Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AmoR_

djfsalkjhsjkadllkasdhfhasdkj selam beyler konuda mesajlari okurken denk geldim.

Mehmet Şimşek acıklama yazmiş ya onun altıne yorum yazanlara baktım.

-A.RTE @memetsimsek siz kafayi yediniz galiba! gelin avrupaya bakalim refah icinde mi yasiyor 510 milyon
    -Huseyin Adalı @RTEvizyon @memetsimsek tabiki refah icinde yasiyolar, avrupaya gidersen anlarsin.

-A.RTE Huseyinadali67 @memetsimsek pardon da ben fransada yaşıyorum zaten...

-Klosterriter1234 @RTEvizyon Refah yoksa ne s...i arıyorsun orada g...veren dön memlekette 1300 tl asgari ücret ile çalış o zaman İş bulabilirsen tabi

Bunun ustune cevap verilemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw fiyat listesi açıkladı 1 hafta önce 120 ye aldığım araba 145.400 üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...
  • Benim Ülkem CENNET' tir, CENNET.....
  • Çok doğru bir tesbit yapmışsın da da'sı var ;

Şöyleki , 15 sene önce ötv yoktu 10.000 liralık araba 11,800 liraydı , ayrıca kredi çekme ihtiyacı hissetmiyordu memur işçi !!!

Çalışan maaşları alım gücü orta seviyelerdeydi bir ortadirek kavramı vardı memleketimde i şimdi fakir ve zengin var ortadirek aile de kalmadı anlayacağın.

Ayrıca çekilen kredilerin artmasındaki sebep hiçkimsenin cebinde herhangi bir ürün alabilecek yeterli nakitin kalmamasıdır , kullandırılan kredilerdeki artışla övünen bir devlet halkın zekasıyla dalga geçiyor demektir.İnsan durduk yere kredi çekip neden borca girsin kardeşim ? Eskiden memur işçi altına dövize yatırım yapar bankada para biriktirirdi sonra gider arabaysa araba evse ev (evide emekli olduğunda aldığı tazinat ve biriktirebildiği parayla ) alırdı. Şimdi sen bunu yapabiliyormusun tabi ki hayır çünkü kazancın ay sonunu getirmiyor !!!
    Aylık kazancı 3.000 lira olan bir adam karısı ev hanımı olsa iki de okul çağında çocuğu olsa bırak para biriktirmeyi ay sonunu çıkartabilse ne mutlu ona !!! Ama ekonominin e sinden haberi olmayanlar bize akıl veriyor kafatasının içinde taşıdığı kuyruk yağıyıyla işte ben bunlara kızıyorum !!!!

Herkes arabadan bahsediyor da kimse demiyorki neden kardeşim neden diye , neden biz bu kadar çok vergi ödüyoruz !!!

Yahu arkadaş vergi demek ülke battı demek , vergi demek borç demek , vergi demek işsizlik artıyor demek , vergi demek üretim yok demek , vergi demek yarın çocuğunun geleceğinin olmaması demek yani kısaca vergi demek açsın demek biraz akıl biraz düşünce birazıcık zeka kırıntısı be insan , hiç mi yok yahu biraz düşünün yazık vallahi yazık :(

Birde şu zihniyete akıl erdirmek ne mümkün , "yapsınlar müstehak " , " bağa ne ben hep 20 liralık gaz alıyom zağten" , " benim arabam yoğ arabası olanlar düşünsün" , "araba almasını biliyoo verecekler tabi iyi yapıyor devlet az bile yapıyor" , " artiz mi ulan ne arar artiz pazarda" sonuncusunu biraz tebessüm edelim diye yazdım ama gerçekten bu zihniyeti anlamak mümkün değil . Ya arkadaş sen devlete hesap soracağına kendi vatandaşına hemşehrine komşuna hatta akrabana kızıp sövüyorsun kafanı kullan be insan yazık yahu. Tecavüz yasası çıkacak dendi gündem bir değişti vatandaş sosyal sitelerden bir isyan etti yasa tasarısı hemen geri çekildi demekki birşeyler elbirliğiyle engellenebiliyormuş ama tabi bu yasa tasarısı da gündemi oyalamak için ortaya atılan bir şey değilse tabi fakat ne olursa olsun halk birleştiği zaman haksızlık karşısısnda önüne kim çıkarsa çıksın engel olamaz bunun en canlı örneğini 15 temmuz gecesi gösterdi bu halk !!!

Son olarak yıllarca vatandaşa mal edinmenin sadece ev olarak empoze edilmesi halkın tüketim alışkanlığının karın tokluğu , eğitim ve sadece ev olarak alıştırılması doğal olarak bugün yemek kültürümüzde pirzola biftek yiyebilenlere , eğitimde özel lise üniversitelere gidebilenlere , evin haricinde arsa çiftlik dubleks triplex hatta villa alabilenlere ve nihayetinde canımız bir çuval civata dediğimiz reno 12 ve tofaş şahin kültürüne isyan edercesine ortaya çıkabilmiş olan ama yine canım halkım tarafından lüks görülen OPEL , VW , HONDA , HYUNDAI , EN ÖNEMLİSİDE BMW , MERCEDES , AUDI araçların aslında normal araçlar olması bu ülkede yaşayabilen canım yurttaşlarıma gerçekten çok görülüyor ve lüks kavramının ne kadar bilinmediğini gün yüzüne çıakrtıyor , maalesef çok üzgünüm....

• "Bu hafta bmw mercedes alip 0 km den ilana koyan galerici"
    Bunu begendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar hain karaktersiz kaynıyor forumda herkes ülkede kötü birşey olsada tayyibe ve ülkeye saldırmak için bekliyor.Arkadaşlar kendinize gelin birlik olmamız lazımken neden bu düşmanlık tayyip düşmanlığı vatan hainliğine sürülüyorsa oturup bir düşünün.
  • Ya memlekette bmw alayim diyorsun adam sana 6 aylik beklemesi var diyor. Pesin 200bin lira para vereceksin adam yok zaten gelen arabalar satildi paşa gönlün isterse simdi kapora ver 6 ay sonra al diyor.

Size kalsa ulkte batti bitti cahilliginize guluyorum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Ulkenin ekonomisini vatandasin doviz almasiyla batacak hale getirenlere soylesene lafini.

Hani guclu ekonomiydik? Vatandasin doviz almasindan korkuyorsunuz.

Sonunuz kendi yalanlarinizdan olacak.

Takke dustu kel gorundu.

Bu ulke 15 yildir satila satila, vergiler hortumlana hortumlana bitmedi de vatandas doviz alinca mi bitecek.

Giderayak hala yalan konusuyorsunuz.

ben ekonomist değilim kardeş yalancı da değilim. ben devletimi düşünüyorum diyorum hiçbir partili değilim ve bu partiyede hiçbir oyumu vermedim. ülkenin dört tarafı yangın yeri görebiliyorsan eğer. bariz bizim kötülüğümüzü isteyen açıktan saldıran abd ve avrupa birliği var.

fanatiklik yapmak yerine devletimizi düşünelim diyorum. ne takkem var ne yalanım saygılı ol lütfen

Bu da yeni moda.
    Her seçimde akp ye oy atın sonra böyle zamanlarda yok ben devlet düşünüyorum filan.

İktidar istifa etsin devlet aynı saniye düzelir

ne kadar kolay insanlara kulp takmak. modayla işim yok arkadaşım vermedim vermiyorum dediysem öyledir. vermiş olsam verdim derim

bilmiyorum sizin yaşam biçiminiz nasıl ama ben yaptığım ve yapmadığım herşeyi söylemekten çekinmem. şu anda benim adıma yapmadığım

birşeyi hayır yaptın diyerek nasıl bir yanlışın içine düştüğünüzü görmüyorsunuz. vicdanınınızı kaybetmeyin arkadaş

kimseye yalan borcum yok. ben şahsi fikirlerimi söylüyorum. iktidar istifa ederse düzelir mantığıda çok gerçeksiz ve taraflı

Benim ailemde de var senin gibi devlete sahip cikalim ayagina Akp sempatizanligi yapan.

28 milyar dolar multecilere para akittin. Kimin parasi? Hangi orgutlere ne kadar para yardimi yapildigi belli degil. El Kaide uzantisi Al Nusra orgutune milyar dolarlik erzak ve silah yardimi, medikal destekte bulunuldu.

Tum dunyaya soyle bir Turk imaji cizildi:
    1- Turkler radikal Islamci cihad orgutleriyle yatip kalkan terorist bir millettir.
    2- Canli insan hayati ile vize serbestisi takasi yapacak, AB'ye salarim baah ustunuze heaaa diye santaj yaparak para isteyecek kadar yuzsuzlesmis ve alcalmis bir millettir.

Ben yillarca Ingiltere'de yasadim. Avrupa'da Turkten daha da nefret edilen bir irk yoktur. Insanlar bizi gorunce terorist deyip korkup kaciyor. Araptan bile bu kadar korkmuyorlar.

Bizi bu hale getirenler de, buna canak tutanlar da binlerce kez utansin diyecegim ama, bu zihniyetin suratina tukursen yarabbi sukur der. Koskoca Turk milletini tum dunyaya rezil ettiniz. 100 yil gecse bu leke ustumuzden silinmez...

ailendekileri bilmem kardeş dediklerimi okumuyormusun hala ben biliyorum... sana yalan borcum da yok inan inanma sıkıntı yok.

sen ingilterede yaşıyorsun ingizler kadar hain bir devlet varmı yokmu filimlere kadar konu olan. avrupada türkler hala sevilmekte

kendi ülkesini karalayacağım diye elin ingilizini öven vatandaşları görmekte üzücü be. ingilizleri övüyor bide. rezillik bir durum

yok bence. ingilizler dibindeki ülkelere demokrasi getirecek sözde haçlı zihniyetiyle milyonlarca insanın ölümüne sebep olacak

onların karşısında artık bizde birşeyler yapalım diyen devlet çıkarları doğrultusunda destek verecek belli güruhlara o ayıp olacak

ingiliz pkkya destek vericek sıkıntı yok devlet suriyede pkklıların karşısındakilere destek verek sıkıntı var. bence sen kendi

eziklik yaşayan ruhuna sor sen mi rezilsin ülke mi. bugün atatürkü savunuyorum diyenler pkklı cenazelerinde boy gösteriyorlar.

çözümsüreci denilen yanlışta ben ve benim gibi gerçekten ülkesini seven insanlar hükümete isyanını her şekilde söylüyordu.

bana avrupayı övüpte ülkemi kötüleyen insanın ülke sevgisinden bahsetme ingilterede yaşamana devam et

• Türk milleti hep birliktir zaten, artık şu laftan vazgeçin ya. Birliğiz herşeye eyvallah diyoruz zaten, çocuğu ölen babalar anneler vatan sağolsun diyebiliyor. Daha ne yapacak millet? Devlet b*kunu çıkarmasın diyeceğine millete laf söylüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 26 Kasım 2016; 15:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Haklisin bariz kotulugumuzu isteyen bir Avrupa ve Amerika var. Iste onlar da bu yuzden ulkeyi batiracak bir partiyi finanse ederek 15 yildir basimiza sardilar.

Bundan birkac sene evvel Erdogan, Time dergilerine kapak olurken, bati medyasi tarafindan yerlere goklere sigdirilamazken dostumuzdular. Simdi mi dusman oldular?

Ulkeyi ayaklara dusuren ayak takimini savunup bir de akpli degilim diyor. Buna kargalar bile guler.

ya arkadaş değilim diyorum niye anlamak istemiyorsunuz. işinize geldiği gibi konuşmayın allah aşkına akpli değilim oy da vermedim.

erdoğanı akp yi birilerinin getirdiğine bende eminim. ama getirenlerin istediklerini yapmayıp şu anda doğru şeyler yapmak istediğini

düşünoyorum. suçmu böyle düşünmek. akp ye oy vermeyip böyle düşünülemezmi yasakmı var. vermedim oy yaşımda 30 bu arada ne belediye

seçimlerinde nede genel seçimlerde akpye oy vermedim ben yalan borcum da yok.

taraflı eleştirmeleri bırakın doğruya doğru eğriye eğri deyin. şimdi aynı dediğin dergilerde diktatör diye gösteriliyor rte bakarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Zırt bırt araba değiştirenlere, 100binlik passat için 6 ay sıra bekleyenlere iyi olmuş varsın 200 bin olsun. Ülkenin sermayesini sırf kendi egoları ve zevkleri için çar çur edenlere bir önlem olarak görüyorum ben bu zammı. 40binlik araba neyine yetmiyor.
    Param var binerim sanane kardeşim diyorsan, paran varsa 5-10binlik zam sana koymaz kardeşim git 6 ay sıra bekle passat al sen, rahatına bak gelipte burada 5-6 bin için züğürtlük taslama o para senin çerez paran aslında senin asıl derdin belli...

Ayrıca orta düzey geliri olupta 80-90 binlik arabalara zam gelince çemkirenler neyin kafasını yaşıyor.Hayır kardeşim sen bu arabayı 4873198472 ay taksitle alabilesin diye yerli sermayeyi yurtdışına mı çıkaralım.Dibine kadar basın zammı, yılda bir yeni model araç alan görgüsüzlere olacaktır olan, kafası olan zaten ikinci el alıyor, egosu olan ama parası olmayan ise 43212134 ay taksitle son model sıfır alıyor.

Sen daha yerli araç üretemiyorsun gelip bunu sorgulamıyorsun, neden teknolojide geriyiz neden bilimde geriyiz bunu sorgulamıyorsun neymiş passata 5-10 bin zam gelmiş ülke batıyor kriz var öldük bittik. Ulan senin derdin biz neden araba üretmiyoruz bir an önce üretmeliyiz olmalı, bunu için çalışmalı birşeyler yapmalısın ama gelmiş burada son model passata binemeyeceksin diye çemkiriyorsun.
    Bu ülkenin teknolojik, bilimsel ve sanayi anlamında kalkınması için ne yaptın ki o arabaya binmeyi hakettiğini düşünüyorsun ? Anca bol keseden salla, herşeyi devletten beklemeyin kalkınma halktan başlar önce kendinizi geliştirin, bilime sanayiye önem verin, evde çakılıp boş boş diriliş izleyip göğsünüzü kabartarak olmuyor bu işler...

yazdıklarınızda haklılık payı var ancak yapılan şeyler ve hökümetin uygulamaları samimi değil. ülke dışına para çıkmasını hökümetimiz istemiyorsa şu yap işlet devretten bi an önce vazgeçsin önce. 3 kuruşluk malı eskiden 5 kuruşa yaparlardı. çaldı ama yaptı derdik para devletin kasasından yurt dışına çıkardı. şimdi yap işlet deret diye bişey buldular 3 kuruşluk işi 15 kuruşa 25 yıl taksitle yaptırıyolar. adam tek seferde kazanacağını 5 yılda kazanıyor, kalan 20 yıl yattığı yerden kaznmaya devam. tabi bu paralar yurtdışına çıkıp cari açığı da artırıyor. 15 yılda üretim yaptığımız yerler kapandı, devlet kurumları özelleşti, tarım cenneti ülkede yurtdışından saman ithal eder olduk.... anlatılacak konuşulacak tonla şey var. ancak hükümet samimi değil, destekleyenler de hangi kafada anlam veremiyorum. sanki 40 bin TLye aldığın araba 40 binde kalıyor. yarın yeniden araç almak durumunda kalacaksın bu gün 40bine aldığın araba yarın 70 bin olacak o zaman da 70 binlik araba neyine yetmiyor diyeceksin. veya 70 binlik makine alırken paran yurtdışına gitmeyecek mi. ülkede toplutaşıma rezalet,hayvanlar araçlarla insandan daha güzel taşınıyor.
    her vatandaş devletten daha iyi şartlarda yaşamak için düzenleme beklemelidir. devlet insanların yaşama şartlarını kötüleştirdiğinde vatandaş itiraz etmekte halıdır. ben kıt aklımla bu ülkenin imkanlarının biz vatandaşlaını daha iyi şartlarda yaşatabileceğini düşünüyorum. partizanlık yapmadan tüm siyasilerden de bunu isterim. bu benim hem hakkım hem görevim. ben vergi adaletinin sağlanmasını, tarikatçılığın son bulmasını (fetöden sonra menzil başladı), eğitimin düzene girmesini(akıllı tahta ve tabletle insanlar daha iyi eğitilmiş olmuyor), ülkede üretimin artmasını (ben kendi adıma 15 yıldır yatırımın üretime yapılmasını isterdim varsın yine tek şerit yolda seyehat edeydim ancak ürettiğim domates, bigisayar işlemcisi, bilgisayar programı veya topluiğne vb yurtdışında satılabilsin) kıssacası devletin görevlerini yerine daha iyi getirmesini istiyorum. bu işi de devletin dümenini tutan hükümetler yapmalı. bizler de talep etmeliyiz.
    Konuşulacak çok şey var ancak 15 yılda ülke ileri gitti ama diğer ülkeler kadar ileri gidemedi (yani geri kaldık, zamanın ilerlemesinden dolayı ilerlemişiz gibi görünüyor)
    yerli oto demişsiniz samimi olsalardı her türlü imkan vardı. bilmem ne köprüsü yapılana kadar saab satın alınır bir kaç sene işletildikten sonra ülkeye fabrikaları taşıyıp üretime devam edilirdi. yerli olmasına da gerek yoktu hazır iş işlet kazan gittikçe yerlileşsin. bakınız KKTC yerli elektrikli otomobil yaptı.
    şahsım adına ötvnin artmasına paramızın değersizleşmesine tepkiliyim ve protesto ediyorum. sandık başında oy verirken bu günleri göz önünde bulunduracağım.
    allah izin verirse kendi kazandığım para ile önümüzdeki sene 2. el f30 328 almayı çok isterim. belki cebimden 10-15 bin fazla çıkacak belki atandığım yerde otomobil bile kullanamayacağım. ancak bu ülkede paradan para kazanacağım günlere az kaldı.
    keşke bizlerde avrupa medeniyetlerinin seviyesine çıkabilsek. (bazı konularda çok ileriyiz ör:misafirperverlik ancak çok konuda çok gerideyiz ör:çocuk ve kadın istismarları)onlarla aynı medeniyeti yaşayalım da istemiyorum bizimki yükselsin daha iyi olsun istiyorum. keşke hepimizn kullandığı araçlar d-e serisi olsa
    neyse çok konuştum...

• elindiki telefonun markası ne herşeyimiz yurt dışı olmuş ne üretiyorlarsa elimizdekini satıp hemen onu alıyoruz ortadoğu çöplüğü deniyor sonrada. herkes kendine baksın. sıfır araba almayıverin arkadaş cari açık büyüyor neyle kapatacak devlet. bu cari açığada biz sebep oluyoruz yanlız iphonelarla passatlarla. çomar diyerek insanları küçümseyerek sizler alim aydın oluyorsunuz insanlık sizden sorulur sizler herşeyi iyi bilirsiniz değilmi. hadi ordan sensin çomar
  • Bunu bile savunanlar var. Aklıma şu donu olmayan adamın karikatürü geliyor.
  • Ne koydular be.
  • Tüketmeye devam ettikçe, tükenmeye mahkumuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    bu ülkeyi sevmek muhalefet olmakla olur gelene paşam gidene paşam diyip kralcılık yapıp her hatanın üstünü örterek olmaz bu işler daha düne kadar muhalefet fetöya bunlar terorist diyordu hiç birini duymadınız fetöye terörist diyenlere vatan haini dediniz yine asıl vatan hainliği bunları görmemek ve görenleri vatan hainliğiyle suçlamaktır siz kraldan çok kralcısınız devleti düşünmek objektif olmaktır birilerinin kulu kölesi olmak değildir
  • Bunca yıllık birikimi sata, sata , yandaşlara peşkeş çekerek bitirdiler, hiçbirimiz itiraz etmedik. Şu an elde ne var? Asfalt yol, yandaşların beton binaları, halkın borcu. Devletin ek vergilerden başka şansı yok. Bizi yönetenlere ve AKAPA lılara hakkımı helal etmiyorummmmm.
  • Çok doğru bir tesbit yapmışsın da da'sı var ;

Şöyleki , 15 sene önce ötv yoktu 10.000 liralık araba 11,800 liraydı , ayrıca kredi çekme ihtiyacı hissetmiyordu memur işçi !!!

Çalışan maaşları alım gücü orta seviyelerdeydi bir ortadirek kavramı vardı memleketimde i şimdi fakir ve zengin var ortadirek aile de kalmadı anlayacağın.

Ayrıca çekilen kredilerin artmasındaki sebep hiçkimsenin cebinde herhangi bir ürün alabilecek yeterli nakitin kalmamasıdır , kullandırılan kredilerdeki artışla övünen bir devlet halkın zekasıyla dalga geçiyor demektir.İnsan durduk yere kredi çekip neden borca girsin kardeşim ? Eskiden memur işçi altına dövize yatırım yapar bankada para biriktirirdi sonra gider arabaysa araba evse ev (evide emekli olduğunda aldığı tazinat ve biriktirebildiği parayla ) alırdı. Şimdi sen bunu yapabiliyormusun tabi ki hayır çünkü kazancın ay sonunu getirmiyor !!!
    Aylık kazancı 3.000 lira olan bir adam karısı ev hanımı olsa iki de okul çağında çocuğu olsa bırak para biriktirmeyi ay sonunu çıkartabilse ne mutlu ona !!! Ama ekonominin e sinden haberi olmayanlar bize akıl veriyor kafatasının içinde taşıdığı kuyruk yağıyıyla işte ben bunlara kızıyorum !!!!

Herkes arabadan bahsediyor da kimse demiyorki neden kardeşim neden diye , neden biz bu kadar çok vergi ödüyoruz !!!

Yahu arkadaş vergi demek ülke battı demek , vergi demek borç demek , vergi demek işsizlik artıyor demek , vergi demek üretim yok demek , vergi demek yarın çocuğunun geleceğinin olmaması demek yani kısaca vergi demek açsın demek biraz akıl biraz düşünce birazıcık zeka kırıntısı be insan , hiç mi yok yahu biraz düşünün yazık vallahi yazık :(

Birde şu zihniyete akıl erdirmek ne mümkün , "yapsınlar müstehak " , " bağa ne ben hep 20 liralık gaz alıyom zağten" , " benim arabam yoğ arabası olanlar düşünsün" , "araba almasını biliyoo verecekler tabi iyi yapıyor devlet az bile yapıyor" , " artiz mi ulan ne arar artiz pazarda" sonuncusunu biraz tebessüm edelim diye yazdım ama gerçekten bu zihniyeti anlamak mümkün değil . Ya arkadaş sen devlete hesap soracağına kendi vatandaşına hemşehrine komşuna hatta akrabana kızıp sövüyorsun kafanı kullan be insan yazık yahu. Tecavüz yasası çıkacak dendi gündem bir değişti vatandaş sosyal sitelerden bir isyan etti yasa tasarısı hemen geri çekildi demekki birşeyler elbirliğiyle engellenebiliyormuş ama tabi bu yasa tasarısı da gündemi oyalamak için ortaya atılan bir şey değilse tabi fakat ne olursa olsun halk birleştiği zaman haksızlık karşısısnda önüne kim çıkarsa çıksın engel olamaz bunun en canlı örneğini 15 temmuz gecesi gösterdi bu halk !!!

Son olarak yıllarca vatandaşa mal edinmenin sadece ev olarak empoze edilmesi halkın tüketim alışkanlığının karın tokluğu , eğitim ve sadece ev olarak alıştırılması doğal olarak bugün yemek kültürümüzde pirzola biftek yiyebilenlere , eğitimde özel lise üniversitelere gidebilenlere , evin haricinde arsa çiftlik dubleks triplex hatta villa alabilenlere ve nihayetinde canımız bir çuval civata dediğimiz reno 12 ve tofaş şahin kültürüne isyan edercesine ortaya çıkabilmiş olan ama yine canım halkım tarafından lüks görülen OPEL , VW , HONDA , HYUNDAI , EN ÖNEMLİSİDE BMW , MERCEDES , AUDI araçların aslında normal araçlar olması bu ülkede yaşayabilen canım yurttaşlarıma gerçekten çok görülüyor ve lüks kavramının ne kadar bilinmediğini gün yüzüne çıakrtıyor , maalesef çok üzgünüm....

• Ekim ayında araba almaya niyetlenip Aralık'a sarkıtanlar.
    Bu ay gelip "nasılsa Aralık'ta daha ucuza alırız" diyenler.

Temiz temiz "babayı" aldı. Alacak.

Uyanık insanları "temiz temiz" tokatlıyor ya bu devlet bazen sırf bu nedenle oy veresim geliyor
  • http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/soner-yalcin/erdogana-guven-sorunu-1345304/

benim için olay budur. bu yüzden ülkemize sahip çıkmalıyız. sırf muhaliflik yapacağız diye vatana düşmanlarla aynı yerde olmayın

devletimizi severken eleştirelim eyvallah. zammı kim sever abi ya ben zamdan dolayı mutlu değilim keşke range binsem vergisi olmasa

ama işin birde bu yönü var devletimize sahip çıkalım saygılar
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.