Merhabalar. Tam bir bilgim yok ama. Eğer kaydınız silinmiş ise celp işlemlerini başlatıp askere gitmeniz gerekli. Eğer öğrencilik kaydınız devam ediyorsa öğrenci belgesi ile tecil ettirebilirsiniz. Mutlaka askerlik şubesine gidip derdinizi anlatın onlar detayo biliyordur. @BurakTirpanli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turko03 -- 2 Şubat 2021; 9:59:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En yakın askerlik şubesine müracaat ediniz (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
92 doğumlular üniversitede kaydı olsa bile 29 yaş sınırından dolayı daha ileri tarihe tecil ettiremiyor bildiğim kadarıyla. Ya yüksek lisans ile ya da üniversiteyi bitirip tecili uzatma şansı var. -
Dün sabah yoklama kaçağısınız diye mesaj geldi. E-devletten askerlik durumuna baktığımda en yakın askerlik şubesine müracaat edin diyordu. Bu sabah gittim öğrenci belgem ile. Oradaki görevli üniversitedeki öğrenci işleri ile konuş onların sisteme girmesi lazım senin belgelerini dedi. Öğrenci işleri ise zaten tecilli olduğumu sistemde gözüktüğünü söyledi. Şu an baktım ve evet gerçekten tecilli gözüküyorum. Askerlik şubesine müracaat edin diye yazı çıkmıyor artık.
Merak ettiğim nokta benim bundan sonra bir şey yapmama gerek var mı? Yoklama kaçağı cezası falan çıkar mı ileride.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turko03Merhabalar. Tam bir bilgim yok ama. Eğer kaydınız silinmiş ise celp işlemlerini başlatıp askere gitmeniz gerekli. Eğer öğrencilik kaydınız devam ediyorsa öğrenci belgesi ile tecil ettirebilirsiniz. Mutlaka askerlik şubesine gidip derdinizi anlatın onlar detayo biliyordur. @BurakTirpanli
Şu an pasif. Kayıt yenilemeye 12 gün var. GBT'ye yakalanmamam lazım 12 gün sonra harç yatıracağım o zaman şubeye gideceğim ben 26 temmuz 1992 doğumluyum 29 yaşımı doldurmadım henüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X