< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilmycry_87 -- 16 Mayıs 2022; 12:58:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilmycry_87 -- 16 Mayıs 2022; 12:58:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kamu çiftliği olduğu için kafaya göre takılıyorlar işte, nasıl olsa hesap soran yok.. Ben ısrar ettiğim halde, referanssız geçiş yapılamaz dedi kadın memur ..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom ile aynı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paylaşım için teşekkürler. PTTCell Yeni Hat Ücretini Bilenler var mı acaba ??? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sitesinde bu tarife çıkmıyor. Bu tarifeye geçtiğinizden emin olun. Online işlemelerden bi kontrol edin Pttcell Pttcell | Müşteri Alımına Kapatılan Tarifeler http://www.pttcell.com.tr/faturali-tarifeler/musteri-alimina-kapatilan-tarifeler< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srd.karaaslan -- 16 Mayıs 2022; 10:23:21 > |
Pttcell Pttcell | Müşteri Alımına Kapatılan Tarifeler http://www.pttcell.com.tr/faturali-tarifeler/musteri-alimina-kapatilan-tarifeler |
175 liraydı 3 ay önce |
resmi gosterin yardimci olurlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Mayıs 2022; 16:22:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
turktelekomdan arkadasi pttcele gecirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonucu buraya yazarsanız sevinirim herkes geçebiliyorsa ben de taşıyayim hattımı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Herkes geçebiliyorsa biz de geçelim madem. Deneyen olacaksa sonucu yazarsa biz de ona göre hareket edelim. |
Ptt'de çalışan bi arkadaşıma sordum. 1 çalışan 2 kişiye referans olabiliyormuş. |