Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.410
Cevap
661
Favori
955.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
Giriş

babam adına arayıp bu 350 tl nasıl geldi onu ogreneceğim

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 10 ayın telsiz kullanım ücretini yansıtıp göndermişlerdir. Çünkü öyle oluyor süreç faturasiza geçerseniz. 1 yıl telsiz odemezsjniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom'dan Vodafone faturasıza geçtim hattım aktif oldu online işlemler menüsünde böyle bir teklif var. Sitede bu teklifte 25gb 750 dakika ve 750 sms olduğu yazıyor ama mobil teklifte sadece 25 gb olduğu yazıyor. Mobilden bu teklifi kabul eden oldu mu paket içeriği nasıl acaba ? En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

• ToorMoor kullanıcısına yanıt
    Mobilde ayrinti yazmamislardir , ikisi ayni paket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTelekom'da 195 TL'ye Emniyet 30 GB hattını kullanıyorum. 1000 dk, 30 gb, 250 sms. 40 gb için 303 TL dediler, 30 gb için 273 TL dediler. Ne düşünüyorsunuz? Vodafone veya Trcell'de daha hesaplı yada acantajlı bi şey çıkar mı?

• jesusturkey kullanıcısına yanıt

40 gb ''beni sec'' diye sizi bekliyor :)

(bunlar yeni emniyet tarifesi zannedersem ..annemde 30 gb olani kullaniyor ; onu da 40 gb 'liga gecirmek durumunda kalicaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Mart 2025; 9:49:58 >
  • merhabalar. türk telekom sene sonu kampanya yaptığında 15 gb yeter diye düşünüp bu 15 gb 1000 dk ve 250 sms olan tarifeye geçmiştim. benim engelli indirimim de var. ancak gel gör ki internet yetmiyor. türk telekomu arıyorum beni bir üst tarifieye geçirin kabul etmiyorlar. benim ne yapmam gerekiyor. Bana fikir verir misiniz. Tşk ederim.

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Haftalık sil süpür ile aşmaya çalışsanız da mı yetmiyor? Fazla ödememek adına başka çare yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.