Şimdi Ara

EN UZUN KAÇ MT VGA KULLANDINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 15 mt lik kabloyla düzgün görüntü alamıyorum bi türlü. ekran çoklayıcı da denedim 350khz lik. ona rağmen olmadı. hatta çoklayıcının özelliklerinde 60 mt ye kadar diyodu... bilgisi olan var mı bu konuda???

• 20-25 mt kablolar var fakat kablo kalitsi önemli mümkünse ucları altın kaplama olsun

EN UZUN KAÇ MT VGA KULLANDINIZ?
  • Benim kullandığım VGA kablosu 15 Metre. 4-5 sene önce almıştım fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı almıştım. Kablo baya bir kalın.
    CRT monitör kullanıyorum. Görüntü de her hangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet20006 -- 10 Mayıs 2009; 16:50:16 >
  • ben lcd monitörle kullanamıyorum. aceba crt olması farkeder mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninca

ben lcd monitörle kullanamıyorum. aceba crt olması farkeder mi?

Yok farketmez, mesela projeksiyonlarda da uzun kablo kullanılır ama sorun olmaz. Bence sizin kablodan kaynaklı
  • VGA yerine DVI kablo kullanırsan sorunsuz bağlantı sağlayabilirsin. vga da uzak yere görüntü aktarmak genelde sorun çıkarır.
  • ama monitörün DVI girişi yok. dönüştürücü bulsam iş görür heralde...
  • iş yerinde projeksiyonlarda 20 metreye kadar kablo kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık daha. Kablonda sorun olabilir farklı bir kablo dene
  • wireless görüntü aktarıcılar satılıyo, olmazsa onlardan kullanın. kaliteli kabloya o kadar para vermektense bu daha mantıklı gibi.

http://www.hepsiburada.com/tranwo-gigaair-2828-kablosuz-ses-ve-goruntu-aktarici/productDetails.aspx?categoryid=17343&productid=evtranwoga2828
  • bunlar çok daha uzun mesafeler için ayrıca monitöre bağlamak için kablo kullanıcaksın üstüne birde güç için ekstradan birde elektrik kablosu gerekecek. kullanım yerine göre tabi iyidirde

quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

wireless görüntü aktarıcılar satılıyo, olmazsa onlardan kullanın. kaliteli kabloya o kadar para vermektense bu daha mantıklı gibi.

http://www.hepsiburada.com/tranwo-gigaair-2828-kablosuz-ses-ve-goruntu-aktarici/productDetails.aspx?categoryid=17343&productid=evtranwoga2828

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan26 -- 20 Mayıs 2009; 13:02:15 >

• lcd'ye aktarım için bunlar randımanlı değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

wireless görüntü aktarıcılar satılıyo, olmazsa onlardan kullanın. kaliteli kabloya o kadar para vermektense bu daha mantıklı gibi.

• genel olarak kullananlar pek memnun değil bu kablosuz zımbırtılardan. sanırım en mantıklısı kaliteli hdmi kablo alıp iki ucuna dönüştürücü takmak olucak. hem kablo kalınlığı da daha az vga ya göre...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.