< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (556. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Benim tarifemde bitiyor, en uygun tarife olarak bildiğiniz var mıdır? Teşekkürler
-
Kullanabilirsiniz sadece gecis yaptiginizda bazen ilk hafta cikmayabilir ben bimcell zamaninda sil supur kullanmistim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arama yapamaz çağrı alamazsın sadece internet.
-
-
-
mevcut vodafone faturam 390 tl 22 şubat da bitiyor tarifem . 460 tl olacak içinde vatsap konuşma sınırsız vatsap mesenger var 250 sms 25 gb 2500 dk konuşma veriyor . Diğerlerinde bulamadım böyle avantaj sanrım yine devam edicem vodafone da . 12 aylık hepsiburada prem uyelik de veriyor 300tl lık kuponda içinde.
-
Bunlar data hattı, arama almaya ve yapmaya tamamen kapalı oluyor hat sadece data kullanılıyor. Whatsapp kullanabileceğinden bile emin değilim. Telefon çift sim ise konuşmak için kendi hattını ucuz bir tarifeye alıp ikinci sim olarak data hattı alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu anki tarifem Vodafone redli özel 30 gb ultra paketi diye geçiyor ve sosyal medya sınırsız, 30 gb internet 3000 dakika ile 320 lira ödüyorum. 15 şubat itibari ile taahhütüm bitiyor.
2 aydır geçebileceğim yeni bir tarife sunulmuyor bana ve aşağıda ki 4 paket harici paket sunulmuyor.
sınırsız video sosyal vs. + 40 gb + 4000 dakika 630 lira
sınırsız video sosyal vs. + 30 gb + 3000 dakika 610 lira
22 gb + 2000 dakika 430 lira
20 gb + 2000 dakika 410 lira
sizce fiyatlar nasıl? turkcell e geçsem daha uygun bir tarife vs. var mıdır? sanki aynı hesaba gelecek gibi
-
Arkadasimin vodafone tahattutu bitiyor. Yakin zamanda turk telekom faturasiz hatti olan anneme cok uygun 4gb 120tl gibi fiyatla faturali teklif sundu ve gectik. Acaba turk telekom faturasiza gecip bir ay beklesek uygun teklifler arkadasima da sunarlar mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su anda netgsmden gecmeyecek degecek bir tarife yok sanirim?
-
Netgsmde isen şükret kımıldama bir yere. Tarifeler uçmuş. Netgsm tarife değiştirme şansında var her türlü avantajlı.
-
Eğer ki 3g vinn larin içindeki hat gibiyse onlarda ücretli arama vardı, çağrı da alıyordu. 2 hatta olsa uyguna gelmez ki bu sefer.
Verdikleri hatın teoride zaten normal hattan farkı yok ama data hatlarında arama tarafını kısıtlıyorlar. Bende Vodafone data hattı var bu SMS bile almıyor sadece internet, bazıları SMS alıyor ama arama alan daha görmedim.
Anladım hocam. Riskli o zaman işime yaramaz
Data hatları sadece arama tarafına kapalı
Sms gönderip alabilmeniz lazım.
Size kalan haklarınızı sms yoluyla bildirmek zorundalar
Sizde sms ile sorgulayıp ek ihtiyaçlarınızı almanız lazım
Türk Telekom’da açık olabilir denemedim, mesajda da dediğim gibi Vodafone kapatıyor, yanımda bile SMS olmadığı için çalışmıyor saçma ama böyle 😅
Şirkete gelmişte ama denemedim hiç
Çöp operatör diye boşuna demiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X