Şimdi Ara

En Uzun Pil Ömrü İçin Seçilmesi Gereken İşletim Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antmqr -- 13 Nisan 2014; 10:05:12 >

• maddeler icin tesekkurler uygulamayi dusunuyorum.
  • windows xp ve w7 arasinda farki anladik da w7 surumleri arasinda nasil fark oldu ki hem ultimate arkada bir cok program calistiriyordu sanki ilginc.
  • windows ultimate en iyi sürümü en performanslısı aynı zamanda.leptopu fişte kullanırken bunlar çok önemlideğil ama bataryada kullanmak istediğinizde fark edecektir özellikle bunlarda kablosuz bağlantı,ekran parlaklığının ortalama yarı yarıya düşürülmesi fark edecektir.oyun gibi uygulamalarda yüksek performans modunda oynamanız gerektiği için batarya süresi neredeyse yarı yarıya düşecektir.bu durumlarda fişte kullanamkta yarar vardır zaten mümkün olduğunca batarya üzerine takılı fişte kullanın dışarıda kullanamk istediğinizde muhtemelen kablosuz bağlantı kullanma durumunuz olacaktır onun için bu maddelerde bazılarını yerine getirmeniz zor.lazım olan programlar kullanılıp arka planda çalışan virüs programı dışında diğerlerini kapatabilirsiniz.başlatta msconfig yazın çıkan pencerede başlatma yerinde yazan programları iptal edebilirsiniz,bu durum aynı zamanda pc başlangıcınıda hızlandırır.yinede windows çok uygulama çalıştıran ram kullanan işletim sistemidir bukadar fark etmez işletim sistemiyle okadarda alakalı değildir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 7 Aralık 2011; 21:39:20 >

• performans açısından ultimate kullanılabilir tabiki her nekadar uygulama çalıştırsa da yukarda dediğim ayarları yapasanız programların arka planda gereksiz çalışmasını önlersiniz.
  • güç seçeneklerinden kendine uygun güç planı oluşturabilirsin.batarya sağlığı açısından nasıl kullanacağını biliyormusun.sağlıklı kullanmadıktan sonra süreleri nasıl yaparsan yap önemli değil,bataryada elinden geldiğince kullanmamaya bak evdeyken özellikle fişe takılı kullan haftada 2-3 kez pil uyarısı alana kadar doldur boşalt yapabilirsin batarydada fazla kullanırsan aşırı doldur boşalt çabuk yıpratır.batarya fişe takılı olsa dahi üzerinde bulunsun tam dolduğu zamna gücü keser fişten beslenir.bu durumda bataryanın takılı olup olmaması aynı durumdur.elektrik kesintilerinde işin yarıda kalmaz makinen korunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.