Şimdi Ara

End to end error Detection

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde seagate ST3500418(500 gb) hard disk var everest ve hd tune programında smarta baktıgımda End to end error Detection hatası veriyor ama sea tools ta smart,bad sector ve diger testleri yaptıgımda bir hata bulmuyor sizce garantiye göndermelimiyim. boşuna vakit kaybetmekten korkuyorum

• yardım edicek birileri yokmuya
  • aynı sorundan bende dertliyim.
    sanal alemi altını üstüne getirdim çözemedim hala sorunu.
    yeni aldığım seagate momentum xt hddm de bu sorun mevcut ancak seagatenin kendi test programlarında herhangi bir sorun gözükmüyor. windows yazılımı ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer
  • Öncelikli olarak Sata kablonu değiştir. UltraDMA crc error normalde olmaması gereken bir değer.
    Seatools ile birşey vermiyorsa garantiden arıza yok diye geri döner.
  • şuan garantiye göndermek için harddiski çıkardım ve yerine geçici bir hdd taktım. bu hdd de böyle bir hata vermiyor bu yüzden sorunun bağlantılarda yada pcde olmadığı harddiskte olduğu anlaşılıyor. Seatools programında gözükmesede göndermem lazım çünkü düzeltmek için çok şey denedim olmadı.
  • bende de "end to end error detection" uyarısı verdi. aylardır kullanıyorum yine ama bilgisayar birkaç işlem yaptığımda çok acayip kasılıyor. başlangıçta bilgisayara virüs bulaştı, ondan sonra hangi işletim sistemini kurduysam fark eden bir şey olmadı. Hep kasılmalar yaşandı.
    harddisk değiştirdiğinizde sorununuz tamamen düzeldi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.