turkcell faturasız hattım var. faturalı faturasız operator farketmez. su an en fp kampanya hangi operatorde |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (573. sayfa)

-
-
-
Yanında Sınırsız Sosyal Medya var ise kabul edilir bence hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, Turkcell Kamu Star+ 12GB 1000 dk 500 sms 272 TL'ye kullanıyorum. TurkTelekom da Dijital 17 GB Tarifesi 272,47 TL online a özel teklif var numara taşıma süresi kaç gün? Turkcell'de 11 günüm kaldı.
-
Türktelekom Faturasıza gelip 3 aylık bu paketten yararlanabilirsiniz
750 dk +750 sms +25 gb 150 TL
Sonrasında Uygun Faturalı Tarifeye geçersiniz
-
İşlemleri başlatın siz başvuruyu yaptıktan sonra kargo 1 ay sonra da gelse tarifeniz seçtiğiniz fiyattan açılır
Numara taşımada sadece telsiz kullanım ücreti mi devroluyor? Yoksa tüm vergiler yansıtılıyor mu?
-
Yaptığın işleme göre değişiyor .telsiz kullanım alınmazsa devrolur .
diğer vergilerde faturalıdaysan son faturana kalanların hepsi yansır.
-
Hocam yeni hat alicamda faturasız alıp bu kampanyayı 3 ay kullanıp sonra faturalida uygun bir kampanyaya gecebilirmiyim acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ihttps://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
konuda bilgi
evet geçersiniz
Merhabalar yıllık Türk telekom faturasız tarifemiz bitti TT bu sefer yıllık geniş 100GB 2500 TLden veriyor başka uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacosbil -- 15 Mart 2025; 18:29:7 > -
Vodafone nasıl arkadaşlar anadolu yakası için ? 6 yıla yakın turkcell kullanıp memnundum şirket hattımı üzerime aldım şimdi fiyatlar uçtuğu için tercih aşamasındayım 850₺ Turkcell 480gb - 675₺ 80gb Vodafone
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturasız tarifeniz bitmez Paketinizin süresi bitmiştir.
Aynı paketi konusunda birazdaha uyguna yapan var bakabilirsiniz.
Uygulamadan size uygun FATURALI Teklifi gelmedi mi hiç?
Üst mesajda konu adresi bıraktım orayı inceleyebilirsiniz.
Cevaplayacak arkadaş varsa sevinirim. Telsiz kullanım ücreti değil de diğer 2 ücret yansıyor mu numara taşımada. Yeni gsm abonesi mi sayılıyoruz numara taşınınca?
Üst mesajda cevaplanmış zaten
hangi ücretlerden bahsediyorsunuz ?
Taşıdığınız operatörün yeni abonesi oluyorsunuz
Özel İletişim Vergisi ve telsiz ruhsatlandırma ücreti demek istedim hocam. Yani bu 2 ücreti taşınacağım için ek olarak mı vermem gerekecek. 800 lira yapıyor ki o zaman avantajı kalmıyor taşınmanın
Son Faturanıza kalan taksitlerin hepsi yansıtılır .
topluca ödersiniz
Teyit amaçlı soruyorum hocam taşınmasam 2 yıllık eski hattımı kullanmaya devam edersem Özel İletişim Vergisi ve telsiz ruhsatlandırma ücreti (800 lira civarı yapıyor) vermemiş olacağım çünkü yeni gsm abonesi değilim. doğru mu anladım ?
Telsiz kullanım ücretini sormuyorum onu her türlü veriyoruz zaten kaçış yok ondan ama diğer 2 vergi her taşınmada çıkıyorsa gerçekten çoğu kişinin bilgisi yoktur diye tahmin ediyorum
Bu özel iletişim vergisini ve telsiz ruhsatlandırma ücretini yeni hat alımında 1 kere ödüyorsunuz .
Hat taşımalarda tekrardan bu ücret alınmaz sizden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X