Bildirim
en uygun toshiba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu cevap verecek? -
quote:
Orjinalden alıntı: RCT
arkadaşlar 2000 ytl ye kadar bütçem var. Toshiba almaya karar verdim sayılır.
internet amaçlı kullanacağım.arada bir pes gibi oyunlar oynayabilirim.
sizce en uygun fiyat/performans a sahip model hangisi?
bir de toshiba ile hp nin servis kalitesini karşılaştırırsak ?
oyun okaadar önemli degilse sana yeni toshıba a300 serilerinden a300-15g yi öneririm fiyatı 1800 civarı özellikleri senin aradıgın kriterlere uygun oyun da oynayabilirsin pes gibi oyunları takılmadan oynayacagını düsünüyorum.
servislere gelince hp zaten sorunlu markadır. bundan önce hp vardı bende ama aldıktan 2 ay sonra elimde kaldı. servis bakımından toshıba servisleri mükemmel işini layıkıyla yapıyolarzaten toshıba öle sorunlu bi marka degil kolay kolay servise işin düsmez
-
http://se.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?LNG=25&service=SE&PRODUCT_ID=150493&toshibaShop=false#0
ilgin için teşekkürler arkadaşım, önerdiğin aleti inceledim, fiyat olarak 200 ytl fark var ancak özellikler arasında oldukça fark var;
önbellek, ram,ekran kartı, veri yolu vs a200 23u da daha iyi. 200 ytl ye değer sanırım. -
quote:
Orjinalden alıntı: RCT
http://se.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?LNG=25&service=SE&PRODUCT_ID=150493&toshibaShop=false#0
ilgin için teşekkürler arkadaşım, önerdiğin aleti inceledim, fiyat olarak 200 ytl fark var ancak özellikler arasında oldukça fark var;
önbellek, ram,ekran kartı, veri yolu vs a200 23u da daha iyi. 200 ytl ye değer sanırım.
a300 yeni bi kasa oldugu için ve tasarımı benim cok hosuma gitmişti bendede a200-1ah var ama a-300 serilerinin kasasını görünce hiç hosuma gitmiyor ben birazda o yönden önerdim.
-
w23 alabilirsin su anda bimeks te kampanyada 2100 e alirsin, ben aldim 2 gün önce.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X