Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işin siyasi partisi olmaz ötvnin kdvsini ödüyoruz.Yazik bu millete verginin kdvsini öduyoruz.Verginin vergisimi olur.Kimse sesini cikarmadikca daha cok yaslarlar.Akpde yaslar chp de yaslar kim gelirse gelsin bu vergiyi kaldirmaz.Biz vatandas olarak biraz yanlisa yanliş demeliyiz artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım ki şuraya yazıyorum , bugün deseler ki 10bin lirada bu sefer kdv arttımı yapıyoruz yine millet kuyrukta araba bekler ben şu haliyle sıfır araba'da ikinci el arabada almayı düşünmüyorum 2011 yılında b sınıfı en dolu dizel araçlar 38-39dan yukarı değilken şuanda 65bin liralardan bahsediyorlar resmen d sınıfı aldığımız arabayı 2016 yılında b sınıfına indirgemek zorunda kaldık
  • hoper01 kullanıcısına yanıt
    benzin şuan doğu illerinde 5.01 - 5.02 kuruş arasında seyrediyor yakında bi zam ile batıda 5 bandına çıkar
  • Dün aldım benzini opetten 5.01 tlden... Bu halk herşeye lâyık...kimse sesini çıkarmıyor onlarda veriyor coşkuyu...helal olsun ne diyelim

• Adamlar dükkan açar vergi vermez, hastaneye gider ilacı vs oda bedava, asgari ücretten fazla yardım aldıkları söyleniyor. Kira derdi yok. Bu ülkenin insanları yaşam derdinde suriyelilerden öncede aç karnını doyurma derdindeydi. Kapımıza dayanmışmışlar. 3 milyon nedir ya. Kuveytin nüfusu 1 milyon. 3 milyon çoğu şehrimizin nüfusundan fazla. Türkiye maddi açıdan eli bol, zengin devlet değil mültecileri toplasın. Artan işsizlik, bunların sayesinde artan kiraları ne yapıcaz. Haremlik selamlık isteyen, pkk ya desteklerini esirgemeyen bu milleti kamplarda tutmak yerine heryere saldılar. Tavşan misali çiftleşip çoğalıyorlar birde. Toplum üzetindeki, sosyal yaşamdaki rezil etkileri 10 yıl içinde ortaya çıkacak. Hala insanlık demeyin. İnsanı, sınırları içinde yaşadığı ülke düşünür. kendi menfaatlerini düşünerek refah düzeyi, zenginliği artsın diye uğraşır. Burada tam tersi, vergi üstüne vergiyle fakirleştir. Ev fiyatları uçmuş, TL değersiz. Size 1 hafta önce afrikada bir tatil adasında yaşadığmı da özet geçeyim.

Katamaran turunda bir grup arkaşla gezideyken, yanımızdakiler türk olduğumuza inanamadı. Neden? Çünkü içip şarkı söyleyip eğleyorduk. Hala ve hala peçeyle gezen Türk kadınlarını Türkiye sanıyorlar.

• Aralıktaki indirimden vatandaştan çok devlet faydalansın diye anında çıkardılar yasayı zaten bizim yaşam standartlarımızı arttıracak bir yasa olsaydı en az 2-3 yılı vardı (bkz: AKK)
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşım devlet sen ben demişsin tamam diyelim öyle devlet afedersin vatandaşına it gibi davranıyor gençlerin çoğu demeyim artık hepsi işsiz milletin kapısında yatıyor kalkıyor iş bulabilmek için sokağa çıksan insanlar birbirine düşman gibi bakıyor kendini iktidarda tanımlayan kesimler milleti ezmeye çalışıyor trafikte millet barut fıçısı herkes birbirini dövmek için trafiğe çıkıyor böyle insanlar daha ne kadar yaşayabilecek fizik kimya biyoloji genetik okuyor adam bu ülkede adam özel güvenlik oluyor iş bulamadığı için pozitif bilim okuyan insanları sen işsiz bırakırsan riyakata önem vermeden sadece referansla işe alımları yaparsan bu ülkede üretim olmaz arkadaşım üretim olmayınca da ekonomi vergilerle döndürmeye çalışırsın o zamanda sonuç dolar euronun zirve yapması olur...
  • Zırt bırt araba değiştirenlere, 100binlik passat için 6 ay sıra bekleyenlere iyi olmuş varsın 200 bin olsun. Ülkenin sermayesini sırf kendi egoları ve zevkleri için çar çur edenlere bir önlem olarak görüyorum ben bu zammı. 40binlik araba neyine yetmiyor.
    Param var binerim sanane kardeşim diyorsan, paran varsa 5-10binlik zam sana koymaz kardeşim git 6 ay sıra bekle passat al sen, rahatına bak gelipte burada 5-6 bin için züğürtlük taslama o para senin çerez paran aslında senin asıl derdin belli...

Ayrıca orta düzey geliri olupta 80-90 binlik arabalara zam gelince çemkirenler neyin kafasını yaşıyor.Hayır kardeşim sen bu arabayı 4873198472 ay taksitle alabilesin diye yerli sermayeyi yurtdışına mı çıkaralım.Dibine kadar basın zammı, yılda bir yeni model araç alan görgüsüzlere olacaktır olan, kafası olan zaten ikinci el alıyor, egosu olan ama parası olmayan ise 43212134 ay taksitle son model sıfır alıyor.

Sen daha yerli araç üretemiyorsun gelip bunu sorgulamıyorsun, neden teknolojide geriyiz neden bilimde geriyiz bunu sorgulamıyorsun neymiş passata 5-10 bin zam gelmiş ülke batıyor kriz var öldük bittik. Ulan senin derdin biz neden araba üretmiyoruz bir an önce üretmeliyiz olmalı, bunu için çalışmalı birşeyler yapmalısın ama gelmiş burada son model passata binemeyeceksin diye çemkiriyorsun.
    Bu ülkenin teknolojik, bilimsel ve sanayi anlamında kalkınması için ne yaptın ki o arabaya binmeyi hakettiğini düşünüyorsun ? Anca bol keseden salla, herşeyi devletten beklemeyin kalkınma halktan başlar önce kendinizi geliştirin, bilime sanayiye önem verin, evde çakılıp boş boş diriliş izleyip göğsünüzü kabartarak olmuyor bu işler...

• Yaşam standardı iyi olsun diye uğraşmak yerine başımıza neler getiriliyor

• Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Müjde: ''ÖTV'sini ödeyene çok az bir ücret farkıyla araba hediye edeceğiz!''

Kaynak:http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314665

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

inşaatta kimse 1 koyup 10 almaz . hele kentsel dönüşümle tek tek yapılan binalarda zarar edenler batanlar bile var. çok sallamışsın.

Sallama kardeşim İstanbulda kentsel dönüşüm tamamen devleti yiyip harç parası vergi olmaksızın bina dikmektir. Çevremde bir çok tanıdık yapı denetimci var tam bir söğüşleme ve çıkar işi kentsel dönüşüm.

Size göre hava hoş demezsiniz ayranım ekşi batıyormuş inşaat yapanlar hehehehe ne komik.
  • >> EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN

Ollsun tabe yaww
    hatta
    2017'de de bi zam daha yapılsa yeridirr,
    üzerine de benzinin fiyatı
    8 lira olmalı mesela ...

Hem 150 binlik araca bin hemde 5 liraya benzinn all, olur mu !!
    yakışmaz bize

Çok şanslıyız
    devamını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 26 Kasım 2016; 14:41:37 >
  • hahaha enayi gibi alman arabası kuyruğuna girenler düşünsün. ben 12 senelik hyundai aracımı 10 sene daha kullanırım dert etmem. zaten az bile özellikle terörist destekçisi almanların araçlarına %200 vergi konulsun. şimdi bunu yazdım diye çok tepki gelir ama beter olun
  • Ben size X partisi yada y partisindenimmi dedim?Olan bitenler karşısında herkes cebini düşünmemesini gerektiğini vurgulamaya çalıştım ama anlayana!
    Neyse benide düşünmeyin cebimide! siz sadece ötv yi düşünün ki vatan ve milleti ben hem turk cumhuriyeti vatandaşı kimliğimle hemde asker kimliğimle düşunürüm.Yeterki siz daha iyi arabalara binebilin diye...
    Herşeyin bir bedeli var unutmayın....!Sizin ödeyeceğiniz o vergilerle o silahlar o askeri araçların bakımları yapılıyor.

• unutulur 1 aya kalmaz. bu millete bu müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Aynen

keşke başımızdakilerde bunu düşünse de trt müdüründen ilçe eğitim müdürüne kadar herkes lüks arabalara binmese.

yahu ecevit zamanında renoya biniyor diye bu millet kızıyordu ona biz HAKEDİYORUZ AĞA.

ecevitmi hani şu hastane köşelerinden memleketi yönetmeye çalışan , devlet bahçeliye geçici olarak başbakanlığı vermeyen, rahşan hanım ne derse yapan sonrada akp nin iktidara gelmesine neden olan ecevitmi. onu hiç rahmetle anmıyorum...

Hee doğru ülkenin her kademesine fetocu yerleştiren Ahmet NEcdet Sezezin atamadığı her rektör profun fetcu çıktığı şehide kelle teröriste sayın diyen. Terörsitle pazarlık yapan yapmadım deyip milleti uyutan kandırlan cep telefonu ile başkomutan olan ülkede tankların gezdiğini cümle alem bilirken dalaman da tatil yapıp kendi atadığı mitin olaydan haberi olmayan reisinin yanına gitte sana madalya taksın .

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

inşaatta kimse 1 koyup 10 almaz . hele kentsel dönüşümle tek tek yapılan binalarda zarar edenler batanlar bile var. çok sallamışsın.

Sallama kardeşim İstanbulda kentsel dönüşüm tamamen devleti yiyip harç parası vergi olmaksızın bina dikmektir. Çevremde bir çok tanıdık yapı denetimci var tam bir söğüşleme ve çıkar işi kentsel dönüşüm.

Size göre hava hoş demezsiniz ayranım ekşi batıyormuş inşaat yapanlar hehehehe ne komik.

Konuyu bilmiyorsunuz kentsel dönüşümde tek tek yapılan binalarda özelliklede kadıköy bölgesinde firmalar en fazla yaptıgının %30 unu alıyor. Kısaca 10 daireli bir bina yapılıyorsa 3 tanesi firmanın gerisi mevcut arsa sahiplerinin. 3 daireyi 3 milyona anca satar. 10 daireyi yapmayada o kadar harcar. Belki 100 -200 kazanırsa anca kazanır. Bölgedeki daire sahipleri herseyi lüks istiyor. Bizzat bu işin içinde çalışmaktayım.. Haa emlak konuta site yapanlar baska..

• Zihniyetini Ortadoğu çöplüğüne çevirmiş bir ülkeden bi cacık olmaz kimse kusura bakmasın. İşin kötü yanı bu güruhun yetiştirdiği çomar nesilin etkileri önümüzdeki 20-30 yıl etkisini kaybetmeyecek.
  • Hickimsenin kizmaya hakki yok yarin bir gun biseyler olsa yargilamaya calissalar adamlari adamlar hakli sonuna kadar.secime giriyorlar kazaniyorlar.isyan ediyorsunuz iyi hos ama bu oylari kim veriyor nerde bu 23 milyon kisi?

Ac bak trt haber e gene meydandalar her yer tiklim tiklim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Ben size X partisi yada y partisindenimmi dedim?Olan bitenler karşısında herkes cebini düşünmemesini gerektiğini vurgulamaya çalıştım ama anlayana!
    Neyse benide düşünmeyin cebimide! siz sadece ötv yi düşünün ki vatan ve milleti ben hem turk cumhuriyeti vatandaşı kimliğimle hemde asker kimliğimle düşunürüm.Yeterki siz daha iyi arabalara binebilin diye...
    Herşeyin bir bedeli var unutmayın....!Sizin ödeyeceğiniz o vergilerle o silahlar o askeri araçların bakımları yapılıyor.

Amma boşsun goygoycu neyin silahın yapıyorsun hala israilden iha alıyorsun. Çok boşsunuz akp ye laf gelmesin diye bu kadar çaba sarf etmeyin nedir bu taraftar kimliği ile parti tutmak be insanız biz insan ayıptır be hiç mi rahat yüzü görmesin bu halk hiç mi normal bir işçi araba almasın hiç mi normal kazandığı para ile tatil yapmasın.

Okadar muhafazakar geçinen iktidar var başta bırakın hadi araba almayı inançlı bir kimse normal çalışması ile çocuğu da okuyor ise hacca umreye gidemiyor nasıl para toplayıp gitsin illa faiz ile para mı alsın utanın az be pişknilğin dibine vurmuşsunuz halkın sırtında yemeyi normal görün devam.

sonra Diriliş Ertuğrul izleyip gaza gelirsiniz ortada gezersiniz ah siz o zamanın yöneticilerine kurban olun izliyorsunuz ama nafile bilmem nerede dans ediyorlar diye laf eden Kanuni den uçağını vurduğu ülkeye yağcılık olsun diye kıvrım kıvrım kıvrılan yöneticilere.

Madem öyle devlet adamları bıraksın zırhlı pahalı mercedes arabalarını hadi yiyor mu bu İslam bu mu Peygamber ahlakı.

Hz Peygamberin hırkası vardı hırkası heryerde övünürsünüz ama yapmaya geldimi zenginlik şatafat için kendini yiyen yöneticilere de şakşaktan geri kalmazsınız.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.