Pttcell | Pttcell Akıl Kârı Kampanyası bu tarifeye geçemiyor muyuz acaba? |
en uygun tarife pttcell (10. sayfa)
-
-
Maalesef bir uygulama birliği yok arkadaşlar…geçmiş mesajlarda yazdım pttailem tarifesine yakın olarak kayıt yapıldı, referans bulursanız 6-7₺ daha indirimli oluyor ama ilan edilen fiyat referanslı fiyattır…
Büyük merkezi bir ptt şubesine gitmenizi tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Midi yakını ya da ailem midi kampanyası olması lazım . Hat açıldıktan sonra söz yazıp 1788 e mesaj atıp gelen mesaja evet demek gerekiyormuş. Annemin hattını geçirdim.Haber verene teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ref kodu verebilecek var mı?
bu paketi kullanan bir ptt calısanı lazımmış ,pttde calısan arkadasa sordum ama olmadı işte hat kullanması gerekiyormuş.
-
Ankara Keçiören PTT den koşulsuz geciş yapılıyor.Bugun iki hattı geçirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 tl yüksek ödeyerek referans kodsuz da oluyormuş
Bugün pttye gidip hiç sormadan direk geçiş yapacağım diye konuya girdim. Formu doldurdum. Referans kodu gerekmiyor siz işlemi yapın 6 tl pahalı olacak sadece dedim. Müşteri hizmetlerini aradi. Vodafone ve Türkcellden gecseydi olurdu, Telekom veya bimcell vb den geçişte olmaz demiş. Yine yapmadılar
Hayırlı olsun. Eski hatlar hangi şirkette idi?
Bimcel hattı vardı.Faturasizdan faturalıya geçtim.
yarın birde oraya gideyim bir orası kaldı herlde,benim hat zaten pttcell faturasız umarım olur.
-
faturasız olarak çogundan pahalı tarifeler gerek yok .bende geçemedim faturalı aileye 3 ptt merkez gezdim bıktım...
-
Hocam tam olarak ne yapılması gerekiyor?
Hocam bilgi verirseniz çok memnun olurum, ben de geçmeyi düşünüyorum
-
Bana da bugün bimcellden ve Telekom altyapılılardan geçiş olmaz dediler. Turkcell veya Vodafone olsa geçebilirsiniz dediler.
arkadaşlar hangi tarifeye geçiyorsunuz ve ne kadar acaba ?
aylık alınan vergi ne kadar oldu acaba vodafone da direk fatura ödedigimden unuttum o tutarı.
-
Kendim daha önceden bimcell kullanıyordum.2 ay önce faturalı pttcell geçtim sorun olmadı.Bu hatlar eşimin ve babamın kullandığı.Bunlarda da Bimcellden geçeceğim dedim Bir sorun olmadi
Arkadaşlar evdeki 3 hat da bimcell de. Bu tarifeler bir şekilde geçebilir miyiz yer Adana
Dün Ptt ye gidip görüştüm.Turkcell veya vodafone den geçerseniz sıkıntı olmadan ay sonuna kadar geçiş yapabilirsiniz dedi.Bende bimcell dim ve hemen turkcell e gidip geçiş talebinde bulundum. Pazartesi gece turkcelle geçiş olacak. Sabah ta Ptt ye gidip geçiş yapacağım.
geçtiğiniz yerde, belli bir süre kalmanız gerekmiyor muydu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X