Tt kullanıyorum. Taahhütüm sona erdi hocam. 20 gb internetli faturalı uygun tarife varmıdır. Numara taşıma yoluyla geçmek istiyorum. Vodafone yada turkcell farketmez. |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (576. sayfa)

-
-
hocam uygun pek yok ama şu an benim bildiğim var olan turkcell'de adı esnaf avantaj tarifeleri diye geçiyor 20 gb 330 tl. link.
vodafone'da ise 20gb 312 tl tarife var. link
faturasız düşünürseniz o daha uygun ama o paketlerden de sadece 3 ay yararlanabiliyorsunuz.
örneğin turkcell'in super star 20 gb 175 tl faturasız paketi: link
vodafone'un hosgeldin 25gb 175 tl faturasız paketi: link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 28 Mart 2025; 22:45:44 >
-
Ne dersiniz, geçilir mi bu fiyatlarla yoksa bekleyeyim daha düşer mi ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Eren AkbaşNe dersiniz, geçilir mi bu fiyatlarla yoksa bekleyeyim daha düşer mi ne dersiniz?
düşer mi çıkar mı farklı bir kampanya gelir mi bilemem ama zorunlu kalmadıkça ben geçmezdim. örneğin yeni kampanyalar gelene kadar ben olsam 3 ay üstteki turkcell ve vodafone paketlerinde faturasızda takılırdım. bu arada hat taşıma da yine 3 ay faturasızda merhaba 25gb 150 tl türk telekom'da da mevcut.
hangi operatördeysem bu 3 aylık faturasız paketlere hattı taşıyıp dişe dokunur kampanyaların ya da faturalı tekliflerin gelmesini beklerdim ama dediğim gibi yarın ne olacağı belli olmadığı için bu ülkede kişinin kendi şartlarına göre hareket etmesi daha faydalı olur.
-
Çok teşekkürler.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şirket üzerine geçirdiğim Turkcell hattımı bireysele geçirdim bu hafta.
TİM 1100 tl devir ücreti olacağını söyledi.
Bunu iptal etmek mümkün müdür.
Birde Turkcell de 30gb üzeri internetli paketler cok pahalı uygun olanlar ya 26 yas altı bana uygun değil yada illere esnafa vs ozel paketler.
uygun tarıfe ıcın en kısa yol baska operator faturasıza gecıp 1 ayl ıcınde gerı donmek mıdır ?
-
Adıma kayıtlı 2 tane boşta hat var iptal olsun istemiyorum. Kapanmasın diye takibide zorluyor operatörlerde bir tarife vardı sadece tkü ödeyip bu takibi ortadan kaldıran bilen varsa bilgi berebilirmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6-10 gb arası 200 tlye kadar hangi paketler var arkadaşlar? vodafone ya da türk telekom teşekkürler
-
-
şuna geçen var mı aktif mi acaba?
-
Hocam ttkom kesinlikle önermiyorum. Merhaba25 paketi için turkcellden taşındım 2 gündür uğraşıyorum en az 25 kez aramışımdır müşteri hizmetlerini paketi tanımlamıyorlar sistem hatası deyip oyalıyorlar. 10 gün uğraşan cimere kadar giden arkadaş var.
27 Mart iki ayrı hattımı Vodafone'a taşımak için bayiden geçiş işlemlerimi başlattım. Bir hattıma ertesi gün numaramın taşınacağı bildirimi geldi ve o saate sim kartımı takıp çalıştırdım. Diğer hattıma herhangi bir mesaj hala gelmedi.
28 Mart günü de farklı bir hattımı gene Vodafone'a taşıma talebinde bulundum aynı bayiden. Gene ertesi gün şu saate numara taşıma tamamlanacaktır diye sms geldi o hattıma ve gene sorunsuz geçişimi yaptım.
3 hattan 2 tanesini sorunsuz bir şekilde taşınmış oldu. Vodafone'a durumu bildirdim güya 2 gündür tarafıma dönüş yapacaklar ama arayan soran hala yok. Yasal süreç geçmesine rağmen hala geçişim tamamlanmadı.
Bayram vesilesi ile bayide şuan kapalı olduğu için gidip bilgi almam da mümkün değil. Niçin böyle oldu anlam veremedim. Nasıl bir süreç izlemem gerekiyor acaba? Durduk yere Mart fırsatları altında bulunan paketleri kaçırmak istemiyorum.
-
bayiden yapın 2 hat taşıdım 4 aydır 115 tl ye kullaniyoruz
115 tl ye kullandığınız tarife hangisi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell Rahat tarifesine geçip herhangi bir paketin tekrarsız olanına geçerseniz paketin süresi bitince yenilenmez, her ay TKÜ fatura edilir.
Veya herhangi bir operatörün faturasızına geçip 6 ayda bir TL yükleyin o da yeterli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan cayma bedelsiz kullanılabilecek tarife var mı? 6 ay sonra operatör değiştireceğim için 12 aylık taahhüte girmek istemiyorum ama o eski taahhüt bittiği için de tarifemin fiyat çok abartılı şekilde yükseldi nasıl bir çözüm olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X