Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ufuk_y42 , ufuk_y42 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü2 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
11.518
Cevap
664
Favori
970.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatör değiştirdiğimizde, eski operatörümüzün yeni müşteri kampanyalarından yararlanabilmemiz için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt

Turkcell için hiç süre :) Anında gidip geri geliniyor. Bimcell e geçtim, bedava paketini kullanırken 10 gün sonra geri döndüm numara taşıma kampanyası ile.

• tastan87 T kullanıcısına yanıt

Çok iyiymiş bu, teşekkür ederim hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie36 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu 60TL lik akıllı saat tarifesini veremediklerini söyledi bugün bayi. Yeni hat almak gerekiyormuş. Doğru mu bu bilgi ?

• Schauder kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeleri bayiler değil mediamarkttan alabiliyorsunuz diye cevaplamıştı arkadaşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim . sağ olun

• Schauder kullanıcısına yanıt

hayır vodofone a taşımayla geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ie36 -- 21 Mart 2025; 10:17:32 >
  • tastan87 T kullanıcısına yanıt
    Peki daha uygun tarifeyi TT den bulursak Turkcell e geçip Turkcell den ne zaman TT ye geçebiliriz bilginiz var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar. Türk telekomdan başka bir operatöre geçeceğim. Netgsm gözüme çarpıyor ama eminde olamıyorum. Önerebileceğiniz operatör var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

• eşim ve benim hatlarımız Turkcell'de 15 gün içinde taahütümüz bitiyor önce şuraya sonra buraya geç 3 ay şunu 5 ay bunu yap demeden 20-30 GB civarı en uygun ne tavsiye edersiniz?

• arkadaşlar hattım turkcell taahhüt bitecek fiyatlar aşırı derecede uçuk.

Vodafone geçmeyi düşünüyorum

bazı kişiler böyle tarifeler yapıyormuş çevrede yaptıranlarda var 400/450 tl karşılığında bunu nasıl yapıyorlar.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Başta verilen 500 tl ve ilk 3 ay ucuz sonraki 9 ay ekstrem pahalı fiyatıyla uyguna gelmiyor. Milleti keyfe keder zengin etmeye gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt

Biraz geç oldu ama Türk Telekomu bilmiyorum, sanki bi ek ücretle kabul ediyorlar gibi bişey var hafızamda ama müşteri hizmetlerine sorsanız daha iyi olur.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım öyle bir tarife yok

• Bugün itibariyle Türk Telekoma geçtim merhaba25 paketinden bir türlü yararlanmadım. Müşteri hizmetleri bu paketin sadece sms ile aktif olur diyor sms atıyorum bu sefer " Isleminiz sistemsel problemden dolayi gerceklestirilemiyor" diye cevap geliyor bana.
    Sabahtan beri en az 15 kere müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturdum ancak hiçbir şekilde çözülmedi sorun. Çok gerildim ve taşındığıma pişman oldum. En son bıktım faturalı paketlerden birine geçeyim kurtulayım dedim ona da olmaz taşınırken söyleyecektin dedi.
    Yardımcı olabilecek fikir verebilecek arkadaş varsa sevinirim

• Beyler şimdi türkcelldeyim. Tarife bitince ttye kontörlü hatta geçiş yapıp aynı ay içinde cayma bedeli çıkmayacağı için türkcelldeki hoşgeldin kampanyalarından tekrar yararlanabiliyor muyum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizce bu tarifeler nasıl, fiyatlar daha düşer mi yoksa buna geçmeli miyiz

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

• Myparcae M kullanıcısına yanıt
    Ben de turkcellden bugün ttye geçtim. Sonuç alamazsam yarın öyle deneyip bilgi veririm

• Mustafa Eren Akbaş M kullanıcısına yanıt

Bu tarifelerden 26 yaş üstü nasıl yararlanabilir. Bende geçmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varmıdır?

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

bu tarifelerin genele olmaması can sıkıcı. hatta gnc'ye göre yine pahalı. aralıkta büyük festival kampanyası gibi olmalıydı en azından. sözde enflasyon iniyor diyorlar ama tarifelerin fiyatları çıktıkça çıkıyor...

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.