Şimdi Ara

Endemik AYT TG MF (kendimce yorumlama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt değerlendirmem yazının alt kısmında.
    TYT
    Büyük çoğunluk bugün girecekti Tytye. O yüzden baslık açmak istedim.Hala girenler olabilir spoiler vermeden zorluk ve ösym ile benzerliklerini karşılaştırmak istedim.

TÜRKÇE [ÖSYM TARZI]
    çok güzel sorular vardı özellikle dil bilgisinde.
    Paragrafda da vardı ama sayıları çok değildi
    Tam ÖSYM stili bir paragrafın cümle cümle yorumlanması soruları çoktu.

SOSYAL [ÖSYM TARZI DEĞİL]
    Aşırı zorlamıslardı.ÖSYM tarzı olduğunu düşünmüyorum.
    Tarihde direkt bilgi sorma yoktu ama yorumlanması zor sorulardan oluşuyordu.
    Coğrafyada bir 2-3 soru safi bilgiydi.2 tane kek soruydu geri kalanı zor.
    Felsefede hiç bilgi sormamışlar ama 5 sorunun 5ide kolum kadar paragraftı.
    Dinde 1 bilgi sorusu gerisi yorumdu.Bilgi sorusunda da kavramlar anlamlarıyla eşleştirilmeleri istenmişti.3 kavramdan 2sini ilk defa duydum.Saçmaydı

MATEMATİK [ÖSYM TARZI DEĞİL]
    Saçma bir şekilde çok kolaydı.
    Problemlerde hep klasik tarzdı sadece 2-3 soruda işlem kalabalığı vardı.
    Onun dışında temel kavramlar soruları her denemede diğrlerine göre kolay olurdu ama bunda bildiğin 3.sınıf çocuğu çözerdi.

GEOMETRİ [ÖSYM TARZI]
    ÖSYM gibi hikayeleştirme soruları vardı.
    Çok kolay diyemem ortalamaydı.

FEN [ÖSYM TARZI]
    Bence tam ösym tarzı mantık ağırlıklı.Ama sanki bir tık daha kolay
    Fizikte sorular güzeldi.2 soruda çok kurcalamışlar sanki ama güzeldi.
    Kimyayı zaten ÖSYM de çok zor sormuyor.Fena değildi.
    Biyoloji de ortanın bir tık altıydı.

AYT:

MATEMATİK:
    lti sorularını çok beğendim şahsen zor değil ama düşündürücü.
    Onun dışındaki sorular gayet kolaydı.Keşke bir tık daha zorlasalardı.

GEOMETRİ:
    Kolay sorular da vardı ama genelinin seviyesi üsttü.
    Çoğu soruyu 2.-3. çözmemde çözebildim.Ama süre sıkıntısı olmadığından genelin çözevileceğini düşünüyorum.

FİZİK:
    Baya baya kolaydı.Bazı manyetizma soruları güzeldi.Onun dışında pek iyi değildi.

KİMYA:
    Fenin tek kurtarıcısıydı. Seviyesi orta sayılır.Organik sorularından 2sini beğendim.Diğerleri de zor değildi ama fizik biyolojiye göre bir tık eleyiciydi.

BİYOLOJİ:
    Bence çok çok kolaydı.Sistemlerde bildigin protein basinci ozmotik basinc grafiği mi dersin bitkide insanı delirtecek kadar kolay olan soru mu dersin..

Genel değerlendirmem:
    TG sınav yapıyonuz tamam aşırı zor olmasın ama bari yeni sisteme uygun olsaydı.Cidden insanlar para veriyo giriyo gidin işlerden paketi 10liraya deneme alın çözün daha faydası olur zannımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hessent -- 14 Nisan 2019; 19:45:43 >

• felsefede tüme varım dogmatizm refleksif olmak ne demek bilmek lazımdı ama yoksa bazı sorular çıkmıyordu matematik vasattı bence de hamurlu soruyu yapamadım ama :( geoda son soru ne olacak acaba şu c1 c2 felan vardı 550 yaptım
  • Dil bilgisi çok basitti hocam ösym ile alakası yoktu.Özellikle o anlatım bozukluğu sorusu resmen dalga geçmişler
  • hocam o kadarı da bilinen kavramlar
    hamurlu soru 3850
    hocam ben b'yim bende son değil ama şu köprülü soru herhalde
    700 olacaktı yükseklikleri h-3h oranlasanız çıkardı
  • TsLee kullanıcısına yanıt
    hocam birkaç soru öyleydi özellikle noktalama sorusu falan da çok kolaydı ama özellikle şu paragrafın içindeki dilbilgisi bence iyiydi
  • Hessent H kullanıcısına yanıt
    1.sınav daha iyiydi hocam iyice bozmuşlar.Endemik var diye apotemiye girmedim apoteminin soruları inceledim endemik apoteminin yanında 8.sınıf denemesi gibi kalıyor
    katılıyorum hocam ben de keşke apotemiye girseydim
  • Leş gibi denemeydi ilk denemesi çok güzeldi diye girdim. Beklentimin çok altında bir denemeydi. Umarım AYTsi güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hessent

hocam o kadarı da bilinen kavramlar
    hamurlu soru 3850
    hocam ben b'yim bende son değil ama şu köprülü soru herhalde
    700 olacaktı yükseklikleri h-3h oranlasanız çıkardı
    ben de bilnien kavramlar ya diyodum da sınavdan çıkanlarun ogu bilmiyodu çok zor felan dediler pehh yanlış yapmışım ya :(
    hamurunuzu da kekiniizi de
    Anlatim bozuklugunun cevabi neydi?
  • beeqee kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam tg olacak bir deneme degildi evde kendim cozdugum denemeler bile bundan kaliteliydi
  • AYT:
    MATEMATİK:
    lti sorularını çok beğendim şahsen zor değil ama düşündürücü.
    Onun dışındaki sorular gayet kolaydı.Keşke bir tık daha zorlasalardı.
    GEOMETRİ:
    Kolay sorular da vardı ama genelinin seviyesi üsttü.
    Çoğu soruyu 2.-3. çözmemde çözebildim.Ama süre sıkıntısı olmadığından genelin çözevileceğini düşünüyorum.
    FİZİK:
    Baya baya kolaydı.Bazı manyetizma soruları güzeldi.Onun dışında pek iyi değildi.
    KİMYA:
    Fenin tek kurtarıcısıydı. Seviyesi orta sayılır.Organik sorularından 2sini beğendim.Diğerleri de zor değildi ama fizik biyolojiye göre bir tık eleyiciydi.
    BİYOLOJİ:
    Bence çok çok kolaydı.Sistemlerde bildigin protein basinci ozmotik basinc grafiği mi dersin bitkide insanı delirtecek kadar kolay olan soru mu dersin..

Genel değerlendirmem:

TG sınav yapıyonuz tamam aşırı zor olmasın ama bari yeni sisteme uygun olsaydı.Cidden insanlar para veriyo giriyo gidin işlerden paketi 10liraya deneme alın çözün daha faydası olur zannımca.

• merak edenler için cevap anahtarı pazartesi akşam açıklanacakmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.