Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
11.174
Cevap
644
Favori
935.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum olacak.. hiç faturasız hat kullanmadım o yüzden bilmiyorum, ttkom 115 vdf 175 liraya faturasız iyi görünen tarifeler var.. benim tcell taahhüt bitiyor 1 ay sonra..
    Bu dediğim faturasız tarifelerde ne gibi sorun yaşarım? Fiyatlar çok uygun olunca sormak istedim.
    Şuan 280tl ödüyorum ve açıkçası 5gb net yetiyor ama tarifem 20gb.. faturasız tarifeye hattımı taşımayı düşünüyorum, bilmediğim dezavantajları mı mevcut acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remy_ kullanıcısına yanıt

O tarifeler yeni müşteriler tarafından sadece 3 defa alınıyor, kalıcı tarifeler değil o yüzden ucuzlar. Türk Telekom’un faturasızına geçilebilir 3 defa alır sonra verdikleri faturalıya geçiş tekliflerinden birini kabul edersiniz onlar da kısmen uygun oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 7 Şubat 2025; 3:27:28 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

sürgü devam ediyor 3 defa ile sınırlı değil  

• remy_ kullanıcısına yanıt

Paketin fiyatı artar sadeceEn Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

nasıl yani,

tarife 3 aylık değil mi?

süresiz mi hocam?

• Babywolf kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam, ne desem yalan olur belki sunulmayabilir de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt

Tarife değil o paket 3 ay bitince yine veriyor bitene kadar böyle

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

evet paket haklısınız..

3 ay dolunca faturalıya geçmiştim..

tekrar deneyelim bakalım..

• sosyal medyada gezinirken cikti karsima.

turk telekom faturasiz yeni hat almak isteyenlerin bilgisi olsun:

yeni hat (830tl) + 90 gun 1000dk +1000sms + 50gb internet

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar PTTCELL hattım var. Taahhütüm ay sonuna bitiyor. Müşteri hizmetleri aradı 50gb+1000dk+1000sms 352TL, 40gb+1000dk+1000sms 329TL dedi. Sizce uygun mu? Türk telekomda daha uygun tarifeler var mı?

• Vodafone faturasiz kullaniyorum. Favori 3 gb tarifesinin fiyati ayda 325 tl ye cikacagindan hattimi tasimayi dusunuyorum. Genelde evde oldugumdan 1 gb internet bile yetiyor telefonu cok aktif kullanmiyorum mesajlasma harici. Vodafone veya diğer operatorlerde onerebileceginiz daha uygun fiyatli tarife var mı ?

• caglaryk kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bence

Bu şartlara göre bedava. 50 gb'lık teklifi kabul edin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    352₺ olan harika hocam.

• Türk Telekom taahhütüm 40 gün sonra bitiyor, 60gb + 2000 dk, 250 sms 400₺ kullanıyordum. Şuan 730₺ geldi aynı pakete. Bu şartlarda ve minimum 40-50 gb olan daha uygun şartlarda başka bir operatör var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgsm şu anda müşteri almıyor mu?

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Hayır maalesef.

10 yılı geçti pttcelliyim böyle bir tarife bana derse hiç düşünmem yaptırırım birde son günleri bekleme derim sonra fiyat artırıyor tecrübe ettik biz

• Kassady kullanıcısına yanıt

Bende benzer durumdayım, TT taahhüt'üm martta bitiyor. Bana da 2-3 GB yeter, muhtemelen 10 GB+ önerecekler en az 300+ TL'ye. Bende BİMCELL'e geçmeyi düşünüyorum. Faturasız hiç kullanmadım, ödeme takip işi var sanırım tek farklılık, alışacağız artık.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]
  • ebony E kullanıcısına yanıt

Çok iyimiş bu tarifeler. Faturasız aslında bildiğiniz eskinin kontörlü hatları. TL olarak istediğiniz kadar yüklüyorsunuz. Eğer hattın içinde yeterli TL'niz yok ise paket yenilenmiyor. Dolayısıyla sadece ihtiyaç duyduğunuz dönemde yükleme yapıp paketinizi o dönemde kullanabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.