Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı dün teslim aldigimizami sevineyim burada magdur olan kardeslerimemi uzuleyim bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu daha başlangıç, sunroof'a ayrıca vergi, spor arabaya ayrı vergi, büyüklüğe ayrı vergi gibi bahsedilen başka şeyler de vardı, onları daha düzenlememişler, yakında onlar da gelir tahminimce. Şimdiye kadarki tahminlerim çıktı, dahası gelecek gibi ama inşallah burada dururlar.
  • Haram zıkkım olsun aldığınız vergiler.

• Buda burda dursun!!!!!!!!!!! (01.11.2016) da yazılmış

"FİYATLARIN ARTACAĞI KÜLLİYEN YANLIŞ"

Bakan Ağbal, yeni vergileme sistemi nedeniyle yeni araç fiyatlarında 50 bin liraya kadar artış olacağına ilişkin iddiaların külliyen yanlış olduğunu söyledi. Ağbal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kamuoyunda gerçek olmayan birtakım değerlendirmeler yapıldı. Otomobil satış fiyatında 50 bin lira artış olacağı, külliyen yanlış değerlendirmelerdir. Piyasaya yansıyan şekilde bir artış söz konusu değil. Araçlar segment ve çeşit olarak çok farklılaştı. Sadece motor silindir hacmine dayalı bir vergileme sistemi sürdürülebilir değil.

Otomobil sektörü Türkiye için staretjik; istihdam, yatırım, ihracatımız için stratejik bir sektör. Bu sektörde birşey yaparken özenli ve dikkatli bir yaklaşım içinde oluruz. O nedenle araç fiyatlarında şu kadar artış olacak değerlendirmeleri boş, geçersiz değerlendirmelerdir. Hükümet olarak vergi adaletine uygun yapıyı nasıl kuracağımıza ilişkin ayrı bir çalışma yapar uygulamaya sokarız." (Aysel Alp / HÜRRİYET)

• quote:

Orijinalden alıntı: tafo0911

Ona zam buna zam herseye zam. Maaslara zam yok mu?

Asgari ücret tespit komisyonu aralıkta toplancak.

İşveren temsilcisi 50tl zam önerecekmiş..

Devlet baba 100 tl..

33 dolar mı ne yapıyo..ben hemen dolar alıcam şahsen..

• An itibariyle memleket açık hava zorno film stüdyosuna dönmüştür. Geçmiş olsun.

• [link=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/11/20161125-9.pdf][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 25 Kasım 2016; 10:35:42 >
  • Ha ha ha, bakan açıklama yapıyor, azalan oranlı vergi sistemine geçmişiz, sizde zam diyorsunuz yaaa!

• quote:

Orijinalden alıntı: iongun

Dolar 3.5tl ye dayandı benzin 5 tl ye saçma ötv ye birde zam geldi yetmez ama evet. Devletümüze zeval gelmez inşallah

Apartmadan komşum var, hükümete toz kondurmuyor, kendisi öğretmen eşi hemşire, ne zaman denk gelsek ikinci cümleden sonra hükümet de hükümet diye başlıyor, görsen bunun için acaba paramı alıyor dersin,

Kendisi ay sonunu zor getiriyor, herşeyin çok pahalı olduğunundan şikayetçi, LPG li aracına aylık 50 lira gaz alıyor, aracını bir ayda sadece 3-4 defa yerinden kımıldatıyor, işe araçla giderse yakıt masrafının çok olduğundan şikayetçi, akşamları evin içinde sabah işe giderken giydiği montla duruyor çünkü evin içi 18 dereceye ayarlı bu gibi, çok yakarsa doğalgaz faturasının çok geldiğinden şikayetçi.

Ammaa velakin iş hükümete geldimi, ekonomi süper, dış politika süper, ülke huzur içinde diye hükümete laf kondurmuyor. Bugün seçim olsa oyum yine onlara diyor, sadece o değil, eşi, annesi, babası, kardeşleri, amcaları, dayıları, halalarına varıncaya kadar yedi göbek sülalesi hep pahalılıktan şikayetçi ama iş hükümete geldimi ortalık güllük gülistanlık.

Bunun gibi tonla adam var.

Bu kafa olduktan sonra bize geçiren daha çok olur.

• Dik dur eğilme bu millet seninle,Allah reisimize uzun ömürler versin fetocü şerefsizlere kalmayacak bu memleket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 25 Kasım 2016; 10:38:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsyan yok itaat var, takdiri ilahi diyelim

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Zamcık yaptık diyor resmen

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    İyi bir şey anlatıyormuş gibi anlatıyor zammı ya şaka gibi bu adamlar.
  • Az bile yapmışlar %5-%10 a ben zam demem. Kusura bakmayın ama bu millete AZ bile. en az %20-%25 yapsalardı keşke. Millet iyice kağnıya falan binecek. Açlıktan geberen gürcüler mercedes'e biniyor, büyük türkiye vatandaşları hala fiat :)

Yok efendim emisyona göre, yok efendim istiap haddine göre, yok efendim sınıfına göre dediler... Sonuçta yine fiyata göre bakıp geçirdiler :D :D Allah sonumuzu hayır etsin. Benzin olmus 5 TL dizel olmus 4,20 TL...
  • kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Aç kalınca anlayacaklar anca inşallah aç kalırlar da anlarlar.
  • devletin yaptığı insanları çok zor duruma düşürmek

satış danışmanıyım
    müşterim 50000 tl ihtiyaç kredisi kullandı
    ertesi gün araca fatura kesecektik otv zammı geldi kesemedik
    şimdi müşteri haklı mı haksız mı ?
    adam kapatmaya kalksa ceza ödeyebilir.boşu boşuna uğraşacak...
    çok yazık....
  • 40-70 arasında yüzde 3... 40 binin altında vergi Artısi yok. Düşük fiyatlı araçlarda vergi oranı düştü diyor bakan. Düşen ne ben anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa ile arayı bozduk, dün Rusya bağlantılı Suriye f 16 ile Türk askerine bomba attı, dolar uçuyor, dış borç uçuyor, çocuklarımızın geleceği karanlık oluyor, ÖTV zammı koyuyor, benzin dünyanın en pahalısı, pkk doğuda kol geziyor, Adana da bomba, askerde feto, yargı siyasî olmuş,,,durmak yoooooookkkk yola devammmmmmm

• Bence de, bu millete Aspava motoru çok. Zerre üzülmüyorum. Geçirmelerin her geçen gün daha da artmasını diliyorum.

Paranızı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, o para sizin cebinizde durmasın.

MZ falan bakın artık. Yağla benzini karışıtırır, depoya koyar gidersiniz. Hakettiğiniz bu.

Hahahaha!
  • Elinizde ki araciniza uzun yillar binin...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.