Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

Ak troller nerede

nasıl sıvayacakları konusunda toplantı yapıyorlardır.
  • Adamlar haklı çıktı beyler.

Bakan yalanladı çığırtkanlık yapmayın demişlerdi öylede oldu. 55 bin denen sınır 40 bin miş meğer. Biz su böreğini eleştiriyorduk meğer arkada kol böreği varmış

İndirim gelmedi diyenler şöyle düşünün; adam demek istiyorki 40 binin altındaki araçlara zam yapmadık şükredin.

Şunuda eklemek de fayda var, her ay araçlara zam geldiğini düşünürsek yakın zamanda B sınıfı araçların büyük çoğunluğu etkilenecek.
    Yeni düzenlemeler hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kimse ağlamasın başta siz ağlayanlar alıyorsunuz Türkiye zengin kardeşim göreceksiniz hiç etkilemicek satışları aksine artacak.

• ZAM ZAM ZAM

Zamınıza koydular

• Ekim kasim arasinda arabalar 1500 lira zamlanmisti. Ustune bu zam 4.5 milyar zamlandiracak. Ustune birazda bayi koyar. Ben 8-10 bin arasi zam bekliyorum. Beyler ikinci el piyasasi da artacak artik. Sifir devri cok yavaslayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaegemen

Basitçe bir hesap (Doğru mu?)
    Çıplak fiyatı 60.000 TL olan, 1.600 cc den küçük hacimli bir araç için;
    KURDAN KAYNAKLI ZAMLAR HARİÇ :
    DÜN:
    60.000TL+% 45 ÖTV= 87.000TL
    87.000 TL+% 18 KDV= 102.660 TL

BUGÜN:
    60.000TL+% 50 ÖTV= 90.000TL
    90.000 TL+% 18 KDV= 106.200 TL
    KÜMÜLATİF ZAM: % 3,44

Aynen bu şekilde hocam %3,44
    Tabi 2017 modeller geldiğinde bu + döviz + model yılı derken bize %10-12 yansır muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Tam bir muz cumhuriyeti.
    100 lira para kazanıyorum, 20 lirasını şak diye vergi alıyor sene sonu bir daha vergi alıyor, benzin alıyorum şak vergi, markete gidiyorum şak vergi ...

kısacası bizim memlekette vatandaşa yaklaşım " şak şak şak" şeklinde mi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuchell89 -- 25 Kasım 2016; 11:7:43 >
  • hala ekonomik kriz olmadığını iddia eden var mı acaba
  • Başbakanın, "Halkımız rahat olsun, ekonomimizin temeli sağlam" cümlesindeki sağlam temel ifadesi "fahiş vergiler"dir.

• geçen ay audi a3 almak için bayiye gittim... araç yok dendi .peki sipariş vermek istiyorum dedim..3 ayda gelir dedi..tamam dedim...ama sipariş alamıyoruz .audi nin kota açmasını bekliyoruz dedi..
    yani 3 ay sonrası için bile sipariş veremedim...

millet olan araçları içmiş ..sonrada yok araç pahalı..yok millette para yok..

hikaye ..devlet dahada artırsın fiyatları iyi olmuş..
    benim gibi çoğu insan keyfinden değiştiriyor araçlarını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem742

devletin yaptığı insanları çok zor duruma düşürmek

satış danışmanıyım
    müşterim 50000 tl ihtiyaç kredisi kullandı
    ertesi gün araca fatura kesecektik otv zammı geldi kesemedik
    şimdi müşteri haklı mı haksız mı ?
    adam kapatmaya kalksa ceza ödeyebilir.boşu boşuna uğraşacak...
    çok yazık....

Bu hangi araç için onu da söyleyebilir misiniz? Kusura bakmayın ama 50bin lira kredi cekerek araç almak bence tabiri caizse enayiliktir. Sözüm meclisten dışarı

Dip not: 14 gün süresi var iade edebilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım kimler yol kapatıp hükümeti protesto edecekler veya bakalım sosyal medyada ilk sırada TT olacak mı, gerçi bu magazin haberi değil, o yüzden tt ye bile giremez...

hükümetin Aşırı harcamaları + hükümetin tasarruf yapmaması önce yakıtı sonra otomobilleri vurdu.. Milletin ayaklanmayacağını, boykot etmeyeceğini , en fazla homurdanıp kısa sürede unuutacaklarını bildiği için hiç çekinmeden peşpeşe bunları yapıyor hükümet...

Çünkü dolaylı vergi enseye vurup ağızdan alınan lokma gibi alınması en kolay ve akp nin en güçlü ve tesirli silahıdır; avrupada dolaysız vergi oranı yüksektir; bu da vergide adaletin göstergesi olmaktadır
  • Ötv zamcıklaması

• Bu zammın tek nedeni köprü paralarını çıkarmak... Bunların evdeki hesabı çarşıya uymadı...
  • iyi güzel de mesela corollaya atıyorum 8.000 ötv zammı geldi
    yarise gelmedi de
    firma bununla duru mu?
    2-3 bin de kendisi zam yapar yarise
    sonuç olarak her araca zam geleceğini düşünüyorum
  • Resmen devlet spekülasyon yaratıp piyasayı kışkırtıyor sıcak para sağlıyor kendine. Oranları çok daha yüksek fısıldayıp yani eşşeğini kaybettirip sonra da buldurup sevindiriyor. Devlet halkinin cikarlarını düşünürdü bir zamanlar
  • Zengin daha çok zengin fakir daha fakir oluyo

• quote:

Bu zammın tek nedeni köprü paralarını çıkarmak... Bunların evdeki hesabı çarşıya uymadı...

Istanbuldan denizliye ucakla giderken osmangazinin ustunden gectik. 5 dk boyunca koprudeki arac sayisini saydim ( alcaktaydik biraz ve gozlerim iyi gorur nazar degmesin ) sadece 4 arac saydim. Yol boyunca aracta goremedim. Koca koprude 5dk icinde 4 arac varsa gerisini siz dusunun.

• quote:

Bu zammın tek nedeni köprü paralarını çıkarmak... Bunların evdeki hesabı çarşıya uymadı...

sadece köprüyle sınırlamamak lazım. şuanda bu ülkede devletin bütün geliri vatandaşın cebinden aldığı vergiler haline geldi. bünyesindeki bütün kurumları kuruluşları fabrikaları özelleştirdin ne kaldı elinde ? vatandaşın çalışıp didinip emeğiyle kazandığı para. ekonomimizin temeli vatandaş elhamdülillah
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.