Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.174
Cevap
644
Favori
935.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vodafone 3 aylık faturasiz da güzel bir kampanyasi var benim de onume instagram 'da cıktı ancak turk telekom ile devam ettim ben ..

Ref ..vb yok ...

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/hat-islemleri/tariffId/21011?tracking_cid=target_c2dmobile_prepaid_25gb_popup_accept

Paket

Hosgeldin 25 GB Paketi

25GB, 750DK, 750SMS

Paket ücreti

₺175 /ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Şubat 2025; 19:56:22 >
  • Faturasız kullanımda paketi aldım diyelim 28 gün dolunca başka paket almaz isem, hattım aramalara ve SMS almaya devam ediyor mu? Ederse ne kadar süre devam ediyor acaba? Faturali da güzel kampanya denk getirene kadar bir süre idare edeceğim böyle hat kapanmiyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Hocam yeni hat veya hat taşımada geçerli diyor ben mi yanlış yorumladım? Ben zaten şuan vodafone dayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: H A N

O zaman bim yolu göründü. Tekrar teşekkürler yanıt için.

Birkaç farklı Bim'de defalarca denendi, teknosacellden bir türlü geçiş yapamadılar. En son bugün teknosaya yönlendirdiler oradan bi ayar kapamaları lazım falan deyip, teknosa da öyle bişey yok dedi. Sonuç olarak uzun çabalar sonucu hatları bimcelle taşıyamadık.

Geçici olarak vodafone'a taşıyım dedim online'da olmadı, sistemleri çok kötü(klasik vodafone). bayi faturasıza geçirmek istemedi (olmuyor deyip faturalı satmaya çalıştı).

Son olarak mecburen turkcell faturasıza online geçiş başvurusu yaptım, hatların gelmesini bekliyorum. 1 aylık paket yapıp bitmesine yakın tt'a geçiş yapacam oradan.

-

1 aylık paket yapmamın sebebi eskiden farklı operatörler arası geçiş birkaç gün sürüyordu, hala öyle değil mi? birkaç gün mecburen kullanmak gerekiyor o yüzden

linkten faturasıza geçilebiliyorsa, online faturasız hat taşıma yapılabiliyor artık o zaman vodafone'da.

• @Kassady

@johnny lenn

ozellikle vodafone 'da olanlarin durumu nasildir bilemiyorum ancak farkli operator'lere de git gel yapip buna gecebilir misiniz ; denenebilir ..benzer sekilde turk telekom da 'da faturasiz olaraka en az 3 ay yararlanabileceginiz hos25 tarifesi vardi o da cok uygundu ona da bakabilirsiniz eger vodafone 'da olup buna gecemiyorsaniz yada vodafone 'da blof yada sikayetvar'da baslik acip uygun olmadigini belirtmek ve oradan iletisim kurmak ise yariyordu diye animsiyorum

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/hos-geldin-25gb

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160677780 (üyenin paylastigi gorseli iletiyorum ..)

Daha cok vodafone 'da olmayip gecmeyi dusunenenler icin vodafone faturasiz linkini paylasmistim ki kendim daha yeni dun 15 gb 219+22 tl vergi 241 tl 'den turk telekomdan uzattim yani ben de yarararlan(a)micam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Şubat 2025; 21:33:10 >

Nasıl aldınız bu teklifi? Benimde taahhüt bitti bugün yarın faturasıza geçme blöfü deneyeceğim belki bu teklifi bende isteyebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elel E kullanıcısına yanıt

219 tl lik olan uygulamadan geldi ki 20 gb da 260 tl idi ...hos25 ıcın ıse farurasiza gecip 3 kez alabiliyorsunuz ( turk telekom)

Teşekkürler uygun birşey vermezler ise faturasıza geçerim en azından 3 ay ortalama düşer ..

• Arkadaşlar online hat taşıma tecrübesi yaşayan oldu mu? Benim hattın taahhütünü 25 şubatta bitiyor. Acaba başvuracağım gün falan önemli mi? Detaylar hakkında bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar annemin taahhüt bitimine 43 gün kaldı aynı operatorden yeni bir tarife secsem eskisi bitincemi yürürlüğe girer yoksa hemen mi baslar. Hemen baslar gibime geliyor ama yinede sormak istedim

• Kirmasti1616 kullanıcısına yanıt

uygulamadan gordukleriniz yada size telefonla teklif edilenlere gececekseniz hemen gecer ..

(faturaniz biraz sisecektir ...eski kullanimlariniz + yeni tarifeniz seklinde olacagi icin bir süre yuksek gozukebilir ...fatura tarihinizden 15 gun gecmisse eski tarifinizin tam ücretini odetmek isteyebilirler bunu da belirteyim .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Şubat 2025; 19:40:8 >
  • Türk Telekom faturalı taahhütüm 20 gün sonra bitecek ama verdikleri teklifler eski tarifenin iki katı. Ucuz bir tarifeye nasıl geçebiliriz?

• Turkcell teklif için falan arıyor mu? 30 günden az kaldı. Diğer operatörlere zam-indirim gelir mi acaba? Vodafone red’e geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

fiyatlar dedğin gibi hepsi kazık modunda hat taşıma yapcaz artık her sene o daldan o dala eski müşteriye saygı yok cunku

• benım mevcut tarife şuanda 390 tl . Yenisinde watsap sınırsız sadeec 470 TL 30 gb sms konuşma vs veriyor . Hat taşısam diğerleri ile neredeyse birebir aynı fiyata bi espirisi kalmıyor. vodafone dan devam edicem .

Bu Tt faturasız hos25 için yeni hatlara özel yazıyor numara taşıma dahil mi sadece yeni numara alımı ile gibi anlaşılıyor geçen var mı

• Türk Telekom'da acaba taahhüt süresinin bitimine ne kadar süre kalınca iyi teklifler alınmaya devam ediliyor. Benim şu anda 4 aydan fazla sürem kalmış ve iyi teklif var. Ama şimdiden kabul etmek istemiyorum. 2 ay falan kalmış olsa düşünürdüm. Son 1 ayda bu teklifleri verir mi bilmiyorum.

• turkcell taahhütüm bu ay bitiyor. Telekomda 20 gb 250 tl gördüm. Bundan daha düşük bilen var mı faturalı olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

20 gb 250 tl yi nerde gordunuz link atabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.