2,89'dan daha uygun kredi bulan var mı ortalama 1,5 çekmeyi düşünüyorum |
En Uygun Konut Kredisi (1733. sayfa)

-
-
Merhaba, Garanti bankası %3 peşinat verirseniz 2,69-2,71 arası teklif sunuyor. Sigortalarda devlet bankaları kadar masraflı değil.
-
hocam bu teklifi nasıl alıyoruz onu anlamadım. Ben bir kaç yere baktım kredi tekliflerine baktım başvur diyince direkt bankada hesap açtırıyor.
-
şubede bankacıya sormanız lazım, %3 peşinatlı ödeme planı hazırlar mısınız şeklinde hocam
-
zaten ev alınacak kredinin yüzde 3'ünü ödemek saçma geldi. İlk taksitte mi ödenmesi gerekiyor nasıl oluyor pek anlamadım
-
ilk peşinat olarak alıyor direkt, genel toplamda pek fark etmiyor zaten aylık ödemesi daha az oluyor.
-
anladım çok teşekkür ederim
-
Konut kredisi faiz oranları mi artmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Vakıfbank 2 75'ten veriyor yalnız 80.000 civarı masraf çıkartıyor ben o yüzden 2.85'ten iş bankası'na başvurdum bugün 50-60 bin falan masraf çıkacak gibi. hiç yapılandırmayı düşünmüyorsanız Kuveyt Türk 2.69'dan veriyor yaklaşık 50.000'de masrafı var ama işte ileride faizler düşerse Kuveyt Türk katılım Bankası olduğu için yapılandırma yapamıyorsunuz iş Bankası bana yapılandırma yapabilme sözü verdi o yüzden ben o bankayı seçtim. ayriyeten iş bankası'ndan faiz oranı 2.85 yalnız ilk taksiti 5 gün içinde öderseniz 2 69'a iniyor fakat o ilk taksit dediğinin hepsi faiz yani faizi önden verirsen sanki aylık ödemen daha düşükmüş gibi fakat ileride yapılandırma yaptığında gene ilk taksitten 30.000 falan faiz verirsiniz dedi çok bir anlamı olmayacağı için bankacı da cok önermedi ben o olaya girmedim normal 2.85'ten çektim.
Selam, ay sonuna kadar iş bankası maximum'da 3 taksite bölüyor. Geçen hafta yeni böldürdüm. Maximum bu konuda genel olarak her ay vade farksız bölme kampanyası yapıyor.
-
Şuan bankadayım ve merkez bankası kararları muhabbetlerinden beni çağırdıkları oranda olmayabilceğini söylediler. 2.49dan yani.
Bugün her şey değişti karışık ortalık falan diyorlar bakalım son durumu yine güncellerim.
Edit: bankadan çıktım arkadaşlar. Şuan bu oran gözükmüyor, 3.05 gibi saçma sapan bi oran çıktı. Kadın oranın değişeceği için böyle gözüktüğünü yeni oran gelince beni arayacağını söyledi.
Açıkcası kendim için üzülmedim ama Umarım başvuru yapıp exper vs. ücreti ödeyenler mağdur olmaz.
Yine ne yaptı ettiler üç kuruş artıya geçeceğimiz şeyi de aldılar. 👏👏👏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKsTazi -- 24 Mart 2025; 15:16:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün yapıkredi ile yapılandırma için görüştüm ancak maalesef faizler yükselmiş 3,01 teklif edildi kabul etmedim...
-
Bugün ekspertiz ücretini hesaba göndermeden önce tekrar tekrar 2.49 oran konusunda sorun çıkıp çıkmayacağını sorduğumda "hayır, sorun yok. Sizin krediniz cuma günü onaylandı" dediler. Buradan da geri vites yapmaya kalkarlarsa bilemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam vakıfbank, kuveyt türk ve halkbank 2,69 verdi dosya masraflarını kıyaslayamadım onları sormak aklıma gelmedi. Üstünkörü sordum onlar fazla tutmaz diyip geçtiler.
bugün mü?
halkbank vakifbank ziraat 10 yillik kredide sanırım puanlari düşürüyor ben 4 yıllık çekiyorum inşallah seneye falan belki düşer faizler ya da bu ülkede heran hersey olabiliyor acaba 5 yıllık mi cekseydim diyorumm.banka banka gezince inanin cok kafa karışıyor mesela yapi kredi bana 1 yıllık hayat sigortasi 28 bin dedi is bankasi 4 yıllık 21 bin dedi.İnsan bunlari duyunca bankadan soğuyor. Artik iyi mi ettim kötü mu ettim bilmiyorum yazın 3.05 den ev alanları gördüm 2.85 e okey verdim masraflar kesin belli olunca buraya yazarım
Başvuruyu yaptığım şubenin müdüründen teyit aldım. Cuma gününe kadar başvurusu onaylanan müşteriler için 2.49'dan kullandırımda herhangi bir sorun olmadığı fakat bugün itibariyle kampanyanın sona erdiği bilgisini verdi.
İş bankası masraflarını yazabilir misiniz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X