Şimdi Ara

En yakın arkadaşım yarın cezaevine giriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, en yakın arkadaşım gereksiz basit bir nedenden ötürü yarın cezaevine giriyor. Aslında son mahkeme geçen seneydi 4 ay açık cezaevi cezası almıştı. Bugün plan yaptık yarın denize gidrlim akşam mangal yapalım falan diye. Az önce mesaj atmış yarın cezaevine giriyorum haberin olsun iyi geceler diye. Telefonu da kapalı insan yerini saatini bişeyleri söyler yaa. Basıp gidecem evine birazdan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kafaya ne takıyon o bile takmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Kafaya takmasa gel konuşalım biraz der çok dert etmiş ki karı gibi trip attı mesaj atıp kesti konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: linkorn

Kafaya takmasa gel konuşalım biraz der çok dert etmiş ki karı gibi trip attı mesaj atıp kesti konuyu.
    boşver yat gitsin benim en yakın arkadaşım askere giderken ısmarlasmak icin beni aramıstı uykum bölünmesin diye suratına kapatmıstım suan eskisinden daha iyi arkadaşız

• Bu adamın konularına inanasım gelmiyor.

Daha önce bir çok olayda palavra attığına şahit oldum

• nedeni ne.

• Suçluların yeri cezaevi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silivriye gidiyorsa silivri ısındı sıcakken yatar çıkar soğumadan cezasını çeker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga yettin valla be bi git artık başımdan

• unraveling kullanıcısına yanıt
    Biriyle tartışırken krnarda duran bıçağı karşı taraf kullanmasın diye csmdan aymsk için rline aldığı anda karşı taraf(ev arkadaşı) haksız olduğu konuyu uzatarak kavgaya dönüştürüp üzerine atlıyor. Bıçak yanağını yarmış façalı bir tipi okuyor. Bizimki hastaneye falan götürüyor ilgileniyor ama yine de ceza yedi.

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bile 5 yıldır her türlü değere ve kişiye sövdüm. Sonuç yok. Bence erteleme almalı ve 5 yıl olayına geçilmeliydi. Son heyetimde biri vardı. Bu suçum başka bir suç. Ölümüne darp etmişti birini ama hapse girmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sennheiser Orpheus II -- 1 Temmuz 2020; 0:40:14 >
  • Denetim felan kurtarmıyor mu ne kadar yatarı var. Bizim sevdiklerimizfde içeride.
    Onun için yapacağın en güzel şey görüşlerine gitmek eminim iyi gelecektir.
    Orada da rahat yatilmiyor heleki paran yoksa

• t0sbaga kullanıcısına yanıt
    Sanırım 6 ay sçık cezaevi ve bir miktar para olmasın lazım cezasının. Yani ne zaman yatacağı belli değildi bi anda gelince haber şok olduk. Ziyaretine tabi gideceğiz bakalım.

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    Allah kurtarsın umarım kısa zamanda özgürlüğüne kavuşur.

• t0sbaga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Biriyle tartışırken krnarda duran bıçağı karşı taraf kullanmasın diye csmdan aymsk için rline aldığı anda karşı taraf(ev arkadaşı) haksız olduğu konuyu uzatarak kavgaya dönüştürüp üzerine atlıyor. Bıçak yanağını yarmış façalı bir tipi okuyor. Bizimki hastaneye falan götürüyor ilgileniyor ama yine de ceza yedi.

Alıntı

metni:
    csmdan aymsk için rline aldığı 

?

• quote:

Hocam ayıptır sorması ilkokul da anlatım bozukluğu dersinden kaç puan aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.