bize ulaşın kısmından hangi seçeneği seçip yazabildin? ben tek tek denemekten sıkıldım. internet sitelerindeki bize ulaşın kısmından yazdım az önce ama hiç bir türlü ordan da gönderilemiyor. |
En Uygun Konut Kredisi (1711. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ben garantiden yapılan poliçeler için sigorta şirketinin mobil uygulaması aracılığıyla iptal ettim. ( hayat sigortası hariç diğerlerini iptal ettirdim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 900-1 milyona ev alan arkadaşlar daire mi bunlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyleyse bilmiyorum hocam. Tipik bir kamu bankası herşeyi sorun arkadaş yav.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Hali hazırda evimin %60'lık kısmını anneme satacağım, bu durumda benim ve eşimin üzerinde sadece geriye %40'lık bir hisse kalıyor.
Eğer evin %50 hissesi altındaysa bankalar ilk evim kredisini veriyor, bunu biliyorum. Ancak anneme sattığımdan dolayı bir problem olur mu? Bir bilgisi veya tecrübesi olan varsa sevinirim. Yoksa başka birine satacağım.
-
Arkadaşlar merhaba 2+1 evimizi satıp 3+1 eve geçmeyi düşünüyoruz. daha 5 yıl kredisi var 100 k ödeyince kapatabiliyorum. Ev kredisi bizim üzerimize değil yani şuan bir evim yok. Birikmiş 1 milyon tl param var. Aylık gelirimiz 93k. Kredi çekip ev almak mantıklı mı olur sizce ?
-
Herkese mutlu pazarlar.
2020 Yılında annem konut kredisi çekmişti bende kefil görünüyorum. Kredi vadesi uzun 10 yıl daha var ödeme. Burda sormak istediğim durum şu, malum maaş taşımada bankalar promosyon veriyor. Annem maaşını başka bankaya taşıyabilir mi ? Yoksa banka kredi bitimine kadar izşn vermez mi.
Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum muhitte 6 milyondan aşağı ev yok ben de 8 milyonluk bir ev almayı planlıyorum. 1 milyon birikim 2 milyonluk aracım var . 6 milyon kredi çekebilir miyim ya da en yüksek ne kadar kredi veriliyor? Bu tutarı banka ya da müteahhit kabul eder mi? Teşekkürler.
BDDK limitleri yüzünden en fazla 2,5m kredi alabilirsiniz.
-
Teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar nasip olursa bugün bir daire için işi resmiyete döküp kredi başvurusu yapacağım. Vakıf katılım, ziraat, vakıf ve kuveyt türk 2,75 ile şu ana dek gördüğüm en düşük faizi veren bankalar. Benim öğrenmek istediğim daha önce bu hususu tecrübe etmiş olanlar varsa eğer bu bankalardan hangisinden kredi kullanmalıyız ne gibi bir avantajı olur? Kredi masrafları bankadan bankaya çok değişir mi? Neden böyle dediklerini izah edemeseler de kamuya hiç bulaşma faiz biraz yüksek de olsa akbank, kuveyt vs tercih et diyenler de var. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mıdır? 2 milyon kredi kullanmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacala -- 10 Şubat 2025; 9:51:43 > -
Eksper bu sabah yapıldıysa devir işlemi cumaya yetişir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılım bankalarında yapılandırma olmuyor ona dikkat et.ilerde faziler düşerse üzerler
artı
-hayat sigortası
-eksper ücreti
-tahsis ücreti
vs vs gibi giderleri de hesaplamak gerekir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X