Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ufuk_y42 , ufuk_y42 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü2 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
11.518
Cevap
664
Favori
970.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tarifeye geçiş nasıl yapabilirim. Bayilere gidince bu fiyatların üzerinde fiyat söylüyolarhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/hesapli-cocuk-saatim-3gb-tarifesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

Bu tarifeye, bayilerden geçilmiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

media markt mağazalarına gitmeniz gerekiyor.

• uzun zamandır uygun bir tarife kampanyası açıklanmıyor. taahhütün bitmesine 8 gün kaldı, bekliyoruz bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba hattımı git gel yapmak amacıyla Vodafone veya turktelekoma taşımak istiyorum, faturasız olarak bayiler taşımıyoruz diyorlar. Bildiğiniz bir tarife var mı açıldığı gün tekrar hat taşımak için ıygun olan herhangi bir ücret ödemeyeceğim bir tarife lazım

• CarPatie kullanıcısına yanıt

faturasıza taşıma yapmayan bayileri hem btk'ya hem de kendi müşteri hizmetlerine şikayet edin.

faturasıza alternatif olarak bimcell var.

Aynı tarife Vodafone'da da var. Ben geçen Ağustos ayında vodafone bayisinden numara taşıma ile geçtim 12 ay taahhüt ile; Aralık ayına kadar 60.9 fatura geldi,yılbaşından beri 82.25 TL geliyor. Ama sadece hy 500 dakika görünüyor bende,vf içi 500 dakika görünmüyor. Belki içerik sonradan değiştirilmiştir

vodafone
    V-Yaşam Dünyası | Akıllı Çocuk Saatleri ve Tarifeleri
    https://www.vodafone.com.tr/v-yasam-akilli-cocuk-saati-tarifeleri
  • Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda vodafoneda olduğum için buna geçirmezler beni diye düşünüyorum.. arkadaşlarım yönlendirmelerine göre mediamarkta gidip taşıma yokuyla geçmeyi deneyeceğim bakalım inşallah netice alırım.

Size en yakin telekom müdürlüğüne gidin 5dk da yapıyorlar.. e devlete giris yapip gelen kodu söylüyorsunuz cipli kimligi bir cihaza takiyor sonrada onay veriyor 2 gune de gecis tamamlanıyor.. bayilerde boşuna vakit kaybetmeyin

• remy_ kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir paket seçmeden geçiş oluyor mu acaba

Ben paketi sonra alacağım dedim.. kral tarife diye tarifeye geçirdi beni zaten hat açıldıktan yarım saat sonra hos25 paketi kendim seçtim..

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt

Vodafone'a geçiş yapsam, bu tarife için çocuk tc kimlik numarası falan isterler mi? Yoksa yetişkinler için de geçiş serbest mi? Bir de akıllı çocuk saati derken, belli kısıtlamaları mı var?

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Benden normal hat geçişi gibi sadece kendime ait bilgiler/belgeler istediler. Hat ile ilgili bir kısıtlama farketmedim, güvenli internet ön ayarıyla geliyor, belli siteleri falan açtırmıyor. Sonradan ayarları değiştirilebiliyor

Yinede yolunuzun üstünde ise bir vf bayiine denk gelirseniz uğrayıp bilgi alabilirsiniz. Yeni hatlara özel olduğuna dair bir bilgi göremedim, Vodafone mağazalarına özel diyor sadece

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

eyvallah reis 25gb 150 tl için faturaasıza geçiş başvurusu yaptım bakalım paketi yakalayabilecek miyiz... hat hala dijitalkuryede gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

eyvallah reis 25gb 150 tl için faturaasıza geçiş başvurusu yaptım bakalım paketi yakalayabilecek miyiz... hat hala dijitalkuryede gözüküyor

Bayiden işlem yapsaydınız keşke .

Dijital kuryede süreç uzayabiliyor .Bide ücretli bilginiz olsun  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi tarife. Eşim Türk Telekom da ona uygun tarife arıyorum başka hatta olsa geçerdik ne güzel.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Bugün bir kaç media markta sordum ama bizde başlamadı diye bir cevap aldım. Bu işlemi yapabileceğiniz bildiğiniz bir mediamarkt bayi varmıdır acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

Bugün bir kaç media markta sordum ama bizde başlamadı diye bir cevap aldım. Bu işlemi yapabileceğiniz bildiğiniz bir mediamarkt bayi varmıdır acaba.

hocam en iyisi sanırım media markt veya telekom müşteri hizmetlerinden anlaşmalı media markt mağazaları hakkında bilgi almak. çünkü anladığım kadariyle hepsi yapmıyor.

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.