Şimdi Ara

En yakın arkadaşımla düşman gibiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 senelik dostumla 1 senedir düşman gibiyiz. Attığımız mesajlara bilerek geç cevap veriyoruz, her yapılan harekette art niyet arar olduk, konuşurken samimi değiliz eskiden birimiz bir şey başardığında diğeri onun için sevinirdi artık neredeyse her şeyimiz rekabete dönüştü

1 senedir çok yalnız hissediyorum her şeyimi anlattığım her şeyi beraber yaptığımız insanla dost görünümlü düşman olduk yani
    Bir daha böyle bir arkadaş bulabilir miyim yada bu arkadaşlığı kurtarabilir miyiz bilmiyorum
    Lütfen bir yol gösterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açık açık konuşmaktan başka bir çaren yok.
  • Kurtarman zor maalesef,bu soğukluk girdiyse aranıza büyük ihtimalle yollarınız ayrılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Açık açık konuşmaktan başka bir çaren yok.

Ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum söylemekten de korkuyorum ve düşündüğümün tek taraflı olmasından

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Kurtarman zor maalesef,bu soğukluk girdiyse aranıza büyük ihtimalle yollarınız ayrılır.

Bende yollar ayrılacaksa ayrılsın artık diyorum ama illaki dönüp dolaşıp birbirimizi arıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëzreal

quote:

Ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum söylemekten de korkuyorum ve düşündüğümün tek taraflı olmasından

1 senedir kendini yalnız hissediyorsan,zaten çoktan kaybetmişsinizdir birbirinizi.6 yıllık dostluklarda hep birbirinizin desteğinizi hissetmişsinizdir.Yalnız kaldığında,moralin bozuk olduğunda senin yanında olmuyorsa sana desteğini hissettiremiyorsa(aynısı senin içinde geçerli)sizin dostluğunuz bitmiştir.İkinizden birisi ciddi bi şekilde alttan alıp durumu kurtarabilir aslında ama diğer kişide bu fedakarlığa yanıt vermiyorsa uzatmanın pek bir anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

1 senedir kendini yalnız hissediyorsan,zaten çoktan kaybetmişsinizdir birbirinizi.6 yıllık dostluklarda hep birbirinizin desteğinizi hissetmişsinizdir.Yalnız kaldığında,moralin bozuk olduğunda senin yanında olmuyorsa sana desteğini hissettiremiyorsa(aynısı senin içinde geçerli)sizin dostluğunuz bitmiştir.İkinizden birisi ciddi bi şekilde alttan alıp durumu kurtarabilir aslında ama diğer kişide bu fedakarlığa yanıt vermiyorsa uzatmanın pek bir anlamı yok.

Hocam birbirimize destek oluyoruz aslında beraber eğleniyoruz da ama sanki arkadaşlığımız savaş gibi psikolojik üstünlük kurma üstüne

Bu durumu nasıl bir fedakarlık yaparak kurtarabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyük kaos çok yaklaştı
    5 ay önce açıldı
    Bir Tek Bizim Hayatımız Kötü
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam birbirimize destek oluyoruz aslında beraber eğleniyoruz da ama sanki arkadaşlığımız savaş gibi psikolojik üstünlük kurma üstüne

Bu durumu nasıl bir fedakarlık yaparak kurtarabilirim

Biriniz egosunu ve gururunu bir kenara bırakıp diğerine eski günlerdeki yaklaşırsa olabilir.Adım atmak istiyorsan mesajına geç cevap verme,sıkıntılı zamanlarında yanında ol,desteğini hissettir,başarılarını tebrik et,hatta en garantisi bir yere davet et ve buluşun.

Demek istediğim eski günlerdeki gibi davran.Eğerki bu adımlarına rağmen sana karşı halen aynıysa orada bitir arkadaşlığını mesaj dahi atma.Zorlamanın anlamı yok.O kadar senenin hatrına denenebilir,en azından arkadaşlığınız bitse bile senin vicdanın rahat olucak çünkü elinden geleni yaptın.O kaybetmiş olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu kafam iyiyken ben açtım sandım
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• bendede aynı sorun vardı yol verdim gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.