Bildirim
En uygun CORSAIR Carbide 200R
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doğrudur. Güvenilir siteler arasında en ucuz Eksen Bilgisayar'da var: -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan07-36
Doğrudur. Güvenilir siteler arasında en ucuz Eksen Bilgisayar'da var:
teşekkür ederim. -
Dolar oldu 2 Lira, Eksen de kur 1.82 TL
Oradan daha ucuza bulmak zor. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Dolar oldu 2 Lira, Eksen de kur 1.82 TL
Oradan daha ucuza bulmak zor.
Haklısın hocam o fiyata bulabilmek bile mucize doları baz alırsak -
Eksen'den alabilirsin, şuan için piyasada en iyi fiyatlar orada. Vatan ın 25 indirimi bile yalan.
Çünkü Vatan'da dolar 2.0 TL -
quote:
Eksen'den alabilirsin, şuan için piyasada en iyi fiyatlar orada. Vatan ın 25 indirimi bile yalan.
Çünkü Vatan'da dolar 2.0 TL
Aynen öyle yapacağım. cuma günü kısmetse elden alacağım kasayı -
ben bi ara vatanda 138 e gördüm psu lu vers. ile 240 a almıştım -
quote:
2 değil 2.07.
Fiyatları iyice uçurdu vatan. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820
quote:
2 değil 2.07.
Fiyatları iyice uçurdu vatan.
doların çıkması onların işine geliyor zaten. sen indirim yapmışsın neye yarar. kuru sabitle de göreyim
-
ben magazaya gittim o 1,82 kuru ınternete ozel dedı magaza kuru 1,95 dedı 15 gun once gıttıgımde bende mecburen ınternetten aldım eve kargoyla geldı magazada 1,82 kur gecerlı degıl yanı -
Selamlar,
Eksen Bilgisayar en güvenilir satıcılardan biridir. Şu anda muhtemelen en ucuzlardan biri de. -
2 gün önce aldım 500W PSU lu modeli 230 küsür lira.. bende çok araştırdım eksene bi bakiyim dedim daha ucuzu TR sınırları içersinde yok yada ben bulamadım... -
Vatan'da 151 TL, eksende 159 TL...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X