Şimdi Ara

En uygun 4 senelik açıköğretim bölüm tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Hazırlık bitti henüz birinci senem olacak ve ekstra olarak açıköğretimden 4 senelik bir bölüm okuyup çift diploma sahibi olmak istiyorum.

Sorum şu ki; acaba bölümümle en alakalı ve faydalı ek açıköğretim bölümü olarak ne seçmeliyim?
    Bildiğim tek konu: herkes iletme okuyor?
    Açıköğretim konusunda pek bilgim olmadığından rehber olabilecek arkadaşlarımızı arıyorum.
    Teşekkürler..

• Yönetim bilişim sistemleri. Eğer ygs ye girmediysen ikinci üni olarak okuyamazsın ama.

İktisat işletme falan traş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 9 Temmuz 2016; 18:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ikinci bolum olarak okuyamiyorum ki?
    Gecen sene girdigim puan ile kayit olmustum orgun ogretime, bu ise yaramaz mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci üniversite kapsamında her aöf bölümüne kayıt yaptıramazsın. İktisat işletme falan olabilir. Sosyal hizmet var mesela 353 puanla kapatmıştı aöf geçen sene.

Belki seni yanlış yönlendirmiş olabilirim. Teknik bi bölüm okuyorsun ve işletme yönetimi tarzı bir bölümle pekiştirmen daha iyi olabilir. İlerde şirket yönetimi adam yönetimi tarzı bi alanda bilgi sahibi ve okumuş olman direkt olmasa da dolaylı yoldan yararlı olabilir senin için.

O sebeple;

Örneğin Çalışma ekonomisi endüstri ilişkileri(sınavsız geçiş olabilir bunda) yada uluslararası ticaret ve lojistik olabilir.

İşletme okuma çok baydı.

• neczer kullanıcısına yanıt
    Bu soyledikleriniz icin tekrar sinava mi girmem gerekiyordu o halde?
    Yani su an eylulde hakkimi mi kullansam yoksa seneye ygs lys mi girsem kararsiz kaldim?
    Sonuc olarak hangi bolumler ygs/lys girilmesini istiyor nasil ogrenebilirim?
    (Ben de isletme istemiyorum aslinda, herkes okuyor)

• Havacılık yönetimi ve sosyal hizmet dışında diğer hepsine girebiliyorsun (işletme ve iktisat fakültesi)

Sosyal hizmet ve havacılık yönetimi hariç.

İstersen totalde 3 farklı üniden 3 farklı bölüm okuyabilirsin ikinci üni kapsamında.kayıt zamanları ekim kasım gibi. Takip ediver sitelerinden. Anadolu-erzurum ve istanbul üni.

• neczer kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bilgiler icin, 3 universiteyi de takip edecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.