Şimdi Ara

345 ayt matematik seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfırdan başlayacak birisi konu anlatım dinleyip bu kitabı çözebilir mi? Daha önce mat 2 hiç görmedim. İlk defa bu konuları çalışacağım. Kitabın siparişini verdim fakat çözebilir miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

345 AYT Matematik Zorluk Seviyesi

345 AYT Matematik sınavı, Türkiye'deki öğrencilerin üniversiteye giriş sınavıdır. Matematik Dersi Sınavı olarak da bilinen bu sınav, lise müfredatındaki Matematik konularını kapsar.

345 AYT Matematik sınavının zorluk seviyesi, öğrencilerin genellikle yüksek bulduğu bir konudur. Sınav, hem temel hem de karmaşık matematik becerileri gerektirir. Öğrenciler, problemleri çözmek ve matematiksel kavramları uygulamak için güçlü bir analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip olmalıdır.

Sınavda yer alan konular arasında cebir, geometri, trigonometri, analitik geometri ve diferansiyel ve integral hesap yer alır. Her konu, farklı zorluk seviyelerine sahip sorular içerir. Sınavın genel zorluk seviyesini etkileyen faktörler arasında şunlar yer alır:

• Karmaşık ve zaman alan problemler
    • Yaratıcı düşünmeyi gerektiren sorular
    • Bilgiyi uygulama becerisi
    • Zaman kısıtlaması

345 AYT Matematik sınavının zorluk seviyesiyle başa çıkmak için, öğrencilerin düzenli çalışma, bol pratik ve güçlü matematik temelleri oluşturmaları önerilir. Ayrıca, sınav formatına ve soru türlerine aşina olmaları da önemlidir.

Sonuç olarak, 345 AYT Matematik sınavı, öğrencilerin matematiksel yeteneklerini ve üniversite eğitimine hazır olup olmadıklarını ölçen zorlu bir sınavdır. Bu sınavın zorluk seviyesi, güçlü matematik becerileri, analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gerektirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • her konunun ilk 3-4 testi çok rahat çözülür
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    Bu kitapta önemli olan ÖSYM kısımları değil mi? Onlar çok mu zorlar? Tytsi var bende ÖSYM kısımlarını hiç yapamıyorum.

• Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    ösym dediğin abartı sorular kısmıysa onları çözeceğine ösym sorularını çöz ben o bölüme hiç bakmıyorum
    evet önemli olan orası fakat konuyu öğrenmek için klasik testleri çözmen lazım, ben olsam ösym testlerini direk çözmezdim, başka sbden de klasik tipleri çözer sonra oraya geçerdim çünkü kaliteli sorular var, çok zor değiller ama konuyu daha yeni öğrenmişken onları çözme bence, zorlanırsın. ben çözdüm pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 19 Şubat 2020; 12:24:41 >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Hocam tek kitap ile ilerlemek istiyorum. Başka sbden çözüp sonra 345 cozemem yani. İlyas güneş izleyip onun ders notlarını çözüp sonra 345 çözeceğim. Çok mu zorlanırım bilemedim. Tytsindeki ÖSYM tipi yeni nesiller aşırı zorladı beni hiç birini çözemedim.

• Çözemez. Ben aldım iki hafta önce. Meslek liseliyim sıfırdan alıyorum. Olmadı ilk testler bile zar zor çözülüyor. Bugün bir dhaa gidip sonuç fasikülleri aldım ikisini birlikte goturecegim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    345/3D AYT MATEMATİK
    4 yıl önce açıldı
    345 TYT - AYT GEOMETRİ HAKKINDA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hukukunturevi kullanıcısına yanıt
    Konuyu nereden ve nasıl dinleyip çözmeye çalışıyordun?

Rehber mattan dinleyip 345 ten yavaş yavaş çözmeye çalıştım hocam ama olmadı

• hukukunturevi kullanıcısına yanıt
    O adamı sevmiyorum zaten. İlyas güneş + ders notları yapıp öyle deneseniz belki çözebilirdiniz.

• Çözebilirsin. 200 soruda 20 tanesiyle sadece bakışırsın gerisi akar.

• Turkish Lira kullanıcısına yanıt
    İlyas güneş + ders notları sonrasında 345 nasıl olur?
    Diğerlerini hiç bilmiyorum kardeşim.

Çap fasikülleri nasıl? 345 yerine çap fasikülleri tercih edilir mi?
  • O da aşırı basitten alıyor ve çok uzun. Şuan tyt ayt ort. Mat netlerin kaç? 25+ ise zaman kaybı gibi olabilir. Zaten kitabı sipariş etmişsin? Gelince çöz baştan ortadan sondan orada anlarsın olayı.

0 hocam netlerim :) 15 nete çıkmaya çalışıyorum. 345 siparişi verdim fakat iade edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyper1001 -- 19 Şubat 2020; 17:39:11 >
    O zaman bilemem ya. İlk 4 testini yine çözersin de gerisinde zorlanabilirsin baya. Eğer çap alırsan bitirmesi uzun sürer ama öğrenirsin birşeyler. Genelde matematiği çok iyi olanlarla konuşuyordum kaynakları falan da ilk seviyeler için izlenebilecek yok bilmiyorum malesef :( bilgisizim o konuda

Anladım dostum teşekkürler.
  • Klasik testleri orta düzey ama bence ÖSYM tipi soruları zor

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam baya zor hemde. Tytsini aldığıma pişman olmuştum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.