 100/20 megabit

ilk ay indirimsiz ödedim, (299 TL)

Sonraki faturamı indirimler ile çok daha uygun bir fiyata ödedim, sanırıım bu ay ücret ödemeyeceğim, referans kodum ile birden fazla kişiyi abone yaptığım için.

Ben de Türk Telekom'un VDSL altyapısını kullanıyorum yarı fiyatına ödemeye başladım, şimdi pek bir ücret çıkmıyor.

Önce bir comnet mağduru olarak 12 Aralık 2024 tarihinde Türknete 2 aylık ücretsiz kampanyası ile geçtim, 2. Ayın bitmesine az bir sürede kala, 8 şubat 2025 tarihinde (cmtsi) geçiş başvurusu yaptım araya hafta sonu girdi, 10 şubat 2025 pztsi günü Netgsm internete geçtim.

Bağlantımın sağlandığı gün 10 Şubat'ta faturam kesildi ve 10 gün içinde ödemem istendi, 12 Şubat'ta ödedim, Mart ayı faturamı da çıktığı gibi ödedim ki, diğer referans olduğum kişilerin de indirimleri aktif olsun ve faturalarını indirimli ödeyebilsinler. Karşılıklı faturalar düzenli ve zamanında ödenirse indirimler her ay sıra ile aktif oluyor.

Netgsm internette son 2 gündür internette sıkıntılar vardı şimdi düzeldi, firmanın müşteri hizmetlerini arayınca ulaşılabiliyor, ilgililer

Ben şimdilik memnunum uzun bir süre burdan imdirimli devam edeceğim sonra ne olur belli olmaz gittiği yere kadar.

Arkadaşını getir kampanyası ile 6 ay boyunca karşılıklı ayda 40 ar TL indirim kazanıldığı için bazı kişiler fatura bile ödemiyor.

Referans olduğunuz kişiler için herbirinden ayrı ayrı her abone başına 6 ay boyunca karşılıklı ayda 40 ar TL indirim kazanılıyor.

Düşünürseniz yardımcı olabilirim.

Türk Telekom kullansam 2 kattan fazla fiyat öderdim.

Bakalım türk Telekom temmuz ayında altyapısını kullanan firmalar ne kadar port tahsis kira ücreti alacak, tahmin olarak %15 falan zam yaparlar.

Siz 3 aylığına herhangi bir firmaya geçip bir denersiniz, memnun kalırsanız ve fiyatlar çok uçuk olmazsa devam edersiniz.

Artık tahhütlü fiyatlar bile bu enflansyonist ortamdan dolayı malesef çok yükseldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Nisan 2025; 18:42:15 >

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim efsanenet kullanıyoruz 3 Farklı yerde sorun yaşamadık En ucuz Vdsl paketi 

Ben de arkadaşa normalde ilk efsane neti ucuz diye önerdim, yanlışlıkla onun yerine Netgsm interneti size de tavsiye etmiş bulundum kusura bakmayın.

Zaten comnet bizleri mağdur etti ne güzel kafamız 1 sene rahat olacaktı, ama adamlar milleti dolandırıp ortada bırakıp gittiler.

Elimde Thh kararı ile icra seçeneğim tek kaldı, icraya versem şirketin üzerine taşınmaz mal yok, 5 adet araç kayıtlıymış TL hesaplarında para yokmuş dolar hesaplarında para varmış ama alacağımız TL bazlı olduğundan o hesaplara icra koyulamıyor, kaldıkları ofis binasını boşalttılar, kiralıkmış zaten.

Normalde ben de ilk efsanenet geçiyordum sonra vazgeçip Netgsm internete geçtim, efsanenette fiyatları zaten piyasaya göre uygun olduğundan referans kodu ile indirim olayı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Nisan 2025; 18:47:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rockerman21 R kullanıcısına yanıt

Detayları fazla incelemedim

Adem helvacı bugün instagram da paylaşmıştı .

İsterseniz bi danışın En ucuz Vdsl paketi 

Onun paylaştığı şey thh kararı ile kısmi veya tam iade olayıydı.
    Thh bana tam iade kararı verdi ama o para gelene kadar pul olacak zaten, şirketin araçlarının üzerine icra koysak bile o araçları satılmasını bekleriz.

Eski tarife ücretniz ile yenisi arasında çok fark var mı, var ise ya efsanenette ya da Netgsm internete geçebilirsiniz

• AMC kullanıcısına yanıt

Memnun değilim açıkcası, akşam 7 den sonra internet hızı 1-2 mbite düşüyor sürekli. Sık sık modemi kapatıp açmam gerekiyor ama bir süre sonra yine aynısı oluyor.

Memnun değilseniz, efsanenet, Netgsm internet, Gıbırnet, gigaspeed internet firmalarından birine geçebilirsiniz.

Fakat nereye geçerseniz geçin tahhütsüz ön ödemeli olacaklarından dolayı 6 ayda bir zam gelir diye düşünüyorum.

Tahhütlü Türk Telekoma geçseniz 100/20 megabit VDSL internet için ilk 6 ay 375, sonraki 12 ay için 750 TL ödediniz.

Ben Netgsm interneti kullanıyorum
    100/20 megabit VDSL için ilk ay 299 TL ödedim.

2.ay 59 TL ödedim

3. Ay 0,01 TL yazıyor, bu ay sanırım 1 kuruş ödeyeceğim.

Karar sizin araştırıp soruşturun kafanıza hangisi yatıyorsa ona geçersiniz.

Benim altyapı Türk Telekom VDSL
    Modem arayüzünde vdsl2 yazıyor 116/36 ulaşılabilecek hız, bana ayarlanan aldığım hız 99996/20446 megabit

Sizin altyapınız Turkcell Superonline ya da Türk Telekom farketmez, alacağınız hız zaten bellidir o yüzden çok ücret ödemenize gerek yok.

Ben 2021-2023 yılları arası aynı altyapı ile Vodafone net kullandım, sakız parasına modem ile beraber 2 yıl kuklanıp, comnete geçtim, comnete geçeli 1 yılımın dolmasına 1 ay kala firma patladı ve ön ödemeli ödediğim ödemelerimi eksik iade ettiler, 3000 TL iade yerine 900 TL iade alabildim.

Bundan sonra toplu ön ödeme yapmıyorum, aylık tlf faturası öder gibi takılmak en iyisi. Size de tavsiye edderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Nisan 2025; 20:21:12 >

• Türk telekom kaynaklı son 3 gündür internet hızlarında sıkıntı var upload düşük, ping jitter yüksek çıkıyor, akşam prime saatlerde yoğun internet kullanımından dolayı Netgsm internet ya da Türk Telekomdan kaynaklı biraz yavaşlamalar oluyor.

• Bilindik firmalardan şaşmayın. NetSpeed öneririm. Kendimde kullanıyorum 2 evde de. Sorunuz olursa DMden iletebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.