Şimdi Ara

En yakın arkadasınız sınavda sizden yüksek yapsa kıskanır mısınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle hayır.Onun adına sevinirim hatta.Dostluğumuz sadece derslerden ibaret değil.Ama yakın arkadaşımın bazen benden sürekli kötü yapınca kendini kötü hissettiğini düşünüyorum arada o hissiyatı verebiliyor bana.

• sınav sonucunu açıklandıktan 2dk sonra beraber öğrendik 7 gibi falan ben 2.8k o 160k yaptı ama böyle bir düşünce yoktu, arkadaşlarınızı iyi seçin ben de asla kıskanmazdım çalışkanlık ve soğukkanlılıkla alakalı en nihayetinde

• Vay be bu forumdaki insanlar saglammis gercekten.Bizim dersanede millet birbirini bıcaklayacaklar neredeyse rekabetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt

Hocam kimse sinanmadigi gunahin masumu degildir diye bir soz vardi. Burada olursa gecerse gibi soylemler daha yasanmadigi icin bilemiyorum. Hani surekli beraber olursunuz seni farkla gecer o zaman kendini salak gibi hissedersin bence cunku ayni eforu sarf etmissiniz ama bu hasetlik derecesinde olmaz kesinlikle ruh sagligi yerinde olan biri icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemelerde aynı yaptığım bir arkadaşım vardı.. Okul başından beri hep beraber takılırdık ederdik. İkimizde birbirimizden iyi bir şeyler beklerdik. Tabi kısmet olmadı. O EA 830.oldu bense 40k yaptım. Kıskançlık olmadı ama neden ben yapamadım tarzı bir his oluştu. Ya aynı yapıyorduk ediyorduk, neden böyle oldu? Diye sorarım hala bazen kendi kendime. İmrenirim, gurur duyarım kendisiyle. Aram da hala iyidir, ne kötü olduk ne bir şey. Kıskanmak iki günlük bir dünya için saçma bir şey.
  • En yakın arkadaşını kıskanıyorsan demekki en yakın arkadaşın değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.