Şimdi Ara

En Yakınım olandan nefret ediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 Yaşındayım evli barklı bir insanım Babam hayatım boyunca hiç yanımda olmadı kendinin durumu çok iyidir ancak ben küçükken evlendi gitti bir kadınla şimdiki kızlarına yağdırıyor ancak bana koklatmıyor bile herşeyimi yalnız ve desteksiz yapmaktan çok sıkıldım resmen babamdan tiksiniyorum hayatımın hiç bir anında yanımda olmadığı için Allah bin belasını versin evlat hakkımıda haram zıkkım ediyorum ona onun benim üzerimde babalık hakkında hiç hakkı yok vebalim yakasını bırakmasın inşallah. Çok sıkmıştı bu beni rahatlamak için yazdım.

• okurken "ulan ben mi yazdim bunlari diye düsündüm hayatimi yazmissin. benim de 12 sene evvel annemle babam ayrildiktan sonra baskasiyla evlendi. iyiki de ayrilmislar zaten kavgasiz günümüz geçmezdi, neyse bu konumuz degil.

bu zamana kadar bayramlarda giderdim yanina cagiriyordu 3 senedir hep bahane bulup gitmiyorum. zamaninda biz sofraya peynir koyamazken adam gününü yeni esiyle 7 yildizli otellerde geçirirdi. bir de utanmadan bana otellerinin ne kadar muhtesem oldugunu anlatirdi aman efendim yemekleri söyle güzel, hamami böyle güzel, görgü okumayla ögrenilmiyor demek ki. 21 yasına geldim ne zaman birisi babasindan bahsetse mahzun olurum.

velhasil 2 ayda bir arar 2 dk mecburiyetten konu?uruz o kadar.hiç sevmem kendisini adama "baba" derken bile çok acayip hissediyorum. sokakta tanimadigin bir insana söylermis gibi. yakinda postayi koyup tamamen ilisigi kesmeyi bile düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 22 Ocak 2015; 3:30:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

okurken "ulan ben mi yazdim bunlari diye düsündüm hayatimi yazmissin. benim de 12 sene evvel annemle babam ayrildiktan sonra baskasiyla evlendi. iyiki de ayrilmislar zaten kavgasiz günümüz geçmezdi, neyse bu konumuz degil.

bu zamana kadar bayramlarda giderdim yanina cagiriyordu 3 senedir hep bahane bulup gitmiyorum. zamaninda biz sofraya peynir koyamazken adam gününü yeni esiyle 7 yildizli otellerde geçirirdi. bir de utanmadan bana otellerinin ne kadar muhtesem oldugunu anlatirdi aman efendim yemekleri söyle güzel, hamami böyle güzel, görgü okumayla ögrenilmiyor demek ki. 21 yasına geldim ne zaman birisi babasindan bahsetse mahzun olurum.

velhasil 2 ayda bir arar 2 dk mecburiyetten konu?uruz o kadar.hiç sevmem kendisini adama "baba" derken bile çok acayip hissediyorum. sokakta tanimadigin bir insana söylermis gibi. yakinda postayi koyup tamamen ilisigi kesmeyi bile düsünüyorum.

Aynen vallahi en son araba alacağım dedim bana sende kat 3-5 tamam dedi arabayı buldum yok bu araba şöyle bu böyle eşek gibi 1 aydır dolanıyorum şimdi vazgeçti tam dönüyoruz bide yolda anlatmazmı kızına sıfır almışlarda hiç sıkıntı yaşamamış mış kendi passatındanda çok memnunmuş sende sıfır al diyor e dedim kim ödeyecek baba onu ödersin diyor yemin ediyorum çileden çıkartıyor sanki hayatımı ve durumumu bilmeyen biri umurunda değil adamın resmen bana hava atıyor yaw

• Öyle babaya ne kadar sövsen az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam senin durumunda bi dünya insan var benim etrafımdada var.. adam mantıklı düşünse inan sana yakın olurdu. çünkü kızları bi gün evlenip gidicek o zaman anlıcak herşeyi.. Allah yardımcın olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

okurken "ulan ben mi yazdim bunlari diye düsündüm hayatimi yazmissin. benim de 12 sene evvel annemle babam ayrildiktan sonra baskasiyla evlendi. iyiki de ayrilmislar zaten kavgasiz günümüz geçmezdi, neyse bu konumuz degil.

Aynen vallahi en son araba alacağım dedim bana sende kat 3-5 tamam dedi arabayı buldum yok bu araba şöyle bu böyle eşek gibi 1 aydır dolanıyorum şimdi vazgeçti tam dönüyoruz bide yolda anlatmazmı kızına sıfır almışlarda hiç sıkıntı yaşamamış mış kendi passatındanda çok memnunmuş sende sıfır al diyor e dedim kim ödeyecek baba onu ödersin diyor yemin ediyorum çileden çıkartıyor sanki hayatımı ve durumumu bilmeyen biri umurunda değil adamın resmen bana hava atıyor yaw

bazen kendime soruyorum. "ulan şimdi benim genlerimin yarısı bu adamdan mı geliyor" diye valla öyleyse çok kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.